МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 977
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Да изпратя и аз старата тема Simple Smile
Гледах преди малко всички клипчета, пуснати напоследък. Браво на децата. Танцуват, пеят, помагат... абе растат дечицата Simple Smile
По темата за гърнето - ние сме някъде по средата - почти всеки ден и ака и пиша на гърнето, като сама си кава "искам пишам на гънето", но също така почти всеки ден си ги върши и двете неща и в памперса. Така че нито казва, нито не. Но мисля, че и това е нещо. Все по-често ще започне да си казва, щом е почнала. Не съм я насилвала по никакъв начин. Чакам я сама да узрее Simple Smile
Иначе говори вече много, и успява и да се пазари даже. От няколко дена чака вуйчо и да дойде и да й донесе една рибка, която обещал да й купи, и понеже явно вече и свърши търпението, снощи си взе якето и заяви "Али отиде на магизина сама и купи либката". Като я питам ами парички имаш ли? И тя тича и ми носи 3 огромни монети от ония от 92-3 година, дето си играе с тях Simple Smile
Зъбите - 16 на брой и стоят така от лятото. Остават последните кътници, ама засега няма признаци да никнат.
Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват бързо!

# 286
Пухчо този напет певец ти е одрал кожата  Hug
Вили какво не може бе пиленце,да прибираш наско на обед ли?Егати безчуствените хора има,ами нали пък в крайна сметка това им е работата да приобщят всички деца,то и баба знае когато детенцето свикне бързо с обстановката

# 287
Ох, Бимба от вчера се треса...направо не ми се подхваща. Не й се занимава бе жена...Не могло така да продължава, аз какво съм си мислела, той по цял ден плачел за мен, на нищо не съм го научила. В нейната практика нямало такова чудо,а той ходи едва трета седмица, не всички деца се адаптират бързо. Разбира се, аз не оставих нещата така , та днес въпросната направо ме подмина. Тя просто психически ме атакува,да се откажа и за нея един проблем по-малко...

# 288
  • Пловдив
Ох, Бимба от вчера се треса...направо не ми се подхваща. Не й се занимава бе жена...Не могло така да продължава, аз какво съм си мислела, той по цял ден плачел за мен, на нищо не съм го научила. В нейната практика нямало такова чудо,а той ходи едва трета седмица, не всички деца се адаптират бързо. Разбира се, аз не оставих нещата така , та днес въпросната направо ме подмина. Тя просто психически ме атакува,да се откажа и за нея един проблем по-малко...
Вили, точно така, няма да им се даваш  Hug Просто му трябва повече време на детенце, ще свикне  Hug

# 289
Виленце, като чуя някаква таква история и  ooooh!! Вярно е, че заплатите им са мизерни, ама в крайна сметка са там, за да се грижат за децата, да ги приобщават, занимават, възпитават, обучават и т.н, и т.н. Какво значи на нищо не си го научила!? Да не би да приемат в яслите с приемен изпит!? Вместо да ти даде съвет как по-лесно да свикне, тя те нервира!

А сега да се изкажа за артистичните изяви на нашите сладури - Стефи направи ми скри шапката, справя се полу-професионално Peace Снощи Киара я гледа с мен, много й хареса и само ми вика "Мамо, пак Стефи" Mr. Green А Преси е голям сладур и може да организират развлекателно шоу със Стефито Heart Eyes
Кари е толкова сладка как помага с прането, а тумбачето на Ния ще го изям Simple Smile

Киара има 14 зъба, единият оставащ кучешки вече се е показал, последния и той почти. От кътниците няма и следа.
С махането на памперса - до под кривата круша. Преди си казваше почти на 100% като има ако, сега изключително рядко. Точно както Рали на Лубрикант започва да пиши "Не, не, не". Напоследък понякога успявам да я излъжа да седне (по изключение може и тя да поиска), с уговорката да четем книжки и като седне пък не иска да става, само ми повтаря "Мамо още пиш" Laughing

Дано болните са оздравели, а здравите да не се разболяват.

Да не пропусна, "рожденническите" заглавия ми харесват, като от тези на Манго повече ми харесва второто.

И накрая нескромно да споделя, че мед ми капе на сърцето като чета как се радвате на Киариното каране на ски Blush Имаме още клипчета от вчера, но не съм ги качила. Много се кефи детето (през повечето време) и колкото по-бързо се пързаля, толкова повече й харесва. На мама екстремистчето Simple Smile

# 290
Гери, аз ти предлагам да запишете Кика от сега в училището за надарени деца в Горна Баня, няма съмнение че тя е за там- толкова бързо се развива малката сладурка.   bouquet

# 291
  • Пловдив Белащица
...С махането на памперса - до под кривата круша. Преди си казваше почти на 100% като има ако, сега изключително рядко. Точно както Рали на Лубрикант започва да пиши "Не, не, не". Напоследък понякога успявам да я излъжа да седне (по изключение може и тя да поиска), с уговорката да четем книжки и като седне пък не иска да става, само ми повтаря "Мамо още пиш" Laughing...
Все едно за Андрея си писала. Само където от три - четири дни поисква понякога сама да сяда и започна що годе да върши нещо. Преди това бяхме на етап пълно отрицание на кукуто. А лятото почти само на него се акаше даже и за чишкането си казваше понякога. Изобщо не насилвам.

Мая, снимките наистина станаха хубави. Светлината е абсолютно случайна. Това беше точно след следобедния сън. Андрея беше в настроение и аз пробягах за фотоапарата. И от десетина пози излезнаха няколко добри снимки. Иначе ми трябват около 40-60 пози за да излезнат 2-3.

# 292
  • Пловдив Белащица
Вече сме минали половината на 20-а страница, така че спокойно можем да се местим в новата тема. Любезно предоставена ни от Лили http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368869.msg10037396#msg10037396

Общи условия

Активация на акаунт