МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 984
  • 292
  •   1
Отговори
# 15

Свате, да ти е жив и здрав именяка, да ви носи много щастие и сбъднати моменти. Целувки от цялото семейство за вашия празник!

Честито на всички останали празнуващи, да ви се споменава името само с добро!

# 16
Май,пропуснах да ви пиша,че миналата седмица свалихме решетката на леглото на Бети!Но леглото й пак е плътно до нашето,което отстрани е с мека дамаска,така че няма да се удря,или да й е хладно!Сутрин си става и започва да се разхожда из стаята,докато аз се ококоря!И огладнее ли,тръгва за към кухнята  Laughing При което поспаливата й майка окончателно става вече! Mr. Green

Браво на днешния именник Наско,че си знае навиците преди лягане! Heart Eyes

Бети като реши да си ляга започва да ме дърпа за ръка към леглото и да мърмори!Обаче все иска и аз да си лягам с нея,а аз все имам нещо друго да върша! Tired Но с удоволствие някой ден ще си легнем заедно! Heart Eyes
Утре отивам да подам Молба за една ясла в квартала,и да си търся парите от частната!Имам среща с шефката! Twisted Evil Стискайте палци да върне колкото трябва!Че иначе  #Cussing out

# 17
Добро утро, момичета!

Отдавна не съм правила кафето, но днес съм ужасно ранобудна - сън не ме лови и станах 1 час по-рано от предвиденото, та остана време и за това. Днес е важен ден в работата. Стискайте ми палци, моля  Praynig
На всички пожелавам хубав и усмихнат ден  Hug

П.П. Деси, на въпроса са ти, мисля, че само трябва да го копираш в подписа си - например от моя и би трябвало да няма проблем. Аз не разсъждавам като теб за призивите. Според мен, дори и ти да не си превела пари, когато призоваваш пак помагаш на кампанията - повече хора научават и т.н.  Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 06:57 от mila_pa

# 18
Оооо, веднага си грабвам кафенце.
Мила, стискам палци  Peace

# 19
  • Пловдив
Имам време само да се запиша, лек и ползотворен ден на всички  Hug

# 20
Лили, благодаря за ранното кафенце. Успех в служебните дела днес и за в бъдеще!
Ние снощи бяхме на детски рожден ден и го поляхме обилно с бира Laughing та сега ми е малко криво, но няма начин трябва да се работи.
Вики е на ясла. Тази сутрин изобщо не се разплака и дори подаде ръце да отиде в учителката, ние й казваме кака Вени. Много е мила жената и Вики я харесва. Дано само да е здрава. Иначе ще свикне с яслата.

# 21
Привет мили момичета! Аз от няколко дни не съм писала, все не смогвам. затова най-напред искам да честитя имения ден и да пожелая много здраве и прекрасен живот на всички именници и най-вече на сладура Наско Heart Eyes

# 22
...................
П.П. Деси, на въпроса са ти, мисля, че само трябва да го копираш в подписа си - например от моя и би трябвало да няма проблем. Аз не разсъждавам като теб за призивите. Според мен, дори и ти да не си превела пари, когато призоваваш пак помагаш на кампанията - повече хора научават и т.н.  Hug
Деси, с две ръце се присъединявам към Лили! А за подписа - ще ти пиша на лични като заспи Кика.
В тази връзка, момичета, отново искам да изкажа безкрайните ни благодарности за съпричастността ви и помощта ви  bouquet Hug

Лили, стискам всички палци всичко в работата да мине донре, но аз съм сигурна, че каквото зависи от теб, ще е перфектно! И се радвам да чуя, че всички сте добре.

Мери, много хубава темичка си спретнала Hug Разгледах снимките, Бети много е пораснала, голяма часровница е! Много ми хареса шарената жилетка с голямата качулка.
Да кажа и аз за шишето - Киара от няколко месеца не пие от биберон (за сметка на това бибата не я вади от устата). Пие с твърдия накрайник на Авент, с нетечащото шише на Плейтекс и със шише със сламка на Нук или Нуби. Понякога пие и от чаша (напоследък все по-често си искак чаша), горе-долу се справя, но е малко невнимателна. За тези, които сега започват с чашата, да вметна, че чашите за текила са много удобни! Simple Smile Децата се оливат с тях много по-малко.

Целувки и прегръдки за всички Hug Heart Eyes

# 23
  • Пловдив
За пиенето от чаша, Рали е вече много напред, почти само така пие. Не съм я насилвала, тя в началото си хареса една малка чаша за кафе и с нея се научи. Разбира се все още пие сутрин и вечер за заспиване мляко с биберон, а пръста още не сме го отвикнали, така че - танто за кукуриго Simple Smile Питах миналия път педиатърката дали трябва да спираме млякото вече, но тя каза че като иска няма проблем да пие, но вече трябва да спираме бибероните, защото е започнала да й се изкривява захапката Sad Обясних й, че това е по-скоро от пръста, ама как да го откажем... Сега докато спи е пак с него, опитвам се да й го издърпам, ама тя веднага се усеща и пак си го навира Sad Де да беше с биберон, досега да го бяхме махнали, ама пустия му пръст, много сладък!
Напоследък почти всяка вечер се буди с плач и иска да идва да спи при нас. Позаспи, пък я преместя, след час-два пак наново  Tired Дали е заради зъбчето, не знам вече, преди никога е нямала мераци да спи при нас, все ни избутва и ръчка и се успокоява като си е на широко в леглото, а сега...  newsm78
Та такива неща при нас, на който му се гледат снимки и клипчета - в подписа Simple Smile

# 24
  • Пловдив Белащица
Ние вчера привечер се прибрахме. След девет дневно отсъствие или заточение на селото на мъжа ми.

Честито на патерица на именниците, да са много здрави и много да слушкат.
Също на патерица честит нов член на сем на Мини. Малката госпожица много да ви радва и да стане същата прелестна убавица като кака си.

# 25
Здравейте!
Честито на патерица на всички знайни и незнайни именниците! Нека недоимъка и страданието
никога да не присъстват в живота ви,
а красотата и изобилието винаги бъдат с вас!

Виждам, че тези, които ги беша хванала липсата се завръщат  Hug  Wink

Браво на всички, които пият от чашка. Изглежда, че е крайно време и ние да предтанем да цокаме бибероните. В яслата Кари пие само от чаша, а и също водата и сока през деня. Трябва да купя явно още 2-3 чашки и да махнем бибероните. Добре идея ми дадохте с тези чашки със сламките  Peace
А вчера Кари докато пиеше айрян с чаша търчеше напред назад и удари чашата без да иска в един шкаф - резултата беше айрян навсякъде  Peace Голямо чистене беше, но поне всичко се махна  Crazy

Иначе за пръста - ние си го цокаме и както и преди съм споменавала, не мисля да я мъча да го отказваме  Whistling

Мери, браво, че сте махнали преградата на леглото. И аз наскоро си мислех за това, но Карина спи сама в стаята си и все още ме е страх да я оставя така ако не е в кошарата. Дори и максимално обезопасена, все ще се намери нещо в стаята, което не е хубаво да пипа. А и от скоро започна да си отваря сама вратите на стаите   #Crazy 

Вчера Кари ни изненада с нова думичка "опаля". Нямам идея къде я е чула, но като се събуди сутринта почна да вика опаляяяяя опаляяяя  hahaha Явно нещо е сънувала  Crazy Иначе се опитва да пее Мила моя мамо, но се чува само мама мамо мамо  Laughing

Хайде до после, че с мъжо ще ходим на лекар - той е болен нещо  Rolling Eyes

# 26
Снимките не двете куклички Бети и Рали са страхотни. Мери, ама наистина страхотен сняг имате при вас. Личи си, че пада голяма игра навън  Wink Лубрикант, танца с куклата Джени и песничката " Мила моя мамо" много ми харесаха  Heart Eyes  Grinning

# 27
Честито на патерици на всички именици! Да са здрави, усмихнати и щастливи!   bouquet
Бети е стана малка госпожица, голяма сладурана!  Hug
Десем, и аз да подкрепя Лили за подписа. Все още не бях превела пари, когато си сложих подписа.  Peace Това не ми попречи да го направя по-късно!  Simple Smile
А Вики е с варицела. Тези от вас, които вече я минаха, да дават съвети... Аз обещавам да слушам.  Laughing

# 28
Момичета, за пореден път се убеждавам, че добре стискате палци  Wink  Hug Днес мина много по-добре от очакванията ми, но сега направо съм изцедена от многото емоции, а за утре също доста задачки се заформиха, но поне ще е далеч по-спокойно в работата.
Приятна вечер и спокойна нощ  Hug

П.П. Като гледам снимките и ето какво ми хрумва:
По-сладки няма на света от наш`те МАРТенски деца!

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 21:59 от mila_pa

# 29
Мила, това е чудесно, дано цялата година е изпълнена с много професионални успехи и семейни благополучия. Peace
Васе, добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт