Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 339
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 495
Спрях ги веднага след като разбрах че съм бременна,интересното е че не съм много пристрастена но точно тогава преди да разбера зверски ми се пушеше.Явно съм усещала че ще е за последно.Не бих си и помислила да запаля дори след като знам че тровя детето си.

# 496
Спрях ги веднага като разбрах,че съм бременна с първото ми дете.За мое щастие след като родих не се изкуших.Спрях ги напълно Laughing

# 497
Спрях цигарите още преди положителният тест и не пуших почти 2 години след това. Но в деня, когато спрях да кърмя пак пропуших  Embarassed

# 498
Пуша по 3-4 цигари на ден...Защото се крия,никой не ми дава,нито мъжът ми,нито приятелите,нито шефа ми....и се крия всеедно съм в 6 клас. Simple Smile

# 499
Спрях ги около месец преди да забременея, а бях много активен пушач  Blush
 1,4г след раждането все още не пуша !

# 500
Бях активна пушачка отпреди да заживеем заедно с мъжа ми-от около година и три месеца.Той е не пушач и има синузит,цигарите видимо му пречиха.Криех се и пушех по две-три на ден.От както разбрах,че сам бременна пуша много,много рядко,само по една, когато сам силно изнервена,защото вярвам,че ме успокояват.След като я загася се обвинявам за стореното,но то е навик.Не сам изпушила и една цигара от около три месеца.Като ми се припуши,сещам се ,че вредя на бебето и така се разубеждавам.Възнамерявам окончателно да ги спра,но има моменти в които просто не издаржам.

# 501
  • Burgas, Bulgaria
не разбирам как дори лекарите един вид казват 4е цигарите не са толкова вредни за бебето.Говоря така защото на етърва ми  доктора и е казал 4е единствено се забавя достъпа на храна до бебето.
аз ли4но спрях цигарите и дори сега не пуша.
много ми е грозно бременна с цигара  Sick

# 502
не разбирам как дори лекарите един вид казват 4е цигарите не са толкова вредни за бебето.Говоря така защото на етърва ми  доктора и е казал 4е единствено се забавя достъпа на храна до бебето.
#2gunfire наистина е тъпо като някой лекар( който явно пуши- няма лошо) направи подобен коментар- нямало лошо- не пречели- глупости. Всички знаят, че са вредни...
както и да е - непушачка съм и съм леко пристрастна в това отношение, но мисля, че при бременност трябва да се дръпва в краен случай, ако мн й се пуши на жената...иначе не Peace
разбира се- въпрос на лично мнение и усещане за нещата Simple Smile поздрави на всички

# 503
Преди пушех по три кутии на ден  Embarassed но ги спрях. До сега съм изпушила 2 цигари защото, бях много изнервена. Дано да не ми се пропуши след като родя  Naughty

# 504
Спрях ги 2 години преди да забременея, умишлено, за да изчистя доколкото мога организма си.

пп. Резултатите до момента от анкетата са леко стресиращи...

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:36 от Търся себе си

# 505
След като разбрах, че съм бременна ги спрях. То и в началото до 4-я месец не ми се пушеше. Но имаше моменти когато ми се пушеше зверски, чак сънувах че пуша. И си запалих на следващия ден цигарка. след като я испушихми мина желанието да пуша отново. Тези чувства ми се появиха 3 пъти за цялата бременност и толкова съм си позволявала да пуша. Но винаги след това съм се чувствала виновна заради малкото ми съкровище. Сега като я кърмя ми се допушва на моменти, но не си позволявам.

# 506
Спрях ги 2 години преди да забременея, умишлено, за да изчистя доколкото мога организма си.

пп. Резултатите до момента от анкетата са леко стресиращи...

Ето този отговор ми хареса,а не ,,спях ги веднага като разбрах,,
Да пушиш по кутия.кутия и половина и даже две и да си мислиш че като ги спреш не вредиш на бебето е ТЪПО.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 10:39 от Вече жена му

# 507
след като разбрах, че съм бременна ги спрях веднага

# 508
  • гр.Стара Загора
За съжаление пуших че и по 4-5 и не се гордея с това напротив  Embarassed
Но като видях сладкото личице на бебка се попитах как съм го причинявала това на собственото си дете  ThinkingОт мига в който я зърнах не съм и помислила за цигара.

# 509
И с двете си бременности спирах да пуша още като разбрах,че съм бременна- да кажем средата на втория месец.

Общи условия

Активация на акаунт