Отесня и зимното палтенце на АПРИЛското шкембенце

• 22 880
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Ssilvvi, доколкото съм информирана, тук във Варна няма дни на отворените врати в болниците, а не съм чувала и да е имало някога за съжаление . Hug

# 181
Здравейте момичета, лелееее от сутринта колко много сте изписали....!!!
Благодаря ви за подкрепата, малко се ядосах на моя рецензент днес, защото ми писа като забележка нещо напълно невярно и се разправях с него 100 часа  #Cussing out, ама едно си баба знае едно си бае, горкият напълно е изкукал - все пак е роден 1929г. Shocked
Ама както и да е, покарахме се малко на висок глас - понеже не чува..., и все пак мисля че няма да ми е лоша рецензията, пък ще видим!
Разкарвам се до тоя университет почти всеки ден - все за някоя глупост, ама на никой не му пука!Нищо, още малко остана!Благодаря ви! Hug
Йо-йо, благодаря за адреса на арбор, в сайта им не пише за него, така че много ми помогна!!! HugОще утре ще пратя свекитата да разгледат! Wink
Момичета, знам че сте коментирали и преди, но на мен понеже сега ми се случва и все си мисля че е по-различно нещо newsm78:от известно време усещам бебка много ниско долу, ама направо на срамната кост, това нормално ли е, чак толкова ниско? Rolling Eyes
Като ме гледаха на ехограф скоро - някъде май на 13-ти беше, бебка беше седалищно?Сега дали се обърнала и затова и усещанията са се променили?И изобщо дали се усеща конкретно, когато се обръща?Аз само я дебна и се услушвам дали се обръща или не, ама не мога да преценя! newsm78

# 182
 ben78 ако дребната не беше в къщи с удоволствие бих дошла,само да се запознаем ,че едвали нещо се е променило кой знае за 4 години в родилно!Но пък знае ли човек,като се върнеш моля сподели впечатленията си.
Толинка дано бебчо се оправи и да сте си здравички  Praynig
Утре е бабин ден!Аз всяка година звъня на моята акушерка и й нося хавлия със сапунче и снимка на Десито,тя много се радва!Да не ме помислите за луда-тя е роднина на мъжа ми  Crazy

# 183
Толинка, стискам палци всичко да се оправи!!!

Надето, е хайде вече и аз да кажа: Честито!!! Да сте много щастливи и силно влюбени дълги, дълги години......

За изследванията: на мен са ми пускали първия и втория триместър, следващия месец пак за третия триместър вече. А последния път като бях на ЖК миналата седмица ми слушаха тоновете на бебчо. Така хубаво си тупка сърчицето, пу пу пу Simple Smile))
Майка ми е намерила някакъв магазин, където шият и по поръчка, а разбира се имат и готови бебешки спални комплектчета. Много хубави и евтини. Става въпрос за Варна. Компл.  чааршаф, олек, завивка и калъвка за възглавничка за 14 лв. Като имало най-различни комбинации... Ще я разпитам къде се намира и ще ви кажа.

# 184
Цитат
Жабче ,моята майка много държеше да ме заведе в магазина на Вис Виталис и там видях едни страхотни комплекти спално бельо- долен чаршаф,одеялце,възглавничка и обиколник .Абсолютно изчистени,в две цветови комбинации,жълто и много приятно зелено и зелено и страхотно оранжево,като отсрани на обиколника имаше направена главата на супер сладурска жаба. Но,как да ти го обясня? Не е част от плата,а е зашито отгорено.Егати обяснението  но като го видях,директно се сетих за тебе,честно Малкият размер струва 30,00 лв, а 140/70 50,00 лв,което ми се струва разумно и дори мисля да си го поръчам за мене,след като разбера,колко голямо е нашето креватче. За съжаление на страницата на Вис Виталис не са показани.

Mара Подробната ето тук го има комплекта без обиколници  http://www.visvitalisbg.com/Stokova%20_borsa_spalno.html И аз го харесах ,но без обиколниците защото са много високи и не ми харесва така опакована кошарата.На Вики бях купила такива тънки и единственото им предимство е ,че скриват дупката която се получава ,когато повдигнеш нивото на кошарата,но тъй като сега не се налага да прикривам съм се спряла на пухкавите.Всичко е въпрос на вкус така ,че ......

Цитат
Майка ми е намерила някакъв магазин, където шият и по поръчка, а разбира се имат и готови бебешки спални комплектчета. Много хубави и евтини. Става въпрос за Варна. Компл.  чааршаф, олек, завивка и калъвка за възглавничка за 14 лв. Като имало най-различни комбинации... Ще я разпитам къде се намира и ще ви кажа.

Olimpias това ми се струва много ниска цена за добро качество .Тук на пазара също са такива цените ,но не бих рискувала за бебешки комплект.

# 185
  • Някъде там...
Ето и с обиколници: http://bebcho.bg/bg/details.php?id=318
Сигурно оранжевото е такова: http://bebcho.bg/bg/details.php?id=316
Само че е от трико. Подобни гледах и в Чиполино: http://chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2007&categ … ry=175&type=1

# 186
Момичета моя компютър се счупи и затова не съм писала чета ви от комшииката  Laughing
Вчера бях на КЖ в 27 г.с. най сетне се установи че ще имаме две моми тежат по 1 кг и аз съм сравнително добре
Пожелавом на всички приятна вечер
Ще пиша повечко като оправят компа след някой ден  Heart Eyes

# 187
dena_klv : ''....това ми се струва много ниска цена за добро качество .Тук на пазара също са такива цените ,но не бих рискувала за бебешки комплект.''

Ами аз още не съм ги виждала, но майка ми каза, че са супер. Това е един вид склад-производител.  Не са от пазара Simple Smile Не запомних марката! Ама като ги проуча по-подробно ще дам точно инфо, че това сега си е преразказ! Simple Smile))

wazse, Честити ти девойки! Хайде още една двойка мацки! Simple Smile))

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 21:23 от Olimpias

# 188
Ейй,Жабче,Дена,ама страхотни сте,момичета!Аз такова търсене му направих в интернет и не ги намерих,а вие...
Точно тях имам на предвид.

Аз си харесах едно комплктче в e bay,ама му е малко височка цената. Макар,че,ако се взема всяко едно по едно,излиза доста по скъпо. Сега ще изчакам,какво ще каже татито по въпроса.Харесала съм си бежовото със спяшите мечета
http://cgi.ebay.de/13-Teiliges-Bettsetpaket-in-7-Designs-Neu-Org … #ebayphotohosting

Wasze,айде честити розови гащи!Добре дошла в отбора на тъщите Hug

Нали ви бях писала,че имам една досадна болежка,отляво,под гърдата. Оказа се,че това е дупито на нашата мацка. На която,очевидно вече и става тясно и ми натиска ребрата,а и е възможно и някой нерв. И сега е голям купон. Аз я натисна да се премести,тя почне да протестира. Моят човек ми вика,стига си я натискала,тя няма къде да избяга горкото! Аз пък си викам,брей,още не се е родила и вече почна да я защитава и съответно да му се качва на главата. Кой знае,как ще го върти на малкия си пръст?! Я мами на мадами,кажете,как е при вас?

# 189
Мара подробната, стойностите на моята кръвна захар бяха 6,89 при норма 4-6,1. Повторих днес изследването и резултатът беше 5,85. Предния път си бях пила сутринта добавките, а днес-не. И аз знам, че не трябва да се яде сутринта, а не 12часа. Това при всяко изследване за кръвна захар ли е?
Arksi, аз също си правя промивки с вода и сода, но не ме облекчава. Много е гадно Close

# 190
Very nice, говорих с още една приятелка,която е правила изследването тук и на нея са и казали същото. Не трябва да се поемат никакви течности и храна поне 12 часа преди изследването. Като дори и глътка вода дава отражение върху резултата. И мене заради това ме е яд. Защото,ако мед.сестра ми беше обяснила подробно,нямаше да се тъпча в 12 вечерта и после да пия вода като жаба през нощта и щях да си спестя хабенето на нерви и ходенето на диабетолог #Cussing out Сега трябва и три дни преди изследването да спазвам една диета (мраааааазя диетите...).

# 191
Wasze, ами честитирозови гащи и от мен!

Малко за да сменя темата с обиклниците и чаршафите- мислили ли сте как ще изписвате бебенцата си-в смисъл април си е още доста студено,с какво ще ги обличате и загръщате?

# 192
  • София
  madlena благодаря ти за линка, ще го погледна. А това за ЛС не си първата която ми пише че нямам място, въпреки че на мен запълването ми е на 60 % въпреки че имам неизтрити 150 съобщения. Май ще трябва да питам някой модератор защо става този проблем...
  Линковете за кърменето са хубави, някога и аз ги гледах въпреки че накрая просто за по лесно и наживо отидох на една от кърмаческите срещи тук в София  Simple Smile
  sharlot аз вече им писах на хората от сайта който посочи Жабче. Имат я количката и промоцията с отстъпка 10% все още важи, тоест количката излиза 899 лв. Още се чудя, но все повече се накланям в тази  посока. Лошото е че не исках да я купувам предварително. Иначе съм я виждала на живо, моята приятелка от Банско на която бяхме на гости уикенда я има за по-голямото си момче, което е колкото моите мадами, а сега всеки момент ще роди. Страшно широка е седалката вътре, тоест има достатъчно място и едро дете в зимни дрехи да се разположи свободно. Това е един от проблемите които може да възникнат при някои от другите модели коли. Отзад има нещо като стъпенка, на която например по голямото дете може да се вози право. В напълно легнало положение и вдигнато това за крачетата, моите мадами които са на две годиник и половина се събират напълно, като само обувчиците им се подават, за сравнение в тяхната твойна количка отдавна вече им висяха от колената някъде крачетата. Достъпа до багажника е улеснен, а отделно се бута и оправлява много лесно. И двете се бяха натоварили, едната седнала, а другата права отзад и определено ги бутах много по лесно, отколкото с двойната количка преди половин година, която обаче е с малки гуми. Така незнам дали забравих нещо, това го описах за теб ако не си я виждала наживо. Аз лично зимен кош няма да взимам, защото е доста скъп и то при условие че количката има напълно легнало положение.
  Mара Подробната за тези торбички против колики си признавам че не съм чувала, но моите почти нямаха и с гушкане и кърмене почти всичко минаваше и се успокояваха. Скоро попаднах и на този линк и ми харесаха някои от разсъжденията. Ето ако на някои му е интересно за какво става въпрос - Да излекуваме коликите - четвъртият триместър, успокояващият реф … с и петте правила

# 193
  • София
Arksi, аз също си правя промивки с вода и сода, но не ме облекчава. Много е гадно Close

В такъв случай е задължителна микробиологията, а и със содата не трябва да се прекалява - покрай сухото гори и мокрото, т.е. с вредните се измиват и полезните гадинки. Много пъти ме е облекчавала лайката, вълшебна е, сещам се и за айрян т.к. бактерията в киселото мляко е най-близка до полез. бакт. във влагалището, но в нашето състояние не бива повече експерименти.

Wasze, да са ти честити розовите гащи

# 194
Добро утро!
Айла и аз много я харесвам тая марка,ама нещо ми идва в повече цената,пък не искам да изнаглявам над нашите че нали ще имат две внучета...  Laughing .
Може днес да намина до родилното да поразгледам.На 15ти ходих да видя една мадама ,която роди за втори път и обясняваше че положението се е влошило от преди 3 години.Тя е от януарките.Но беше толкова щастлива и ухилена,че само чакаше да си тръгнат  Laughing.
За се га това е от мен,Толинка стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт