Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 320
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 615
Не разбирам бременните, които пушат.
Още повече не разбирам лекарите, които обясняват на същите тези бременни, колко е страшно да
откажат цигарите от раз.

# 616
не пушачка съм Peace

две приятелки сестри,пушеха по време на бременностите си и двете имаха проблеми с децата след като се родиха,бяха на АБ Thinking

Да ти кажа честно не вярвам ,че проблемите и с децата са били защото са пушили.Аз също съм пушачк,но щом разбрах ги спрях,но това което казваш е Божа работа.За мен е по добре да се намалят от колкото да се спрат изведнъж.Аз имам живи примери за това.Моя приятелкакоято никога не е пушила роди и бебчето й беше увредено и не оцеля,а комшийката ми която пушеше по почти кутия роди живо,здраво и голямо бебе,така че..... незнам какво да кажа!
съгласна съм с  dan4eto84

# 617
Да, пушех!

# 618
Не.Бях ги спряла 3 години преди да забременея.

# 619
az pushix tolkova, kolkoto mi se pusheshe. A nai interesnoto beshe che sled kato doktora mi pukna vodite kaza "ole, kolko bistri vodi, sigurno ste nepushach" Simple Smile)))

# 620
  • софия
За мене няма по-грозна гледка от бременна с цигара. Sick
Бях върла пушачка докато разбрах,че съм бременна.И  до сега
не съм запалила една цигара.Повярвайте ми(малко грубо ще
прозвучи)няма да ви зарастнат д*****а,ако поне в периода на
бременност и кърмене не пушите.

# 621
За кърменето съм категорично против!Не съм си позволявала дори да си дръпна.
С първата ми бременност започнах да пуша по 4-5 цигари след 4-тия месец.Детето ми е живо и здраво!
С втората в началото повръщах денонощно, всяка миризма ме дразнеше особено цигарения дим и дори не съм си помисляла да запаля.Не пуших до 6-тия месец.След това, когато съм била много ядосана съм припалвала веднъж-два пъти в месеца.Обаче...последните дни така ми се пуши и ми се пие кафе...позволявам си по 1-2 цигари.

# 622
Извинете ме за офф-а  offtopic но не се сдържах Sad
Румито няма как да не чакаш Коледа с нетърпение, с този прекрасен подарък, който ти предстои да получиш  Hug

# 623
Не съм пушила никога. За мен това е доста вреден навик..

# 624

Още повече не разбирам лекарите, които обясняват на същите тези бременни, колко е страшно да
откажат цигарите от раз.

Никога не съм чувала за подобни лекари. Това е мит някакъв.

# 625
  • София
6 мвсеца преди да забременея ги отказах,бях страстен пушач.В един момент се уплаших от зависимостта си от цигарите и осъзнах,че в даден момент ще станат по-силни от мен.Казах си НЕ и от раз ги отказах.Още повече си бях казала,че докато съм бременна ако ще да умра няма да пуша.По време на цялата бременност умирах за цигара,но не запалих и се гордея със себе си.Сега вече не мисля за това,има по-важни неща.
Hug и   bouquet за всички независимо пушещи или не.

# 626

откажат цигарите от раз.

Никога не съм чувала за подобни лекари. Това е мит някакъв.
не,не е мит

# 627
с първата бременност не пушех, нито кафе  пиех, нито алкохол. идеалната бременна. родих дете с аномалии. да е жив и здрав, оправихме се. но за протокола отбелязах. с втората бременност. пушех, кафе пиех, без алкохол пак. еми нямаме проблеми за сега.
 момичета, всичко е Божа работа. имаш ли да прекарваш неволи и тревоги, каквото и да става, ще ги преминеш  Hug

# 628
  • софия
Това ми прозвуча като апел,,Пушете си,за да са ви здрави децата" ooooh!

# 629
с първата бременност не пушех, нито кафе  пиех, нито алкохол. идеалната бременна. родих дете с аномалии. да е жив и здрав, оправихме се. но за протокола отбелязах. с втората бременност. пушех, кафе пиех, без алкохол пак. еми нямаме проблеми за сега.
 момичета, всичко е Божа работа. имаш ли да прекарваш неволи и тревоги, каквото и да става, ще ги преминеш  Hug

Какво ще рече с аномалии,надявам се че не е било сериозно и вече всичко се е оправило? Напълно съгласна съм с теб - всичко е Божа работа и затова има хиляди примери.... Не е апел да се пуши за да се роди здраво дете,но не е гаранция,че ако си непушач детето ти няма да има такива.Е тогава какво е обяснението,при пупачите ясно заради цигарите,а при тези,които никога не са пушили???Аз лично познавам такива жени.Иначе е вярно,не е приятна гледка бременна с цигара,аз не пушех беше ми мн лошо само да ми домирише на цигара,но че детето ми се роди здраво мисля,че не се дължи на това че не съм пушила.Също вярно е че е риск за майката и бебето прекомерната употреба,но ако се замислим риск са още куп неща!
Това е моето мнение по въпроса!

Общи условия

Активация на акаунт