Отговори
# 60
Честит рожден ден на Айя, Йоана и Ники! Да са здрави и весели деца!!! Най-вече здрави!!!!

Благодаря за поздравите, момичета, не сте ни забравили, въпреки, че не съм се вясвала от 100 години...
Марти е с Т, кашлица и сополи и вече незнам какво да го правя. Трябва да търся вариант за гледане - според педката яслата не му понася. Баби и дядовци няма свободни, остава гледачка, но как не ми се ще... И баща му е в командировка - по закона за всеобщата гадост, и аз съм се вкиснала яко. Сега спи и кашля, но поне Т свалих...

Прегръщам Вики и Мимоза - бъди силна и дано сладураната се оправя бързо! Hug

# 61
Честит рожден ден на Айя, Марти,Йоана, Ники!Бъдете здрави, обичани и щастливи деца!

На болните скорошно оздравяване!

# 62
  • У дома... някъде
Честит рожден ден и на днешните рожденници!Само здраве им желаем,останалото ще го подсигурят мама и тати! Hug Hug  bouquet
И аз се надявам случая с Мимоза и детенце най-сетне да се реши и да не е такава диагнозата Sad,изпращам цялата си положителна енергия към тях!
Днес ми се обадиха от яслата да си взема детето че повръщала и сега ще се бавим отново цяла седмица.Дори ми звъняха от яслата преди малко да ме питат какво и е на дария,да не би да е вирусно.

# 63
  • Пловдив
Честит рожден на днешните пораснали януарчета!
Бързо оздравяване на болничките и стискам палци с Мимоза и Вики всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 64
  • София; Дружбето
Дано диагнозата е грешна и Вики бързо да се възстанови вече Praynig Praynig
Валерия, стискам палци да се оправяте и вие и Дария да е здравичка Praynig
Мен днес клегите ме изненадаха приятно с подарък за Миша  - площадка за игра на Фишър прайс:mrgreen: Много ми стана кеф и дребната си игра на воля вечерта

# 65
Поздрави за всички рожденници!

Сили и късмет на всички болнички, а специално за Мимоза и Вики-дано най-после поставят точна диагноза и започне правилно лечение!

# 66
ЧРД на Никола и всички останали рожденници! Магнолиам,да ти е живо и здраво момченцето,много да ви радва и много да се гордеете с него! Hug  bouquetГолемия талибан-също! Grinning

# 67
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Никола. Да е жив и здрав, много да радва мама и да се сдобива вече със сестричка Mr. Green

# 68
Честит Рожден ден, Ники! Да талибанстваш успешно дълги години! Жив и здрав бъди!

# 69
  • София
Честито на Никольо!
Майка му да го слуша, баща му - пари да дава, а живота - лесно да му върви и дъъъъъълго го води през леки пътеки!

# 70
  • София
Честит рожден ден на Никола! Да расте здрави и безгрижен за радост на всички около него!
  bouquet Heart Eyes Hug

Честит празник и на всички, които съм пропуснала през изминалите дни!

От маса на маса не ми остава време за нищо.  Mr. Green Тоя рожден ден на Симона безкраен ми се видя, 3 дни го чествахме Whistling

А аз нещо се опитвам да се разболея тия дни и само се моля да не заразя и диването, че ще се чувствам много виновна. Praynig Наливам се с чай, парацетамол, мед, стрепсилс и вит. С, но ми е все по-зле и по-зле.  Tired

# 71
  • Willebroek, Belgium
 newsm59Честит рожден ден на Никола !!! Да е жив и здрав и много да слуша мама и тати. newsm59  bigdance2

Емито е болна  Tired Такива сополи има, че едвам диша милото  Sad Снощи имаше 38 градуса температура и я взех да спи при мен, за да е по спокойна, но постоянно се будеше с рев  Confused
Ще видя и днеска как ще е и ако има промяна ще я закарам на лекар  Sad

# 72
  • София
baloni bdbaloni baloniЧестит Рожден Ден на Ники! Да расте здраво, палаво и обичано дете! baloni bdbaloni baloni

Мерка, наздраве!newsm40 Wine Glass Wine Glass

На всички малки болни сладурчета пожелавам бързо да оздравяват! А Мимозка и Вики скоро да са у дома!
Hug Hug Hug

# 73
Честит втори рожден ден на Никольо! Да е здрав, много щастлив и заобиколен с много, много любов!  baloni bdbaloni baloni
Магнолия, честит празник!   lovekiss cheers

Добито, бързо оздравяване на Емито! Дано е било временно неразположение!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Гали, дано скоро оздравее Марти!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ним, бързо оздравяване и на теб  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 74
  • Русе
Честит рожден ден на Никола.Много усмивки и слънчево детство.Честито на всички пораснали дечица,които пропуснах тези дни.Да растат здрави и щастливи!  bigdance2 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт