Отговори
# 30
  • Варна
Да са живи и здрави поредната доза рожденници и именници днес!!!
                                                  newsm18   newsm59   newsm18
Досега гледах снимки- всички дечица са страхотни и толкова пораснали. Струва ми се толкова скоро времето, когато тръпнехме тък с големи коремчета, а като гледам колко са пораснали всички сладури и чак се плаша как бързо се изнизаха 2 годинки.

Много здраве пращаме на всички болнички дечица- дано оттук нататък темата върви само с пожелания и снимки за купони.

# 31
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ И МАРТИ
[/b]

Да растат здрави и щастливи деца
[/b][/color]

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСКО

# 32

Черпя ви за рожденния ден на Айя и честитя със закъснение всички минали рожденни и именни дни.

# 33
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Ая и всички останали рожденници

# 34
  • София/Варна
Честит рожден ден на Айя, Марти и Ники!!!

# 35
  • София
Честит рожден ден на Айя, Йоанна, Марти и Ники! Много усмивки и радост за родителите ви желая!

Последно подканяне към софиянки - насила няма да ви организирам!  Wink

# 36
Честит рожден ден на всички дечица,които празнуват днес! Да са здрави,усмихнати,разумни и добри! Днес и Калина на Хапка празнува,да и е жива и здрава! Hug
Аз общия РД ще го пропусна,но най-тържествено обещавам да дойдем на някоя следваща среща Hug Весело изкарване желая на всички ви!  ura dance dazzler1
Ние с всяко следващо класиране за ясла отиваме все по-назад Thinking От номер 97 сега сме номер 100 ooooh! Нормално ли е Thinking Не че ми е зор де,аз по принцип напролет,или есента искам да я дам,но все пак се чудя.Иначе за детска градина не можем да кандидатстваме,защото не сме навършили определената възраст.Магнолиам спешно да се яви в изповедалнята да рапортува успяха ли да кандидатстват за ОДЗ Hug Ако трябва да помагаме! Hug Спокоен и усмихнат ден на всички дечица! Хриси,бързо оздравяване ви желая! Дано се окаже обикновена настинка Hug Ако има и други болни,скоро да се оправят! Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 08:58 от Дон Кихот

# 37
Честит рожден ден на Айя, Йоанна, Марти и Ники!

# 38
Честит рожден ден на Айя, Йоанна, Марти и Ники!

# 39
Честит Рожден ден, Ники, Марти, Айа и Йоанна! Бъдете весели и послушни деца! Радост и късмет ви пожелаваме!

# 40
Разгледах снимките, няма спор, най-хубавите деца и майки са януарските '07  Grinning

# 41
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

Вчера водихме Мая на английски за бебета. Много и беше забавно, а за моя приятна изненада, тя реагираше доста адекватно на нещата, които трябваше да се правят (скочи, пляскай, махай нагоре, после надолу, завърти се и т.н.). Английски не знам дали ще научи (едва ли  Mr. Green), но поне е весело и детето се кефеше.

# 42
  • Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!

Бъдете много усмихнати и щастливи!
Поздрави и на всички, които са празнували през последните дни и не съм поздравила!
Мили момичета, мнооого ми липсвате! Напоследък, и аз не знам защо, все не ми остава време да вляза във форума. Все нещо правя, ако не съм край Дени. Ще се опитам да съм по-активна тази седмица!
Разгледах снимките на последните рожденици. Всички са много  чаровни и порастнали  Heart Eyes
Желая ви слънчев ден и много настроение   bouquet

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ И АЙЯ   bouquet
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И НЕ МНОГО ПОСЛУШНИ ДЕЦА.
ГАЛИ, ВАНЯ НАЗДРАВЕ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК   bouquet

# 44
Сту, гениална фотография  bouquet
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10080201

Общи условия

Активация на акаунт