НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 740
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мишле, не се притеснявай, нормално е 48 часа след ваксината детето да е по-отпуснато и поспаливо. Александър колкото спа след ваксината, не е спал откакто се е родил  Mr. Green даже го будех да хапва.
Сиската, и ние още не сме купили активна гимнастика. Онзи ден харесах една, която има няколко положения и става и за малко по-голямо бебче, та смятам нея да вземем и то скоро...Слагахме го преди известно време на активната гимнастика на братовчед му, но не и обърна внимание, чак сега започна да се впечатлява.
Аз пък по едно чайче да почерпя, че сме се тръшнали всички болни у дома и това е основната ни напитка.....

И честити месечинки на всички!   bouquet

# 91
Добро утро и от нас!

Аз не смятам да взимам активна гимнастика, защото имаме едни играчки, които се закачат на леглото и освен, че се въртят ами и пеят и Ивко много им говори и се забавлява. Мога да закачам и разни други играчки за разнообразие. От баткото имаме толкова много, които съм ги извадила. В момента къщата е зарита, защото Гоги си преоткрива бебешките играчки ooooh!
За ортопед - смятам като отдем на консулте другата седмица да взема направление и да отидем.
Ивко вече се смее с глас или поне се опитва - прилича много на скрибуцане, ама аз много му се кефя Crazy

Честито на днешните месечинки - Александра, Калина и Алекс!

Пожелавам на всички един слънчев и хубав ден!
И да ходите на разходки ей Hug

# 92
Привет и от Бургас!

Отдавна не съм писала,но имахме родова среща с близките на мъжа ми и няколко дни не си бяхме в къщи.
Честито месечинки на Александра на мама Вита,Алекс на мама Алексия и Калина на Мъри!

Ние с Мими сме добре,през деня поспива малко,но аз не мога.Иначе вечер не мога да се оплача,дори сама започнах да се събуждам преди нея.Вечер започнах да имам проблеми с количеството кърма.Към 6-7 почти няма нищо,или аз така си мисля ,щото бебка цука общо 5 мин от двете.Ама щом заспива и прави 7-8 часа  newsm78
А свеки и мъжа ми и дума не дават за дохранване Sick
Ще видим как ще сме  Praynig
Целувки на всички.
На патерица ,ама голяма ,4РД ФЕЪРИ!!!Да си все така мила и отзивчива и много здраве на теб и дечицата.

# 93
Добро утро и от нас,лек и успешен ден  Hug Hug Hug

# 94
Добро утро и от мен! Simple Smile

Лунес, благодаря ти много Hug
А за недостига - как си представяш гладно дете да спи 7-8 часа? Wink Времето, за което яде детето, не е показател за нищо. не забравяй, че те растат, започват да сучат по-силно и успяват да си набавят количеството по-бързо. Моята щерка, когато се мотаеше, сучеше 10-тина минути, иначе 5-7 минути й беше максимумът. Косето по същия път върви, не си губи времето да кисне дълго на гърдата Laughing
Ако се притесняваш, поизцеждай се след храненето вечер няколко дни, да дойде още кърма. Иначе слушай мъжът ти и свеки Wink.

Сиска, активна гимнастика сега някога ще ти е полезна, останалите майки казват, че бебоците се заглеждат много, Косето не й обръща никакво внимание. Той като Ивчо на Тонеса си обича музикалната играчка и на нея й се смее и радва Simple Smile. Но предполагам, че по-нататък и гимнастиката ще залюби Laughing
А кошарката с каква цел мислиш да я купуваш? Защото ако е за спане, ок, обаче за игра може да не ти свърши никаква работа. Аз бях купила на каката, превърна се в един луксозен кош за играчки Laughing После я дадохме на друго детенце - и то не я ползваше за игра, и накрая я продадохме, това беше най-безмислената ми инвестиция.

Лек и слънчев ден на всички ви, тук е опекло едно слънце, чакам да стане обяд и отиваме на разходка Simple Smile.

# 95
Добро утро и от нас.

# 96
Добро утро и от нас Simple Smile
Честита месечинка на бебенцата Калина, Александра и Алекс  Hug

Мерси за почерпките, аз съм на кафе още..
Тони, и Емили се киска с глас вече. Не успях да я снимам усмихната хубаво, но я хванах докато се смееше с глас  Grinning чак сливиците и се виждат  Grinning после ще кача снимката. Разтапя ме като се засмее така

# 97
 но пък веднъж заспи ли събужда се в 8.00 като по часовник  поне мира виждам през нощта, а през деня се носим цял ден на ръце
 и си говорим не сме от най- поспаливите ,взима си само дрямката за половин час на два три пъти през останалото време будува ,
но дави кажа честно предпочитам през деня да не спи , а да продължава така хубаво с нощния си сън .....
и най - важното е , че минахме на пет хранения ,
Това все едно аз съм го писала  Laughing

Боже Боже Милите ни ревлички !!!!  Hug  Hug  Hug  Hug Да са ни живи и здрави !!! Хайде лятото ще ги водим на плаж няма как ....  Grinning  Grinning  Grinning ще печем дупета   Hug Hug Hug

# 98
такааааааа
за къпането гледам говорите-Ивко го къпя към 19;30 и 20;00 си е в леглото,спи до към 02;00,хапва докат спи,после в 05;00-05;30 пак яде и вече в 08;00 ставаме.

Я да ви питам,бибероните на шишетата ви с колко дупки са?Специално за АМ ме интерисува.Храня Ивко с това кривото шише на чико и бибата ни е с една дупка та се чудх от кога да давам друга с две дупки newsm78

Аз и смених биберона вече с две дупки шишетата са ми на Авент . Мисля ,че няма промблем за сега .. и аз доста се чудих кога трябва да сменя дупките , но забелязах , че когато цока нещо много се тормози в дърпането ,а сега някак си е по - леко ..  Peace

# 99
Добро утро  Hug
Да видим дали ще се класираме за една разходка  Whistling

# 100
Днес ходихме на гости на Мишле и малката ни адашка ...пак ще повторим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ..та  харесахме си една играчка на малката мишка и на път за вкъщи трябваше и ние да вземем ...голям празник е в къщи ...как само и се раддва на тая глупост  ooooh!,ама поне е весело
Мимка, и ние сме много доволни от гостуването ви, пак да дойдете Hug Ама голяма игра падна с тези зайчета Mr. Green Joy

Алексчето има Т 37,1, т.е не знам дали това се води и че има Т, но й е толкоз. Иначе си има апетит детето, яде в 19ч30, в 21ч50 пак търсеше манджа Heart Eyes Хапна 60мл и сега се опитва да заспи, но е киселка, промърква, мрънка.....не се закача, само мрънка на едно от пеещите мишлета, но му пее едно жално...жално....чак на мен ми иде да заплача......
Миличката, искам да ми се оправи, сърчицето ми се къса като е така неразположена Tired

Мишле как и мериш температурата ? Защото ако е в дупето моят Педи ми каза да намалявам с половин градус , казвам ти го това защото и моето момиченце след пентаксима и измерих температура 37 и веднага звъннах на лекаря и той ми зададе въпроса къде е меря .....

# 101
  • София
Мишле как и мериш температурата ? Защото ако е в дупето моят Педи ми каза да намалявам с половин градус , казвам ти го това защото и моето момиченце след пентаксима и измерих температура 37 и веднага звъннах на лекаря и той ми зададе въпроса къде е меря .....
Мила, махам 0,5 градуса от измерената Т, тази която съм написала е след приспадането на тези 5 десети. Знам, че се махат 0,5 градуса, даже някоя от мамите тук писа, че ако се мери след сън или физич. активност- да се маха 0,8 градуса.

Алексчето и днес е киселко, но е повечко във форма от вчера, закача се, гука, но на пеещото мишле все така жално му "говори"...... Търси все да се гушка, нощес я сложих да спи между нас с таткото, та да ми е пред погледа.....заспа снощи към 23ч, събуди се в 4ч30 за манджа, хапна и пак заспа, та до 9ч.....охххх, да влиза пак във форма, миличкото Praynig Praynig Heart Eyes

# 102
Здравейте и от нас.
Аз един ден ще реша да не излизам и то такова слънце пак да блесне. Simple Smile Как да го изпусне човек  Mr. Green
За гимнастиката и Дани не й обръща внимание. И той се кефи на музикалната въртележка на леглото основно.
Лек ден !

# 103
Здравейте и от нас с Розали,кога ще смогна да ви изчета незнам,напоследък все сме в кризи,от сутринта в 7 до 12-13 ч ревем,играем,гукаме и ядем,чак към 13 ч заспива и спи когато трябва да се разхождаме,в 15 ч става и започва голямото хранене,до 20 ч когато заспива уморена и нахранена,може би заради хубавата баня,след това става към 1-2 ч и се храним минимум 1 час,,снощи бяха 2 часа,оттам нататък съм принудена да я взема в леглото ни,в противн случай в 4 ч се ококорва и край,а 5 ч е часът за игра и гукане Crazy
уморена съм доста,бебка иска мен и това си е,задоволява се с тати за половин час след като се върне от работа и после отново иска да яде Grinning
Честити месечинки и честити празници на всички,които съм пропуснала!  bouquet

# 104
  • София
Току що се прибрахме от разходка, че ръце не ми останаха да бутам количката в кишата. Няма ли някоя мама в центъра, зоните или близо до градинката на Света Троица? Може да излизаме заедно, че Косьо само спи навън и никакъв разговор не може да водим.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт