Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 195
Много е пораснала Айрис  Grinning
За зодиите-аз съм риби,детето е скорпионче,а Анди и мъжът ми са водолеи Wink
Етка,нямам дигитални снимки на дакела,все пак е на 15 години и тогава нямаше цифрови апарати  Joy

# 196
  • София
Много е пораснала Айрис  Grinning
За зодиите-аз съм риби,детето е скорпионче,а Анди и мъжът ми са водолеи Wink
Етка,нямам дигитални снимки на дакела,все пак е на 15 години и тогава нямаше цифрови апарати  Joy

Ок няма проблем Wink

# 197
  • София
Nightwish, имаш си кученце с всички екстри!  Joy Страшна е госпожицата!  Hug
Бела е скорпионче, аз съм скорпионка... затова сега не се слушкаме май... Thinking
Ох, страхотен бонбон е, Тополинка!

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 22:12 от Lady Death

# 198
Eто малко снимки на нашия красавец

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320934&pid=10248156

# 199
Тополинка Чоколинка многоооооооо е сладко кученцето Heart Eyes

# 200
Привет.Ето ни и нас .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=290513
Малкото кутре се роди на 23.01 в 01.05 и е момче.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 08:06 от джоджо

# 201
  • София
джоджо   много много са сладки мъничетата Heart Eyes   Crazy

Тополинка Чоколинка   многооо е сладък/а малкия малката  Heart Eyes   Crazy

# 202
Тополинка Чоколинка, голям симпатяга е Спарки!На мен много ми прилича на кученцето на Маската  Heart Eyes Сладур невероятен!Да ти е жив и здрав!
Джоджо, толкова мило ми стана, това бебе с тея розови петички, а мама има такъв прекрасен поглед, на последната снимка цвета на очите й е направо вълшебен, а погледа е изключително "човешки".... Heart Eyes
Момичета, помощ, аз май ще ставам пъдар, тази сутрин мъж ми чистил "разни неща" по целия коридор докато с бебето сме спали, беше бесен, заплаши ме , че ще изхвърли Айрис, че като изляза и се прибера няма да я заваря  Sad Sad SadСега няма да излизам, ще трябва непрекъснато да съм нащрек, за мое щастие днес падна сняг  Wink и само като каже нещо от сорта, аз "ама виж какъв сняг е навън, не ти ли е жал?" и така нататък...Днес съм канена на кафе при една приятелка с бебе, ще трябва да взема и Айрис с мен... Cry

# 203
джоджо, браво на мама! Доста едро момче! Как са цицките на мамето? Всички ли работят?
Nightwish, рових, рових, нищо не намерих  Embarassed Ще потърся още. Мъжът ти ... не може ли да му обясниш, че бебетата така правят ...
prozerpina, това, което си показала се нарича волиер (клетка, заграждение+къщичка). Не мисля, че се продават готови. Поне на мен не ми е известно. Всички стопани, които познавам, и които имат такива по дворовете си, са направени от тях.
Тополинка Чоколинка,  Heart Eyes Ушетата вече изглеждат добре ми се струва. Може би мааалко височко ги носи, но това ще се коригира от самосебе си. Спри допълнителния калции ако окончателно сте преминали на РК.
П. П. Тук сладур с лошо пречупени ушета:
http://www.lacrim.snimka.bg/album.php?album_id=334256&pid=10208128

# 204
Nightwish , мерси  Blush Наистина прилича на Майло от маската, само дето на Спарки цялото тяло е бяло, а Майло има петна.

Аркана , да , по-добре са му ушетата. Да го беше видяла като махнаме лепенките. Като дъвка му се бяха начупили. Добре , че му се оправиха, че беше ужасно грозно.
Голям е дивак. Изпуснах го онзи ден от поглед за 2 минути. Връщам се в хола при него, той отгоре на масата се качил.. Как го е направил не знам , на дивана не може да се качва, на масата се качил.. Тя е нисичка де, но е хлъзгава, защото е стъклена. Наистина нямам идея как го е направил.
Яде каквото види.. Тор от саксията, саксията, цветето, кабела на интернета.. ВСИЧКО !  ooooh! Laughing

# 205
Голям сладур е Спарки,особено на снимката където си е вдигнал лапичката срещу фотоапарата  Heart Eyes
Джоджо,много сладко бебче  Grinning

# 206
  • София
Джоджо, много е сладко и едро бебето.Да е живо и здраво!

Nigthwish, сещам се за тези плоскости от бюро /дано не греша/, не можеш ли да и преградиш с тях в някой ъгъл за през ноща поне, за да няма изненади сутрин? Тя е много мъничка още и ще миде доста време докато си изгради рефлекси. Гледам през прозореца Рита - понакога пишка и на 10 мин., а за ден може и 3-4 гевречета да сътвори.

Спарки е много фотогеничен, поздравления!

# 207
mariyka , да, и аз мислех за това, ама как да ги прикрепя една към друга и към пода, newsm78Виж това не се сетих...Пък и не умея да боравя с инструменти..Ама бих се справила ако имах идея как да ги закрепя самите плоскости една за друга и най - вече към пода, как да стане, нямам идея...
Колкото до гевречетата,чудех се дали не я прехранвам, понее прави по 6-7 порции на ден  Crazy Laughing

# 208
Здравейте, казвам се Роси и съм от София, имам си  кученце, на което много спешно трябва да намеря нов дом. Той е болонка, мъж, на 6 години, научен е да живее в апартамент, не прави бели, не се качва по легла и дивани, никога не е ял обувки и дрехи. Много ми е мъчно, но трябва да се разделим защото забременях, карам тежка бременност, по цял ден съм в леглото, а мъж ми на работа и малкия седи сам и плаче, че никой не му обръща внимание. Не знам как иначе бих сложила и снимки да го видите какъв е сладур. Моля, ако някой може да помогне, да се обади на тел. 0888 995 714 или да ми пише на e-mail rggeorgieva76@abv.bg.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 21:00 от RandB

# 209
RandB за голямо съжаление немога да ти помогна  Cry Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт