МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 983
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Искам да попитам (сигурно сте писали) вашите бонбони как са с куку то ?
Алекс казва чишш и до там ,като го сложа нищо не прави.Мисля да изчакам още малко и да махна памперса пък каквото сабя покаже  Rolling Eyes Ако някоя мама е успяла с тази мисия нека да сподели как стана.Направо ми се вижда много сложно newsm78
офффффф Стела казва откак свърши работа,сега се тормозим по цял ден,ама почти безрезултатно,лошото е ,че и голямата и малката работа са все в гащите. EmbarassedКак ще ходи така на ясла незнам Sick

# 271
Mira_p ,много ти е сладка рожбата!А с онези очила от предишните снимки много ме изкефи! Hug
Стефи ми събра погледа какви танци вихри! Crazy Леле,Мини,а на Преси какъв ген сте й заложили! Laughing
Кика,нещо не мога да й видя клипчетата! Sad
mango ,мислех за заглавията ти,но нещо не ми се отдава!Ще следя  Heart Eyes
Ние вече сме по-добре!А аз днес се сдобих с още болки с моите зъби,ама ще търпи кипра за гиздос! Mr. Green

# 272
Васе, радвам се, че пак си тук. Май свекито си е тръгнала...  Laughing Поправката на Уини на темата ти ми харесва!  Peace
Заглавията на Дакра и Уини също са страхотни!  Peace
Вики вече си казва и за малка, и за голяма нужда, много съм доволна.  Sunglasses Но стана, когато тя реши, не съм полагала кой знае какви усилия.  Blush
Мира, дано свършат болестите при вас и Нияда е здравичка!  Hug

# 273
Ето ви клипчето, където Кари помага с прането
http://bebekari.multiply.com/video/item/81/Kari_pomaga_na_mama_s_praneto_-_22m

Вчера Кари и тати се къпаха заедно във ваната. Беше голяма веселба, понеже ваната беше пълна до горе и Кари голяма игра му дръпна. Сега сме се заканили да се водим семейно на басейна като се постопли  Rolling Eyes

За памперса, още няма да го махаме, мисля да изчакам до пролетта. Иначе съм купила гащички и сме готови  Peace чудя се дали да не взема седалка за тоалетната и така да се опитам да се учим, че на гърнето не знам как ще я накарам да седи  newsm78

По колко зъби имат вашите деца? Кари има вече 14 зъбчета  Peace

Лека и мека!

# 274
Привет!
Winnie, Калина има 16 зъба.
Момичета, заглавията ви са много хубави, включително и твоето, dakra  Hug  Wink !!!
Позволих си да пусна нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368869.0
Кажете дали ви харесва и дали я одобрявате. Ако нещо искате да променяте знаете как, нали ?!?!
Лека и от мен  Hug

# 275
Всички пишат в другата тема, но мисля, че е добре да изпишем и тази, трябва да станат 20 стр. все пак.  Peace

# 276
Добро утро!
Съжалявам, че пак избързах с новата тема.  Embarassed Ще гледам вече да не го правя. Извинявам се  smihesorry
За компенсация предлагам кафе, чай и плодове за закуска:

# 277
Айде като ще изписваме. Ние с махането на памперса сме до никъде. Имам дъска за тоалетната - в тази връзка много е хубава от Джъмбо с мека мушамена част на патенца и е само 9 лв - Виктор обича да си седи на нея и да се увеселява с тоалетната хартия, но до сега нито е пишкал, нито е акал вътре. понякога го ловя да пишка в една кофичка от кисело мляко, но това е неосъзнат избор, просто го хващам на зор. Смятам на пролет да сложим гащи и да види че като пишка в тях мокри пък дано тогава да имаме напредък.
За зъбите в момента ни пробива последния 20 ти и съм много щастлива, че голяма мъка. Но малко рано му избиха последните кътници.
Това е от нас - да кажа и аз, че съм възхитена от Кика на ските, сега гледах филмчето. Много е координирана за две годишна.
А Кари е невероятна мамина отмяна Wink

# 278
Хайде като ще изписваме, и аз тук.
Иглика мерси за информацията. Ще гледам да намеря време да отидем до Джъмбо, за дъска, пък и за подаръци за РД.
За пампата, както съм писала  ипреди, казва само за голямата работа, на 100 % почти. За пиш не казва, особено ако се заиграе, редовно на пампата. А иначе от известно време й стана интересно в тоалетната, имаме детска седалка и по няколко пъти ме разкарва с думите "Ния иска пишка тоалетната", но засега има само две попадения и то като й обясних, че трябва да се напъне и да свърши нещо, по-скоро маркира.  hahaha Чакам да се затопли да сваля пампата.
Да ви питам кога е нормално да започнат да говорят за себе си с местоимения малките. Засега все още всичко е на име - Ния това, Ния онова - няма аз.  newsm78
А иначе ми се струва, че градината много я е стресирала. Всяка вечер преди заспиване по няколко пъти се повтаря - "Ния взима мама градината", "Ния плаче мама градината", а вече втора седмица си е вкъщи, че е болна, но помни като слон.

# 279
  • Пловдив
Добро утро, мацки  Hug Нашия тати е болен и си е в нас, затова си пия кафенцето с вас Simple Smile
Да ви питам кога е нормално да започнат да говорят за себе си с местоимения малките. Засега все още всичко е на име - Ния това, Ния онова - няма аз.  newsm78
Наскоро ми казаха, че детето било готово да празнува втори рожден ден, когато започне да говори в първо лице  Laughing Ние се учим на Аз и Мен, но в повечето случаи Рали си говори в трето лице.
За гърнето, никакъв успех. Стои по 2 часа на гърнето да гледаме и четем книжки, но нищо не свършва там. Като е с памперс и се усеща вече като почва да пишка и се хваща за дупето. Като я видя да се напъва с акането и я попитам "Рали, акаш ли, маме, айде на гърнето" и тя веднага се разпищява "Не, не, не". Иначе знае какво трябва да се върши там, ама...
Манго, снимката на аватара в мултиплайя с Андрея е страхотна, много добра светлина, вчера разглеждах там Simple Smile
Кари е страшна помощница! Пу-пу, на мама отмяната  Laughing И Ра много се забавлява да пълни и пуска пералнята, както и да вади после прането.
Лек и усмихнат ден  Hug

# 280
Ето ме и тук.
Взимам си едно кафенце.
lubricant , бързо да оздравява вашия тати.
Мити има 16 зъбчета и няма май признаци за скорошно доозъбване.

# 281
Айде и аз на кафе Laughing.

Иглика, и нашата дъска е от Джъмбо. Наистина са много хубави. При нас номера проработи откакто таткото седна на нея Wink. Почти нямаме пропуск за акането. За сядане на гърне не даваше и дума и да се каже. Но явно в яслата ги слагат, защото миналата седмица започна да си го вади сам и да сяда с дрехи. Докато в събота започна да се съблича и аз го попитах какво иска да прави, а той ми казва:"пика". И наистина се изпишка Crazy. Още веднъж така и аз реших да му махна памперса и събота и неделя пишкаше само в гърнето, нямаше пропуск. Но гърнето през целият ден е в средата на хола.
Мира, хич не вървят нещата в яслата, не иска да спи. Вчера даже една сестра ми вдигна скандал ooooh!, че така неможело...няма да ви занимавам.
Хубав ден на всички Hug

# 282
Лили, не се извинявай, все пак мислиш за нас. Благодаря за кафенцето, имам нужда!  Peace
Вили, защо пък ти вдига скандал тази сестра, нали това й е работата... Направо думи нямам...
В на Вики устата, доколкото успях да видя, има 16 зъбчетаPeace
Успешен ден от нас!

# 283
  • Пловдив
Айде да се включа и аз в дописването Simple Smile
Преси си има почти пълен комплект зъбки - липсва само един долен кучешки  Mr. Green
Да защитя и аз момчетата /мъжките майки трябва да се подкрепяме Simple Smile/ - Преси от половин година е изобщо без биба, като преди това доста време си я ползваше само за заспиване. Без памперс е от пролетта, вече си казва за пишането и показва дупето за голямата работа  Laughing
А ето, който иска да види как се справя с пеенето Simple Smile http://poohcho.multiply.com/video/item/7/7

# 284
Хайде и аз да помагам в дописването на темата, и без това в тази почти не съм писала Embarassed.
Днес вече успях да изгледам клипчетата на Стефи, Кари и Преси, всички са сладури  love001
 И Цвети много се занимава с пералнята, все носи разни неща в нея, понякога за пряне, а понякога откраднати от прането за гладене Grinning. Кърпата ни в кухнята я сменя поне по 2 пъти дневно, носи я в пералнята и слага нова. Е понякога прекалява и в пералнята се озовават няколко чисти кърпи ooooh!
Зъбките- имаме 15 зъба, наскоро пробиха 2та кучешки, чакаме още един и кътниците. Предкътниците бяха избили отдавна.
За тоалетната-вече споделих-само си седим там, но пък и е забавно. С ето с такава седалка  сме,  удобна е, не се пързаля и не е студена на допир:http://family-bg.com/prX_1312.htm. дано скоро започнем да я ползваме и по предназначение Wink

Общи условия

Активация на акаунт