Алекс казва чишш и до там ,като го сложа нищо не прави.Мисля да изчакам още малко и да махна памперса пък каквото сабя покаже

Леле,Мини,а на Преси какъв ген сте й заложили! 

Но стана, когато тя реши, не съм полагала кой знае какви усилия. 
чудя се дали да не взема седалка за тоалетната и така да се опитам да се учим, че на гърнето не знам как ще я накарам да седи 

!!!
Чакам да се затопли да сваля пампата.
Нашия тати е болен и си е в нас, затова си пия кафенцето с вас 

. Почти нямаме пропуск за акането. За сядане на гърне не даваше и дума и да се каже. Но явно в яслата ги слагат, защото миналата седмица започна да си го вади сам и да сяда с дрехи. Докато в събота започна да се съблича и аз го попитах какво иска да прави, а той ми казва:"пика". И наистина се изпишка
. Още веднъж така и аз реших да му махна памперса и събота и неделя пишкаше само в гърнето, нямаше пропуск. Но гърнето през целият ден е в средата на хола.
, че така неможело...няма да ви занимавам.

/ - Преси от половин година е изобщо без биба, като преди това доста време си я ползваше само за заспиване. Без памперс е от пролетта, вече си казва за пишането и показва дупето за голямата работа
http://poohcho.multiply.com/video/item/7/7 
. Кърпата ни в кухнята я сменя поне по 2 пъти дневно, носи я в пералнята и слага нова. Е понякога прекалява и в пералнята се озовават няколко чисти кърпи