Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 180
˙·٠ pretty٠·˙, радвам се да те "видя" тук, мила  Hug Може ли дребното да е ограничено пространствено - в 1 стая, в кухня? Склонна ли си дамахнеш някой и друг килим?
Nightwish, дребче бебче става все по-красива! Търся-търсяяяя ама като не помня къде видях снимката   Rolling Eyes
Rady, дано бързо решиш проблмите в работата!
Етка, шансът бебето да развие алергия към куче ако не е предразположено към алергии по принцип и нямате семейна обремененост е минимален. Вероятност има обаче, така че обсъдете добре с мама и татко дали е добра идея.
Усмихнат ден, момичета!

# 181
  • София
 arcana Благодаря ти за съвета Hug Hug Hug
Има ли някой от Овча Купел2 Ако има може някой път да се видим                  извинете че го повтарям но няма да е лошо да се видим  Embarassed Grinning       ето тема кадето да отговорите   Grinning  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366913.new#new

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 11:42 от Етка

# 182
Благодаря за полезното инфо на Nightwish   bouquet
arcana - здравей, мила Hug Heart Eyes, килими нямаме вкъщи само ламинат и плочки, в момента е ограничена в кухнята и коридора, като има достъп и до банята
caritas - ще се учим, няма начин Peace

# 183
caritas ,битката у дома все още е неравна...Въпроса се повдига всеки ден...Къде с молби, къде със закачки, обяснявам, обяснявам, обяснявам....устата ме заболя  Laughing Laughing LaughingНяма начин, ще стане мойта пък!!!!Да не съм Стрелец с асцедент ОВен, ако не е така Twisted Evil
И като стана дума, вашите кучовци каква зодия са? Laughing Laughing Laughing

# 184
Аз съм везни и моята куча и тя е везни  Mr. Green Днес да се оплача от нея въобще не ме слуша, все ми бяга на някъде, много беше самостоятелна на разходката, нито ме чува, нито ме вижда  ooooh! Накрая реших да я вържа, че да не се издирваме  пак ooooh!

# 185
  • София
Аз съм везни и моята куча и тя е везни  Mr. Green Днес да се оплача от нея въобще не ме слуша, все ми бяга на някъде, много беше самостоятелна на разходката, нито ме чува, нито ме вижда  ooooh! Накрая реших да я вържа, че да не се издирваме  пак ooooh!
какво истава  newsm78    пиши ни нещо напоследък не пишеш  newsm78

# 186
  • Пловдив
За зодиите аз съм лъв и тя е лъв  Mr. Green

Като стана дума за бягането и мен много ме е страх да не духне нанякъде и затова съм й сложила на каишката медальон с името и телефона за всеки случай, другия месец ще й поставим чип, дано не се налага да се ползват, но има толкова изгубени кучета, че ме е страх Laughing

# 187
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=1&t=1834
ето един кучешки хороскоп  Joy Joy Joy
Мъжа ми купи следното нещо за Айрис

Вече я занесох няколко пъти да си свърши работата където трябва и се тя се справи чудесно....Вие какво мислите? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 14:06 от Nightwish

# 188
За протокола: Аз съм зодия ... помияр  Tired Сериозно, на границата близнаци/рак съм. Атина е - ТЕЛЕ (ц). Натура - ОВЦА (понякога чак ме дразни)!!! Пикльовците - познайте! КОЗИ (рози)!!!  Joy Дупе да ми е яко!
Nightwish, браво за вършенето на работата! Въпросното "следно нещо" ще пада при всяко изправяне на кученцето на два крака (апропо, тя не се ли е сетила вече, че го може това упражнение?). Иначе нещото е функционален кош за пране. Не разбрах, ти колко време очакваш малката да стои ... където ще стои?
Отивам да чета кучешкия хороскоп.

# 189
  • на плажа
  Зодиите си отговарят напълно. Аз съм Дева, Тито( кафевият и по-големият) е Дева, Чочко е Везна, а Мирко( Joy и него го броя към дом. любимци) е Козирог.

# 190
arcana , малката не може да го обърне и да излезе още, прави многократни опити, на мен обаче ми е жал, и май май ще я оставя да си пика и ака навсякъде... Sad Sad Sad

# 191
Здравейте на всички!Исках да попитам дали сте чували да се продават някъде заграждения за кучета за двор става въпрос?Имам една много непослушна женска  Simple Smile (кръстоска е между ротвайлер и улична превъзходна Rolling Eyes) на 5 месеца е.Под непослушна имам впредвид,че бяга от вкъщи Sad излиза навън и не се прибира...ходим да я търсим напред назад и ме е страх да не я блъсне кола или да не я нападнат улични кучета  Cry.Вчера мъжът ми и сложи една импровизирана кучешка къща и я върза  Sad....но не мисля,че и е добре така.Искам да си е свободна поне малко  Cry имам в предвид някакво такова заграждение.Ако някоя от вас знае дали ги има някъде ще съм благодарна ако сподели.
http://www.nalov.com/forum/lofiversion/index.php?t7060.html

# 192
  • на плажа
 Найтуиш, не знам дали знаеш, но когато я видиш да ака или пиша на нерегламентирано място - вдигаш я и лекичко подръпваш опашлето, за да я секнеш и в същото време я носиш там , където трябва да си върши работата. Като го направи - театрално я хвалиш и черпиш с нещо.

# 193
  • София
Nightwish, Айрис е станала истинско куче, вече не е плюшеното мече което беше! Не се обиждай! Аз и за моята така казвам, като виждам как расте. Много е сладка, но не мисля, че ще стои в коша. Виж, колкото да си поиграе може, но...повече - забрави!
Както каза Аркана - за протокола: Старецът /той почина на 14.5г./ беше лъвче като мен, бяхме родени на една и съща дата дори и много си приличахме. Сега големият от снимката е рак, а малката пакостница е везна като съпруга ми - и той е бел много луд като малък! Всъщност се разминават с по-малко от денонощие рожд. им дни.

# 194
Ах, да знаете само колко ми е кеф!Голяма игра пада...Вече си имам истинско куче, което ръмжи, хапе, лиже, дава лапа  WinkМного ми е гот!
ИраМира , благодаря за съвета ще се възползвам в най - скоро време  Crazy
mariyka , защо да се сърдя? Grinning Това си е комплимент...Досега имах морско свинче в кутия, а сега - госпожица с характер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт