Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 210
  • София
RandB за голямо съжаление немога да ти помогна  Cry Rolling Eyes
 Извинете че пак обърках профила на мама с моя (на мама профила е Cveti_Eti ) Embarassed Embarassed Embarassed

# 211
  • София
Здравейте, казвам се Роси и съм от София, имам си  кученце, на което много спешно трябва да намеря нов дом. Той е болонка, мъж, на 6 години, научен е да живее в апартамент, не прави бели, не се качва по легла и дивани, никога не е ял обувки и дрехи. Много ми е мъчно, но трябва да се разделим защото забременях, карам тежка бременност, по цял ден съм в леглото, а мъж ми на работа и малкия седи сам и плаче, че никой не му обръща внимание. Не знам как иначе бих сложила и снимки да го видите какъв е сладур. Моля, ако някой може да помогне, да се обади на тел. 0888 995 714 или да ми пише на e-mail rggeorgieva76@abv.bg.
Пуснете тема в dog.bg . Дано му намерите дом.
Няма ли как да го дадете на роднини, или в къща с двор, докато се роди бебето, и после да го вземете?

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 00:21 от Lady Death

# 212
Аз също имах тежка бременност,изкарах я на легло вкъщи и по болниците,с кървене и непрекъснати контракции,признаци на  раждане в 7 месец,което едва овладяха.Кучето ми беше единствената утеха и другар през деня докато мъжът ми беше на работа.По цял ден се гушкахме в леглото,много обичаше да си слага главичката на корема ми,явно усещаше бебето.Не можех да разчитам на роднини,защото са в чужбина.
Не съм го извеждала на разходка,вършеше си работата вкъщи.Винаги има решение ако има желание.
Жал ми е за кученцето.

# 213
RandB, ако е възможно , оставете кучето при вас, животното ще страда неимоверно, когато ви загуби...
Ако все пак няма как и това е окончателното ви решение, пуснете много обяви в различни сайтове, и се надявайте на ...чудо общо взето , понеже трудно се задомяват, а добрите осиновители, които наистина ще обичат кучето ви и ще се грижат за него се броят на пръстите на едната ми ръка  Sad
Все пак, успех каквото и да решите и лека бременност Ви пожелавам! Hug

# 214
Здравейте, казвам се Роси и съм от София, имам си  кученце, на което много спешно трябва да намеря нов дом. Той е болонка, мъж, на 6 години, научен е да живее в апартамент, не прави бели, не се качва по легла и дивани, никога не е ял обувки и дрехи. Много ми е мъчно, но трябва да се разделим защото забременях, карам тежка бременност, по цял ден съм в леглото, а мъж ми на работа и малкия седи сам и плаче, че никой не му обръща внимание. Не знам как иначе бих сложила и снимки да го видите какъв е сладур. Моля, ако някой може да помогне, да се обади на тел. 0888 995 714 или да ми пише на e-mail rggeorgieva76@abv.bg.

Сигурно ти е много трудно да вземеш такова решение.Дано намериш добри стопани .

# 215
Nightwish, как е положението днес?
Плоскостите може да се закрепят една за друга с ... едни ъгли (не знам кака се казват). продават се в железариите. Ако намериш ъгълче за Айрис и закрепите плоскостите да стане квадратче или правоъгълниче ... ма леле колко ясно обяснявам  ooooh! ... не е много необходимо да са закрепени за пода.
Не мога да намеря снимката. Търся я.
RandB, не разбирам избора, но желая успех!

# 216
  • София
RandB, не разбирам избора, но желая успех!

За съжаление, аз го разбирам, и аз изкарах изключително трудна бременност - лесна за мене, без неприятни подробности като сутрешно повръщане, болки в гърба, подути крака и други екстри, но изключително рискова за бебето - с опити за помятане от 3-тия месец до опити за преждевременно раждане, контракции и разкритие от 7-мия месец до края. Прекарах половината от бременността по болници, а другата - основно в легнало положение. Слава Богу, тогава не сме имали куче.

RandB, пожалавам ти лека и благополучна бременност, дано намерите добър временен дом за кучето, а след това, живот и здраве, си го вземете обратно - грижите по него съвсем не са чак толкова много, и не е трудно да се съвместят с бебето  Hug

# 217
  • София
Nightwish, няма ли към тези плоскости пантички, които да влязат в употреба? Иначе както казва Аркана в железариите съм виждала метални ъгли, които могат да се хванат с винтчета и готово. Дори мисля, че не е необходимо да се хваща към пода - тя ще се научи да стои, а пък и ще можеш да я местиш. Колкото до кравайчетата, възможно е да и идва в повече храната, но наистина на толкова малко кученце трудно се преценява. И аз моята май я прехранвам - днес я гледах, че доста е закръглила дупето.

# 218
arcana , ще потърся такива ъгли, а за обяснението мисля , че те разбрах..Просто трябва да се крепят на стени  Thinking
Колкото до положението всичко е по старому, водя я , казвам "пиш", понякога е там , където трябва това пиш, понякога не съвсем  Laughing Laughing LaughingСледя я като частен детектив и това е в общи линии , парцала играе  Laughing
mariyka , точно това беше причината да не сглобим новото бюро, пантите просто не пасваха , не знам защо... Blush
Искам да попитам, даваш ли на твоето бебе \ кученце имам предвид\ каша?И ако да каква и по колко?
Иначе днес Айрис изяде първото си варено яйце  bowuu

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 18:47 от Nightwish

# 219
  • София
Браво на Айрис, услади ли й се? Simple Smile Ще свикне на едно място, но и тогава парцала ще играе... Simple Smile
Моята маймунка понякога (рядко вече, но се случва) пишка до постелката... ама на ръба баш... отдолу става ... ама нали сме бебета, та се търпи  Mr. Green

# 220
Здравейте!
RandB, дано намерите решение на проблема, който да е добър за теб и за кученце!
Nightwish, дано стане номерът с плоскостите! Не е толкова трудно, достатъчно е да ги закрепиш една за друга и за стените с метални пантички и винтчета  - е, трябва да имаш къде, естествено. Добре де, а мъжът ти не може ли да свърши тая работа? Все пак и за неговото спокойствие и комфорт става дума. Какво стана, ходихте ли на гости с кученце?

А нашият дзвер все така се куми на сутрешното ядене. На обяд яде нормално, а вечер си облизва паницата така, сякаш не е виждал храна от поне два дни. Упорито му прибирам манджата, но вече наистина се замислям дали да не разделя храната на две дажби, които да яде на обяд и вечер.

# 221
caritas, не се наложи да нося Айрис с мен, аз го знам , че само така си говори, не му стиска да направи такова нещо, все пак не е такъв гадняр...Нещата се поуспокоиха, няма да я даваме, "Изхвърляме" или каквото и да било друго...Това си е нашето куче и точка!
Относно сглобяването на плоскостите мисля да го заговоря деликатно, но избирам подходящ момент, защото напоследък има много големи проблеми в работата и точно сега гледам да не го закачам..

# 222
  • София
Nightwish, никога не съм давала каша. Всъщност за каква каша става въпрос? Давам и това което яде големия, но по-дребно с добавка на кис. мляко, бебешки гранули /за пълнеж и заради калция/, хлебче, яйце и таблетка калций, даже вече по две защото мина 18 кг. А на тего/нея му варя ч.дроб и сърца с ориз. Това е. Чудя се какво още да измисля. Тия дни ще разпитам за някоя по-читава като качество и цена суха храна, за да слагам повече от нея и да гатвя съответно по-малко.

# 223
Ами става въпрос за бебешка каша инстант от типа на Слънчо и други марки... EmbarassedОсвен гранули и манджа й давам и млечна бебешка каша всеки ден, тя съдържа витамини , минерали , а и Айрис ужасно много харесва вкуса й ...

# 224
  • София
Естествено, че ще и хареса, защото е сладичка. Рита беше захранена със суха храна /+други неиндентифицирани неща/ още когато я взехме на 45 ден. Сега като и приготва тенджерката, изчезва макс. за минута - става дума за количество около 1 кг.
Има някои от тези кучета, кжито оцеляват горе благодариние на ярмата за овцете, а нашите за глезанки. Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт