Израел 21

• 21 714
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
 В БГ не се правят трансплантации на костен мозък.
Боряна ,поздравления за това ,което си направила и най-вече мотивацията ,която имаш - да знаеш ,че си помогнала на някого да живее.

Невена - фамилията Меламед имат и доктори!Ти ме подсети за тях - двама работят в НАционалния онкодиспансер.

Пешек ,пиши какво стана с законопроектите относно "Ин витро"?

Ели,и аз не видях снимките - кажи къде да ги търся?

# 196
  • Някъде там...
А нееее на никой не съм помогнала,те ми взеха само кръв от вената за да я изследват дали съм подходяща за двете дечица,а ако не съм просто съм си наредена в библиотеката...Може никога да не ми се обадят а може и да ми се обадят...Подготвена съм и за двата случая...

# 197
Благодаря ви от сърце за пожеланията!  Hug
Tali Dan, рожденика се казва Никос. 
Boryana, ще се справиш, само се концетрирай върху ученето, а не върху притеснението и сама ще бъдеш изненадана от себе си.  Peace

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 20:06 от basis

# 198
Добро утро!
Басис,много ти е сладък Никос.
Ми6и,Невена снимите са тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327297
Наина,на въпроса ти-мъжът ми е от Нигерия.
Имайте успешен и хубав ден,момичета и Тигър!

# 199
  Добро утро !

eli6eva , ех , пак гледах сватбените снимки ....Сладури!  Авекърите дойдоха за сватбата ли ? Били ли са в БГ преди и след това ? Как им се стори ? Как се оправяте с различията ? Ти  ходила ли си в Нигерия ? Ох ...обичам да слушам за смесени бракове , интересно е , разширява мирогледа ....  Simple Smile

basis , каква кола само ! Луда работа ! Представям си само !  #Crazy Crazy Grinning Супер ! Подарък за РД е , а?

Невена , и ти много работи знаеш  Flutter ....Хвърляш ни тука в тъча само ...хем и правилно , брех ! Имаш ти еврейска жилка - ако не кръвна , то сърдечна.  Hug Наминавай , чу ли  Flutter Hug

Хариет , никакъв Дани не  се вижда при мене , язък !Пу! Изпуснах гледката!

Това за Кадафи ме метна пак на пода ....весело да става !

Айде от мене  така за отскок :   Горещ шоколад  Flutter .... кой каза  нещо  друго - не  Naughty

# 200
Видях снимките - красота!

Петеее,ама то свекървата на Ели няма как да не е идвала в БГ ,защото е българка Joy

Хариет  и аз забравих да кажа - при мен същи нищо не се вижда!

# 201
  • Някъде там...
Ето го линка от Хариет и нейния пластинчен любим: http://www.youtube.com/watch?v=AHYf6UTUH3c
тц тц тц Хариет абе ти какви младежи тука показваш,малиииииииииии  Joy

# 202
Привет,мацки! Hug
eli6eva ,я дай тука разяснение,относно твоята свекърва,че стана интересно,мъж ти нигериец,свекърва ти българка LaughingА ти предполагам си ходила в Нигерия,дай малко снимки да погледаме!
Boryana ,браво за това което си направила!Пожелавам ти успех,с еврита,аз като гледам какви букви има,за мен направо си е мисия невъзможна да го науча Laughing
basis ,много ти е хубаво детенцето!
Снощи ровейки,в моя комп,открих,че имам програма,която е закачена към сателит,и мога да видя  всички градове до най-малки детайли-сгради,коли,пешеходци.Викам си я да погледна,Израел.Обаче,всички градове се виждат много замацано,само едно пристанище се виждаше идеално,чак цвета на яхтите LaughingМоже би е така от ,съображения за сигурност newsm78Това пристанище беше близо до град Ашкелон,ако правилно съм го написала.Има ли някоя от Вас която да живее там?

# 203
  • Някъде там...
ааааааааааа отивам да правя сама седмичния пазар Simple Smile пожелайте ми късмет  Joy

# 204
 Ох , оплакнахме окото  Joy

Как така  аз  съм изпуснала тая подробност за  свекървата  ooooh! ..... не съм в час !

Боряна , давай сега на иврит на пазара  Joy

# 205
Относно баклата, която е популярна и в Израел, тук в Гърция се хапва с артишок и копър, но явно при вас се яде в други комбинации.  Wink

Петя, колата е в една зала за детски игри ... Joy..., а и е доста големичка за играчка за в къщи.
Благодаря ви за комплиментите  Heart Eyes , аз се моля преди всичко да е здравичък, защото миналата година точно по това време му се наложи 2 пъти да влиза в болница.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 20:05 от basis

# 206
Моята история-свекърва ми пловдивчанка,свекър ми нигериец,срещат се в София,женят се,заминават насам-натам по света...раждат им се децата,точката-моя Мъж Simple Smile
Идвали са много пъти и преди и след сватбата,основно свекито,но и свекъра е идвал сравнително често.За различия и как се оправяме с тях-ами не е много трудно защото те са тук за по малко и не се усеща.Не съм била още в Нигерия,тази година плануваме ходене до там,снимки-след това.
Обаче Басис,тая кола е суперрррр,племенника ми ако я види,няма да излезе от там.
Борянка,хайде стига де,на пазар жена и да се оплаква Simple Smileшашкай ги с  твоята версия на иврит смело Hug

# 207
Борянке нещо съм спала пак...добре 4е оправи линка към танцуващия  Дани, цяла Америка лудна с него миналата година, много фенове си създаде покрай едно щоу той...невероятен талант е,страхотия !

basis  не само името му хубаво на Никос , ами и той голям сладур! 

Пете ти ако свекървата си изпуснала да видиш / от сватбата на Ели/ кво си гледала тогава Mr. Green
как бе...една хубава жена с една голяяма шапка Flutter

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 12:09 от harriet TJB

# 208
  • Някъде там...
Напазарих Simple Smile
Проблема не е в покупките аз ги разпознавам по картинките  Embarassed проблема беше,че трябва да купия каймааааа.Мъж ми изпрати съобщение написано на иврит и аз показах на младежа събщението  Embarassed е разбрахме се де...Най-големия проблем е ,че магазина е в съседния мошав и за да отида трябва да взема моточето а аз нямам книжка... Embarassed Разбира се полицаите бяха на пътя но гониха едни дечурлига крадящи карфиол  hahaha та аз си минах тихо и кротко и не ме изловиха JoyХайде сега да уча че съм досредата на азбуката  Embarassed а до утре трябва да мога да чета пиша и рецетирам   smile3532

# 209
eli6eva ,благодаря за отговора,ако знаеш само какъв дерт ми беше Grinning

Общи условия

Активация на акаунт