Отговори
# 45
Значи Митя освен, че е проял е и пропил?  Laughing  Heart Eyes

# 46

hahaha hahaha hahaha Малееее Лилито, аз чак сега видях как жадно гледа таз бутилка твоя синквец Joy Joy Joy Гени....

Честит рожден ден на Айя и Марти Бъдете много палави и весели дечица  bouquet  bouquet  bouquet

# 47
  • София
Честито на всички малки и големи рожденици днес! Желая здраве и много късмет!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря и за поздравите за РД на Криси! Hug

# 48
 Joy Като стана дума за пиене и аз да споделя,че щерка ми "страх" няма ни от вино,ни от бира,вдига наздравици като айдук-революционер и все към халбите налита Laughing,па и добре ги държи ма'''''' му Joy Ая е голяма кифла,и другите ситнежи са много сладки,само сантиметри са високи,но характер и излъчване личат определено !  Naughty Joy Ти няма да им определяш приоритетите в живота и поведението в обществото Naughty Joy Heart Eyes Hug Hug Hug

# 49
ivonska , ако решите да го правите на 8ми в неделя ме броите и мене, защото в събота от 5ч ще съм в София,но на друг детски рожден ден.

# 50
Честит рожден ден и на днешните рожденици.  Grinning

# 51
Новини от Мимоза кой има? Как е Вики?

# 52
  • София
ivonska , ако решите да го правите на 8ми в неделя ме броите и мене, защото в събота от 5ч ще съм в София,но на друг детски рожден ден.

Броя те. Мнозинството е за тогава.

Изпратих банкова с/ка на ЛС до всички, които са се записали. Моля да действате с капарото, щото аз днес ще действам с авансовото плащене за 8 февруари от 17 до 20 часа в Островът на съкровищата.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 11:00 от ivonska

# 53
  • София
Мимоза е още в болница с Вики - има съмнения за чуждо тяло (ядка или др. храна) в белия дроб, но двама лекари казват различни неща, а детето е на АБ венозно с лека, но все пак Т...  Confused Утре може би ще ги изпишат. Снимка е правена, но тълкуванията са... драма. И тя е объркана, защото явно и тъпите докторя са...  Tired

Благодари сърдечно за подкрепата ни.     bouquet

# 54
Божееее  ooooh!
Милите Вики и Мимозка...  Confused Баси, тез доктори за к'во са изобщо?!  Close #Crazy #Cussing out
Ще се моля силно да са сбъркали за това "чуждо тяло" и всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig
Пращам цялата си положителна енергия за тах!  Praynig

# 55
О, милата Мимоза - силно се надявам Вики за оздравее възможно най-скоро и съмненията на докторите да се окажат грешни. Praynig Praynig Praynig

Може и да съм ви казвала, но ние лежахме в болницата с една туркиня,чието дете беше с пневмония.Беше изпило вече 4 Аб, бяха му правили бронхоскопия в Пловдив, но нищо не открили....Обяснението на докторите беше, че е от семка ShockedТе останаха и след нас, защото детето имаше Т...

# 56
Не мога да престана да ги мисля. Откакто прочетох по обед, все Вики и Мимоза са ми в главата.
Надявам се да няма никакво чуждо тяло в белия дроб!  Praynig

# 57
  • Русе
Оххххх, горките Мимоза и Вики Sad Дано лекарите да грешат и да става дума просто за упорит вирус. Иве, ако ги чуеш им предай, че всички ги мислим и ги очакваме да се върнат  Praynig Praynig Praynig

# 58
Честит рожден ден на Айя, Марти и Йоанна!Да са живи и здрави и да носят само радост вкъщи!

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 15:58 от Хрисси

# 59
Честит рожден ден на Айя и Марти! Да растат здрави и щастливи! Поздрави и прегръдки за майките им!  Hug

Мимозка, с теб сме! Моля се всичко да е наред!!! Да се прибирате вече! Голяма целувка за Вики!

Общи условия

Активация на акаунт