МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 986
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви на всички за хубавите думи. далеч не са съвършенни, но още съм в търсене на идеалния моделажен материал. Но има време до Март.
Стефания е страхотна, просто ми  иде да я гушна и намачкам. Жалко, че сте така далеч.
Всички болнички да оздравяват бързо.
poohcho и Виктор ми ги прави тези номера обикновено като му расте зъб. В различни части на ноща. Аз го оставям да се търкаля на около и се правя на дълбоко заспала. В един момент откапва и заспива ( като имаш предвид, че друг път се приспиваме с кърмене, това си е постижение) и после спи до по-късно сутринта. Добре че вече пробива последния 20 зъб, та скоро ще се оттърва поне от това.

# 256
Joy Joy Joy Страхотна е, развесели ме сутринта!  Heart Eyes
Иглика, и тук да кажа, че са страхотни творениятата ти, поздравления за куража да ги правиш!  Hug

# 257
Аз за съжаление на работа не мога да гледам клипчета, но довечера обезателно ще видя малката танцьорка.
Иглика, поздравления!Аз също обичам да кулинарствам/далеч съм от такива постижения, де/, но с малкия помощник въобще не ми се захваща даже.И той е на вълна всичко да опита и всичко да пипне.Ако го караш нещо дето не му е по вкуса само повтаря "Ни икам!".В събота излизахме на разходка и като откри една локва с такъв кеф скочи в нея, че думи нямам.
Танче, радвам се че сте добре.То, че времето не стига за нищо е ясно Hug
На захваналите ремонти - успех!Ние сме го замислили тази пролет ама се чудя от къде да го захвана.Мисля да стартирам с коридора Joy най-малко средства ще ми трябват.Не знам дали има други с ипотечни заеми , но аз взех да се плаша нещо напоследък.Всеки месец ме изненадват с нови вноски.На болничките бързо оздравяване Hug
Гери, аз никога не съм ходила на ски та затова направи едно спускана заради мен днес Grinning
Дано пробата от костния мозък на Митко е добра Praynig

# 258
Ооооооо, забравих...  ooooh!
Кика направо ме изуми с уменията си. Аз дори не мога да стоя на ски! Браво на нея!  Hug

# 259
  • Пловдив
Е, Стефи и Кика са страхотни, браво  Hug

# 260
Стеф и Кика Heart Eyes, страхотни са Hug.

Дакра, и на нас са ни вдигнали три пъти лихвата по кредита. Даже не сме получили известие с нов погасителен план. Точно миналата седмица ходих да се разправям в банката и добре,че съм внасяла такса обслужване на кредит, която пък не била вкарана в системата ooooh!, та чак сега ни "изплюха" като длъжници. Но сега пък трябва да я внеса наново тази такса за 3 години ooooh!.

# 261
Аз искам да попитам Мини дали малката дама има ангажименти за 14 март или да се обърна към импресариото и  FlutterНапълни ми душичката  bouquet
Кика е един бъдещ участник във Форт Боаяр ,леле как смело се държи на тия ски направо ме изуми.Гери евала ви правя честно аз съм много предпазлива за всичко и съответно децата ми са като цветенцав саксия  bouquet

# 262
  • Пловдив Белащица
И аз да изкажа моите възхищения от Кика на ските. Просто е страхотна. И аз няколко пъти съм се качвала, ама пусти страх, го докарвам сигурно до нейното ниво  Mr. Green
А Стефи я видях още снощи (отварях си мултиплайа и нали показва новите качени неща). Много й се смях, много е сладка.

Абе да ви питам, ние сме на финала с рожденните дни, ама вече бая се замислям, смятам, премисвям какво ще бъде. А като гледам следи има няма две седмици се започва с рожденниците. Та ще ни тярбват и няколко заглавия за случая, това са месец и половина рожденни дни. Ето едно заглавие от мен:

Първи Мартенски рожденници, макар и не през март, на купоните дават старт. или Макар да не е още март, Мартенски рожденници на веселбите дават старт. - Очаквам корекции, че нещо не ми звучи много, а и пък да нестане много дълго.

# 263
  • Сливен
здрасти и от мен Simple Smile
ние днес ходихме на контролен и при очния и при педито,нещата вървят към оправяне и по двата фланга(дано до петък сме нацяло ок Praynig)
Мини,и аз да си изкажа възхищението към щерка ти  Simple Smile
сутринта надникнах в темичката ни и благодарение на сладката Стефи деня ми а седмицата започна с усмивка Heart Eyes
а за уменията на малката скиорка думи нямам Heart Eyes
снощи стоя и гледам и не мога да повярвам,че едно такова дребосъче е толкова уверено на ските Heart Eyes

# 264
vili_ap , аз колко пъти вече се разправям с тях...Веднъж много се ядосах, когато на въпроса ми не би ли следвало да ме уведомят за промяната на вноската служителката "любезно"  ми каза: "Ами не гледате ли новините?Лихвите се вдигат." Думи нямам просто.
Пънах се да измисля някакво заглавие за рожденическа тема ама пусто хич не ме бива в това.Ако евентуално пък ме споходи поетична мисъл веднага ще споделя Laughing

# 265
И Стефи, и Киара, са страхотни сладурани.
Иглика, произведенията са ти много хубави. Стискам палци и после обезателно да покажеш и самата торта.
Ние сме още вкъщи. Ходихме и на УНГ. Очертават се доста проблеми със сливиците, а и ушите са й слабо място, ама тази гадна задна хрема не можем да я преборим. Смени ни докторката изцяло лечението, пък да видим.
Вили_ар, неприятно това за заема. Дано се спрат с тези лихви. Как е Наско, почна ли да спи в яслата.
Моята маймунка напоследък е решила, че трябва да се съблича сама и непрекъснато го прави. Ето тук съм я хванала да ни показва тумбачето.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10299412
Таня, и ти, и Мини сте герои с тези две малки деца, така че когато ви остане време за тук, то си е повод за радост за нас останалите, дето и с едно едвам се справяме.  bouquet
Манго, заглавието за РД е супер, като ми харесва повече втория вариант.  bouquet

# 266
Mira_p ,стриптизьорка си имаш,а? HugДа я нагушкаш малката сладурка.Много ви е пораснала косичката.Ще можете прически да си правите.
Цял следобед мисля ли мисля и вижте какво сътворих.
Февруарски МАРТЕНЧЕТА скоро ще лудуват за втори път РД ще празнуват!!!
Дано Мила не ми се смее на поетичните напъни Joy

# 267
Здравейте!

Заглавие - " Колко бързо времето изтече - на 2 годинки става МАРТенското ни човече!" (отворено за коренции  Wink )

Манго, за по-кратко може би става " Макар да не е още март, първите рожденици/ рождениците на веселбите дават старт" ( тъй като думичката МАРТ вече присъства  Peace

Ние днес сме в приказка! Събудихме се с голям сняг навън  Mr. Green  Mr. Green Продължава да вали цял ден и като по чудо се задържа и започва да натрупва. Много е красиво. Кари сутринта беше залепнала на прозореца и възклицаваше Ооо - милото, нали не е виждало сняг до сега  Grinning Затвориха много училища и детски градини заради снега, но нашата работи, така че Кари е на ясла. По принцип тук като падне такъв се говори едва ли не за бедствено положение  Joy ( не е натрупало повече от 5-10см  Laughing )
Сутринта трябваше да водя Кари на контролен преглед за ушето, което оперираха. Но тя изобщо не даде на лекаря да я прегледа, а му каза строго Ноу и си запуши ушите. После се обърна и му вика Бай Бай  Joy Голямо шоу направихме, но за съжаление не можахме да проведем прегледа.  Скоро ще ходим пак, но доктора ме успокои, че щом аз лично нямам притеснения, тогава вероятно всичко е наред  Peace

Гери, Кика направо ми взе акъла. Страхотна е!! Аз наскоро гледах едно предаване на "часът на мама" точно за ските и децата, та се радвам, че вие още от малка я водите  Peace Изобщо по принцип много подкрепям родители, които водят децата си навсякъде с тях, а не го оставят вкъщи под предлог, че са малки за тези неща  Grinning Моля се всичко с зет ти да е наред и само хубави новини да имаш да споделиш  Praynig

Мини, Стефи е страхотна! Какви чупки, какво дете чудо  Heart Eyes  Mr. Green

Мира, много е сладка малката! да я нацелуваш  Heart Eyes

# 268
  • Пловдив Белащица
Уини, майка таман ми споделяха одеве, че няма ни метро, ни рейсове, ни влакове - бедствие голямо, няма и 20 см сняг  Mr. Green

Да ви споделя последната магария на малката. Вечер я събличам чисто гола да потича 2-3 минути преди баня. Да, ама снощи се покатери на масата и не иска да слиза. По голо дупе на покривката, която сме постелили за хранене, чисто прана. След малко успях да я хвана да я взема и ... отдолу гьол  Joy

# 269
  • Лондон/Пловдив
Искам да попитам (сигурно сте писали) вашите бонбони как са с куку то ?
Алекс казва чишш и до там ,като го сложа нищо не прави.Мисля да изчакам още малко и да махна памперса пък каквото сабя покаже  Rolling Eyes Ако някоя мама е успяла с тази мисия нека да сподели как стана.Направо ми се вижда много сложно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт