Отговори
# 75
Честит рожден ден на Никола.  Щастливо и весело детство, много палави приятлечета да има и майка му да му е най-послушната дружка Mr. Green

Всички боледуващи юнаци да оздравяват много бързо, за да подхващат игрите Praynig Hug
Мимозка, всички ви чакаме с добри новини  bouquet

# 76
  • У дома... някъде
Честит рожден ден на Никола и нека бъде много весело и засмяно дете!  bouquet
Дари днес е добре,да чукна на дърво.
Болните да се оправят,ето слънчице пече само за разходки,който не работи. Peace

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИЯ ТАЛИБАН НИКОЛЬО   bouquet
Мерка много да те радва, малко да те слуша, да е много здрав и весел.

# 78
Честит рожден ден на Никола!   bouquet Да бъде здрав и весел!  Hug Heart Eyes
Честит празник на мама Магнолия!   bouquet

Честит празник и на всички деца, които съм пропуснала!   bouquet
Бързо оздравяване на болничките!  Praynig

# 79

ЧРД на Никола! Прекрасно детство, заобиколено с много любящи хора!

Магну,  Wine Glass

# 80
# 81
Честит рожден ден, Никола! Да си жив и здрав, палав и да носиш много радост на мама и тати!

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА. Мери, да ти е жив и здрав сина, и много, много да ви радва.

# 83
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!

Желая му да е позитивен като майка си и въпраки честите посещения на острова, винаги да се връща в България  Grinning
Прегръщам всички болнички и ви желая скорошно оздравяване  Hug
И аз да питам нещо - Дени е с упорита горна хрема. Мъчи я основно нощем и изобщо когато спи. Вие как се справяте с това  newsm78
Целувки на всички   bouquet

# 84
  • Варна
Честито на всички пораснали януарче!!! Специални поздрави за Никола и за Магнолиам!!!

Историята с Мимоза и Вики си е направо страховита- дано догадките за чуждо тяло се окажт грешни и скоро да са си здравички и във къщи.
Стискам палци на останалите болни дечица и майки бързо да се оправят.

Рали, аз лично при силна хрема на Зори мажа гърдичките и гръбчето с Хустагил- http://www.framar.bg/product_review.php?id=22002175&page_spe … 1%E0%EC+45+%E3%F0, но може би е добре да се посъветваш и с лекар. дано скоро и вие нямате нужда от подоби препарти.

# 85
  • София
И аз стискам всички палци за Мимоза и Вики! Praynig Това с чуждото тяло си е стандартната глупост - който поддържа контакт с Мимоза, моля да й го каже да я ободри! Винаги при малки деца като нашите при продължителна кашлица и хрипове с неустановена причина се проверява и дали няма чуждо тяло. Мен в болницата със Симона ме разпитваха поне 2-3 пъти обстойно какво е яла и давила ли се е в дните, непосредствено преди да се влоши. Но това е стандартен въпрос и лекарите са длъжни да го зададат, с което естествено панират допълнително майките.

Стискам палци и за всички други болни дечица да се оправят без усложнения! Praynig

# 86
Честит рожден ден на Никола! Да расте здрав и палав!

# 87
Честит рожден ден на всички дечица!Ники е командироман при баба си, защото мъжа днес го оперираха. Снова между болницата, бабата и ако остане време пиша дипломната. Незнам как ще я сколасам с писането другия петък трябва да я пратя. Мъжа ми е добре, преди малко се прибрах ще почина малко и пак ще се върна в болницата да го нахраня. Докорите казаха че операцията е от "леките" ама си е операция.
Прегръдки и целувки за болничките и много сили на майките им Hug

# 88
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!
ДА РАСТЕ БЕЗГРИЖЕН И ЩАСТЛИВ!

Бързо оздравяване на всички болни-малки и големи. Praynig

# 89
Честит рожден ден Никола!

Бързо оздравяване на всички болни!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт