Отговори
# 45
  • морето и сините вълни :)
за сега запис

# 46
И Лизи последните дни плаче като й мия зъбките!Сигурно защото са й подути венците! TiredАма аз също не успявам добре да й ги измия!Особено горните. ooooh!Не дава и не дава! Rolling Eyes

# 47
чакайте да ви покажем малко танци-манци Mr. Green hahaha
http://beborana.multiply.com/video/item/16/16

# 48
begbie,мнооого яко клипче! Heart Eyes Hug Heart Eyes
А песента също е супер!Лизи като я чу,се изстреля да види какво става и почна и тя да танцува! Joy

# 49
Здравейте и от нас!
Вчера денят беше страхотен!
Хекси,страхотни новини.похвално на Пебс,че ти е помогнала.Дано всичко бъде наред с Алекс и да месец-два всичко да е забравено.Снощи ви сънувах-засякох ви в един супермаркет.Ама само това си спомням.Абе щом взех да ви сънувам.
Дани,да нацункаш Маринка,този малък сладкиш.виждам,че все още не си свикнала с разделите ви и колко ти е трудно да я оставяш в когато ходиш на работа.
Краси,пак страхотни снимки си пуснала.Анито е супер-вече си е наистина голямо момиченце. Hug Heart EyesОще щях да пиша ,ама си забравих какво. newsm78После пак
begbie,супер клипче.И ние сме много по танците

# 50
  • Севлиево
Много готино клипче. Дамянчо веднага се намести и той да гледа. Радва се и пляска с ръце. Joy

# 51
Бегби, голям сладур си имаш вкъщи!  Hug Hug Hug

Моренски, страхотна торта си направила! А как ми се дояде, не е истина. Добре, че не съм бременна в момента, че  ooooh! иначе трябваше да ми я доставиш мигновено да я изплющя!  Mr. Green А тия кафевичките дзръндзалки отгоре кюфтаци ли са?  hahaha Joy

А сега, айде на снимкитеееее! Пресни, пресни, от снощи! - http://escarinka.multiply.com/photos/album/13/Desi_January_2009_-_1y4m#18

И едно клипче (без звук Blush) - http://escarinka.multiply.com/video/item/6/I_dont_want_a_bath_an … ont_want_to_sleep

# 52
begbie,мнооого яко клипче! Heart Eyes Hug Heart Eyes
А песента също е супер!Лизи като я чу,се изстреля да види какво става и почна и тя да танцува! Joy
оооооо да песента е тотален хит вкъщи. Много я харесва, като я чуе зарязва всичко и застава пред компютъра и почват танците. Много е сладка, със сълзи съм се смяла  Joy Joy

Ескаринка, много сладка принцесата Heart Eyes
Ема  и тя се крие така в края на леглото, когато съм й измила дупето и бяга от пампата.
Да са ни живи и здрави дечицата, толкова много положителни емоции ни създават Heart Eyes Heart Eyes

# 53
  • Асеновград
Здравейте,милички .Ние се връщаме от лекар,снощи и цяла нощ Анито не спря да реве,изкара ни акъла това дете,дере се,извива се на мост,нищо не иска,само си удря главата с ръце,в момента няма изопбщо глас.Резултата е,че кучешките зъби са й тръгнали и е направила вътрешен кръвоизлив на 2 от тях  Confused Горкото ми дете  Sad Носа й текна,педи каза,че е от зъбите,иначе ниюо друго й няма.Но вдигнахме всичко във въздуха и как никой не ни пусна да влезнем незнам  #Cussing out тя се дереше без глас,а само ни гледахааааааааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out сега изобщо не й се чува гласа  Sad
В момента пък баба ми излиза от операция и е вдигнала много високо кръвно,лекарите казали,че сърцето се затруднявало  Rolling Eyes
Стискайте палци всичко да е наред  Praynig Praynig

# 54
Оо,Краси Praynig Hug

# 55
Здравейте и от мен,ние зъбки още не мием има само шест и е голяма мъка нощно време .Старата ни докторка казваше да му давам нискомасленно кисело мляко,но много трудно го яде без кеф дори и с бисквити пак е със зор.Отскоро сме на нова детска кухня и нещо съм разочарована единствено ми е удобно,че ми я носят в къщи.Така че сега пак готвя по 100 пъти на ден,още не сме на обща храна.Страхотни снимки сте качили на дечицата гледам ги с голям кеф.Да питам нещо майките от София,знаете ли къде мога да заведа Вики да си играе на закрито,но да става за нашата възраст.Пробвах в Пигис Хаус и не може за над 2годинки е .Не знаех ,че може да се получат чак кръвоизливи от никнене на зъбче.Милата душица сигурно много боли.Ще стискам палци всичко да е наред и с бабата.

# 56
  • ВИДИН, 10 км след края на света
КРАСИ, за пръв път чувам за такова нещо  newsm78 горкичката Ани, колко ли боли  Cry
а вие защо не ударихте на вратата на доктора един крак и да прередите всички  #Cussing out като нямат съвест и не могат да се усетят, това е начина, убедила съм се  Sick
дано на малката скоро да й избият тия зъбки, че се измъчи душицата  Hug

ЕСКАРИНА, на клипа все едно мойто диване гледам, сладур  Heart Eyes

ето ни и нас с ощя няколко "удобни" пози за сън http://ky6i.multiply.com/photos/album/21/21#28
http://ky6i.multiply.com/video/item/18/18

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 12:27 от Kushi

# 57
  • Севлиево
Оле страхотни са тези момиченца, чак ми се прииска и на мен една малка принцеса. Hug

# 58
  • Варна
Здравейте Simple Smile Първо честит имен ден на патерица на всички които празнуваха! Много целувки на Тони на КалиМей - да му носи късмет и здраве хубавото му име! Най-добри пожелания и за Наска! Поздрави и за всички останали,които са празнували през уикенда!  bouquet

Краси, ужасна нощ сте имали....не съм чувала такава реакция от зъби! Дано бързо да излязат и стига вече мъки с тез зъбииииии!!! Стискам палци за баба ти Praynig

Begbie - много  е сладка дребната Simple Smile

Хекси, айде, чакаме да похвалиш че сте у дома!

# 59
Хайде и аз съм тук, дребен заспа ,малко почивчица
Пак страхотни снимки и клипчета  Hug  Емата, Десито, Валето , целувки за всички от нас с Мити Heart Eyes
Краси, милото Ани ,дано бързо пробият тея кучешки зъби, при нас горните кучешки избиха без проблем (няма кръвоизливи, но през ноща се будеше яко), сега чакаме долните да пробият и вече няма други ,ура
Стискам палци за баба ти Praynig
Моренка ,благодаря за вкусната почерпка Hug
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт