Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 165
arcana  Praynig Моля те, кажи как се прави такава кошара ?Къде, с какви материали?Какво е необходимо?

Ако имаш педвид моето заграждение (доколкото се вжда на някои от снимките), то то е направено от прости ПДЧ плоскости. Размерите са каквито си искаш. Недостатък - заема място все пак. После остават плоскостите, но те може и да влязат в употреба.
Ще взема да поровя утре като се поосвободя да видя Бушката къде беше публикувала много леко, лесно за изпълнение и преносимо заграждение от някаква мрежа мисля. Пусто не помня ...

# 166
Джоджо,честито бебенце  Heart Eyes
По въпроса за хигиенните навици,Анди го взехме на 5 месеца и в началото пишкаше навсякъде.Но може би след месец се научи да пишка върху памперсна пелена.

# 167
Здравейте,
Присъединявам се към вас, като горд родител на 3 месечно самоедче.
Надявам се да ми давате съвети и да отговаряте на може би глупавите ми въпроси, тъй като никога до сега не сме имали кученце.
Благодаря предварително  bouquet

# 168
 Обаждам, се само да кажа , че мама и бебчовците са добре. Ще пиша скоро подробно. Имам сериозни проблеми в работата и затова не пиша. Скоро ще докладвам. Hug
 Прегръдки , момичета с кученца Heart Eyes

# 169
  • София
˙·٠ pretty٠·˙ Добре дошла в нашата тема Hug може да пуснеш няколко снимки на Самоеда и да напишеш как се казва Wink

Обаждам, се само да кажа , че мама и бебчовците са добре. Ще пиша скоро подробно. Имам сериозни проблеми в работата и затова не пиша. Скоро ще докладвам. Hug
 Прегръдки , момичета с кученца Heart Eyes
те и мама
Благодарим ти че ни оведоми за малките и мама  bouquet Hug Hug

# 170
caritas , благодаря за описанието, тук малко трудно си го представям това, бих могла да сглобя нещо такова, ама нямам дърводелски умение, имам плоскости от едно чисто ново бюро, купувано от някой от големите магазини, просто не можахме да го сглобим и така си остана  Joy, обаче, не мога да се оправям с инструменти, все пак не съм мъж, не знам как се правят такива работи... ooooh!
Lady Death , разбрах каква клетка имаш предвид, като за папагали или хамстери, само решетки от всички страни  Peace
arcana ,ако случайно откриеш направеното от Бушката много ще съм благодарна да ми го покажеш, може пък да се справя сама със сглобяването   bouquet
erota , как се справяше да проследяваш Анди непрекъснато? Thinking
˙·٠ pretty٠·˙ , добре дошла!Попаднала си на точното място, момичетата тук са много добронамерени и дават страхотни съвети "първа ръка" Peace
Rady , успешно и бързо справяне със служебните проблеми ти желая! Peace
Етка , реши ли какво кученце ще си вземеш?

# 171
  • София
Да, бигъл!И мопса ми хресва но незнам. Имам много приятелки с бигъли и те казаха че е по-добре бигъл Laughing  а бебето може ли да получи алергия от кученцето като той е на 6 месеца и половина  newsm78
Сега аз малко ще попиша домашни иначе ще чета Hug

# 172
pretty,добре дошла  Hug Чакаме снимки  Simple Smile
Nightwish,Анди ми беше подарък от моят  мъж за първата ни година заедно  Heart Eyes
Беше по-лесно,защото държахме Анди само в нашата стая/с мъжа ми бяхме гаджета още/,не е обикалял в цял апартамент.Просто като се изпишка на килима и го водех до пелената и му говорех,че там трябва да пишка.Отделно бях намокрила и пелената с неговото пиш,за да му мурише на него.Първият успех беше,че започна да пишка все до пелената,но не върху нея.И след това започна вече и върху нея.
Етка,аз предпочитам бигъл,може би съм пристрастна,защото имам дакел/също толкова игрива,дива и ловна порода/.

# 173
Благодаря за посрещането Hug
Самоедчето ми е момиче и се казва Хера - довечера ще пусна снимки
При нас е от 3 дни и имаме проблем с пишкането - осъществява се навсякъде  Laughing ако може да ми дадете практически съвет как да я науча поне на едно място да го прави ще съм много благодарна Hug

# 174
  • София
Да бигъл ще си вземем. Обаче незмам мъжки или женски newsm78
erota   може ли да ми пуснеш няколко снимки на твоя дакел Praynig

# 175
˙·٠ pretty٠·˙, ето тук има цяла тема за това с полезни съвети
http://dog.bg/forum/index.php/topic,7007.0.html
надявам се да са ти от полза! Hug
eто и малко нови снимки на моята красавица  Heart Eyes

# 176
  • Пловдив
Добре дошла pretty  Hug  наши приятели имат женски самоед и е много кротка и послушна госпожицата, за пишкането, аз моята я дебнех, след всяко събуждане и в банята, чакаме  докато се изпишка, поощрявам я с няколко гранулки и така, но до 4 месец се правеше на ударена и си вършише работите и на други места, ако не я конторлирам Wink

nightwish, страшна чаровница е малката, че и каишка сте й сложили Crazy

# 177
  • София
Nightwish  мн. е хубава малката  Heart Eyes  да я изядешй

Има ли някой от Овча Купел2 Ако има може някой път да се видим  Peace

# 178
Прити, здравей и тук!  Hug
И аз съм от новоизлюпените кучешки мами, така че ще се учим тука заедно, момичетата са страхотни и дават полезни съвети.  Heart Eyes
Пусни снимки на Хера да я видим!
Найтуиш, Айрис е голям бонбон! Какво става с битката у дома? Мъжът ти примири ли се вече с неизбежното? Laughing
Нашият разбойник вчера беше като полудял - скача, тича с бясна скорост, опитва се да гризка какво ли не, най-вече ръце и крака... Не знам от промяната на времето ли така се активизира това куче, ама е опасен!   Grinning

# 179
  • София
Прити, здравей и тук!  Hug
И аз съм от новоизлюпените кучешки мами, така че ще се учим тука заедно, момичетата са страхотни и дават полезни съвети.  Heart Eyes
Пусни снимки на Хера да я видим!
Найтуиш, Айрис е голям бонбон! Какво става с битката у дома? Мъжът ти примири ли се вече с неизбежното? Laughing
Нашият разбойник вчера беше като полудял - скача, тича с бясна скорост, опитва се да гризка какво ли не, най-вече ръце и крака... Не знам от промяната на времето ли така се активизира това куче, ама е опасен!   Grinning

newsm78 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт