Гледах преди малко всички клипчета, пуснати напоследък. Браво на децата. Танцуват, пеят, помагат... абе растат дечицата

По темата за гърнето - ние сме някъде по средата - почти всеки ден и ака и пиша на гърнето, като сама си кава "искам пишам на гънето", но също така почти всеки ден си ги върши и двете неща и в памперса. Така че нито казва, нито не. Но мисля, че и това е нещо. Все по-често ще започне да си казва, щом е почнала. Не съм я насилвала по никакъв начин. Чакам я сама да узрее

Иначе говори вече много, и успява и да се пазари даже. От няколко дена чака вуйчо и да дойде и да й донесе една рибка, която обещал да й купи, и понеже явно вече и свърши търпението, снощи си взе якето и заяви "Али отиде на магизина сама и купи либката". Като я питам ами парички имаш ли? И тя тича и ми носи 3 огромни монети от ония от 92-3 година, дето си играе с тях

Зъбите - 16 на брой и стоят така от лятото. Остават последните кътници, ама засега няма признаци да никнат.
Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват бързо!

! Вярно е, че заплатите им са мизерни, ама в крайна сметка са там, за да се грижат за децата, да ги приобщават, занимават, възпитават, обучават и т.н, и т.н. Какво значи на нищо не си го научила!? Да не би да приемат в яслите с приемен изпит!? Вместо да ти даде съвет как по-лесно да свикне, тя те нервира!
Снощи Киара я гледа с мен, много й хареса и само ми вика "Мамо, пак Стефи" 
Имаме още клипчета от вчера, но не съм ги качила. Много се кефи детето (през повечето време) и колкото по-бързо се пързаля, толкова повече й харесва. На мама екстремистчето