Свате, да ти е жив и здрав именяка, да ви носи много щастие и сбъднати моменти. Целувки от цялото семейство за вашия празник!

Честито на всички останали празнуващи, да ви се споменава името само с добро!
Но с удоволствие някой ден ще си легнем заедно! 

Разгледах снимките, Бети много е пораснала, голяма часровница е! Много ми хареса шарената жилетка с голямата качулка.
Децата се оливат с тях много по-малко.
Питах миналия път педиатърката дали трябва да спираме млякото вече, но тя каза че като иска няма проблем да пие, но вече трябва да спираме бибероните, защото е започнала да й се изкривява захапката
Обясних й, че това е по-скоро от пръста, ама как да го откажем... Сега докато спи е пак с него, опитвам се да й го издърпам, ама тя веднага се усеща и пак си го навира
Де да беше с биберон, досега да го бяхме махнали, ама пустия му пръст, много сладък!
Дали е заради зъбчето, не знам вече, преди никога е нямала мераци да спи при нас, все ни избутва и ръчка и се успокоява като си е на широко в леглото, а сега... 

Голямо чистене беше, но поне всичко се махна 

Явно нещо е сънувала
Иначе се опитва да пее Мила моя мамо, но се чува само мама мамо мамо 

Това не ми попречи да го направя по-късно! 
Днес мина много по-добре от очакванията ми, но сега направо съм изцедена от многото емоции, а за утре също доста задачки се заформиха, но поне ще е далеч по-спокойно в работата.