Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 323
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Аз спрях да пуша 1 месец преди да забременея. Докато разбера, че съм бременна се е случвало 1 - 2 само с компания да хапнем някъде. Засега не съм ги почвала и дано не ги почна ( от мен зависи Mr. Green). Мнооого рядко запалвам, но след 3 дръпвания ми минава мерака.

# 587
Не не съм пушила

# 588
  • Шумен
Преди да забременея пушех по кутия на ден. След като видях двете чертички за около месец спрях цигарите, просто не ми се пушеше. После почнах да се дразня от околните, припалвах от време на време. Като последните два месеца пушех по 4-5 цигари на ден. След раждането отново си почнах да си пуша е не по кутия на ден, но спрях да ги броя като преди това. Да уточня обаче аз не кърмя, спряха ми кърмата още в болницата по ред причини те не са за тази тема.

# 589
аз съм непуша4ка

# 590
Не, непушачка сьм.  Grinning

# 591
Аз за цялата бременност сам изпушила мах.5цигари.Когато забременях казах достатъчно. Naughty

# 592
# 593
# 594
Като разбрах, че съм бременна спрах цигарите. След като родих пак започнах да пуша.

# 595
Пушех по кутия на ден, но докато правихме опитите за бебчо ги намалих. След като видях положителния тест ги спрях-не съм палила през цялата бременност. Но за съжаление пак ги почнах след като родих. Да уточня, че не кърмя. Naughty

# 596
  • Варна
Не, и след това не пушех Peace

# 597
спрях ги веднага когато раэбрах че ще имам бебче

# 598
веднага като разбрах ги намалих и после ги спрях

# 599
преди да забременея пушех,веднага щом забременях ги спрях..

Общи условия

Активация на акаунт