Отговори
# 15
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания и картички! Hug Честит Имен ден на Наско! Да е жив и здрав,все усмихнат и най-добрия батко на света!!! Hug

# 16
Честит Рожден Ден на Ния и Марти!Да растат здрави и много щастливи!

Честит имен ден на Насето!Да му е живо и здраво името!

# 17
Ние пак имаме екшън с Боил - вчера цял ден беше с температура около 39 и нагоре.Без сополи, без кашлица, нищо друго.........Днес като че ли няма, поне не толкова висока.Не знам от къде го е прихванал, никъде не съм го водила, само и само да е здрав за рождения си ден и пак.... SadВчера бяхме поканили роднини, а днес някои близки приятели с деца - е отпразнувахме само с бабите и дядовците. SadСнощи се обадих на дечицата да не идват.Сега имаме цяла торта,която не знам какво ще я правим. Simple Smile

# 18
Тинтири да ти е жива и здрава щерката, много да ви радва, много да ви слуша и като порасне да е уястата като майка си   bouquet
Честит Имен Ден на Наско на Нинище   bouquet Да расте здрав, умен и послушен и да стане най-добрия батко на света   bouquet
Вкъщи вече сме болни всички, включително и малкия  Sad Цяла нощ съм спала в някаква странна поза, така че да може да диша и да не го давят сополите  ooooh!
Хриси, Боил има ли разстройство? При Веско предния път високата температура се придружи на следващия ден от разстройство  Rolling Eyes
И само да споделя, не че някой го интересува, че съм дълбоко огорчена от някой мамчета, които мислех за близки   Crossing ArmsПриемам много неща, но мразя да ме лъжат  Naughty

# 19
  • София
Вижте, ако искате общ рожден ден, ако сте съгласни за първата събота на февруари - т.е. 7.02 - да действаме с преброяване и капаро... Клубът е ясен вече - Островът. Час? 17?

# 20
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Ния и Марти!   Hug

За общия РД - да!  Wink

# 21
Хриси, Боил има ли разстройство? При Веско предния път високата температура се придружи на следващия ден от разстройство  Rolling Eyes

Ман,няма.  Simple SmileДнес вече е с около 37,5 - съмнява ме, че цялата работа е от кътниците, които все още го мъчат.Утре ще видим какво ще каже докторката. Simple Smile
И Цеци ли е болен, Божее, дано да се оправя бързо милото Praynig

Отивам да се преброявам, макар че с нашия късмет Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 16:26 от Хрисси

# 22
.Ето няколко снимки и от нашия рожден ден - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331630

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 19:44 от Хрисси

# 23
                                                     Честит рожден ден
                             на Ния                                                   и Марти.

Пожелаваме им много здраве, щастливо детство и весели игри.

# 24
Честито на всички именници и рожденици! Да сте живи и здрави!

Досега разглеждах снимките на всички пораснали януарчета. Много са сладки, а техните майки са очарователни!

# 25
 newsm59Честит рожден ден на Ния и Марти newsm59 Весло и палаво детство да имат  bouquet
Нин, честит имен ден на Насето Hug Нека само с добро да му се споменава името и да е най-добри батко на едно сладко розово и здраво вързопче Heart Eyes

Хрисси, ма то не само Боил бил хубавец Crazy... я гледай какъв татко си имал Whistling

# 26
Ето и малко снимки от рожденния ден на Митака, Пресиян и Ого http://www.yanuari.snimka.bg/album.php?album_id=331690

# 27
Честит рожден ден на Ния и Марти! 
newsm59 Много здраве, щастие и безгрижно детство, изпълнено с много усмивки!

Честит имен ден на Наско!  Hug
Много ми е мъчно като има болнички, дано се оправят всички!  Hug
Ман, не се ядосвай излишно!  Hug Оздравявайте бързо цялото семейство! 

Снимките са наистина страхотни, момичета! Много красиви дечица и родители!  Heart Eyes

# 28
Честит рожден ден на Ния и Марти!
Много здраве, късмет и весели игри!

Благодаря ви момичета за поздравленията!  Hug

# 29
  • София/Варна
Ето и малко снимки от рожденния ден на Митака, Пресиян и Ого http://www.yanuari.snimka.bg/album.php?album_id=331690
И аз допълних със снимки от моя фотоапарат. Голяма част не стават много-много, но не бива да се сърдим на невръстния фотограф - той толкова си може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт