МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 996
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • Лондон/Пловдив
Ма ле ,колко болни дечица има ,дано по бързо оздравеят.Алекс засега (да чукна ) е здрав ама като знам ,че идва грип и ме побиват тръпки Confused

# 241
Здравейте всички.
Отдавна не съм писала, само ви чета, но сега да кажа - не четете такива страшни неща. Не знам за вас но аз съм станала страшно чувствителна от както родих и мнго преживявам подобни истории, филми и всичко в което участват деца. Просто наистина ми действа много зле на психиката та гледам да не знам. Дали е от раждането или от ЕГН енето също не знам.
Иначе кисна предимно в тортената тема - тази година съм се заинатила да си направя сама тортата за рождения ден на Виктор та пробвам разни захарни тесна, моделирам фигурки.
Ето ми някой от творенията, ако някой е любопитен
http://s45.radikal.ru/i110/0901/4c/8f371d156757.jpg
http://s52.radikal.ru/i138/0901/32/73e25ab6ada0.jpg
http://s60.radikal.ru/i168/0901/11/d27d5dffd35b.jpg

# 242
 newsm09Аууу Иглика какви красоти!!!Браво бе smile3501
Направо си майстор сладкар!!!
 При нас нищо ново-тревожа се дали ще си взема един изпит,но като цяло сме добре Grinning

# 243
  • Лондон/Пловдив
Браво на Иглика ,като гледам доста си напреднала.Дано да успееш да направиш най-хубавата торта  Hug

# 244
  • Пловдив

Игликаsmile3501 Едно време имах много мерак и много се занимавах със сладкарство, но сега  Blush Нямам и време и желание  Blush
Моите мъже днес се прибират Simple Smile. Преси не ми създава почти никакви проблеми. От 2 дена иска всичко той да върши и вика" "Асс" и се вре навсякъде Simple Smile
Сега ще видим как ще ми помага в чистенето  Crazy
Хубав ден на всички  Hug

# 245
Иглика- страхотно си се справила мацка  Hug
на всички болни- бързо оздравяване   bouquet
ние сме добре  Flutter

# 246
охоооо Иглика браво голяма майсторица си Hug
Бързо оздравяванен а всички сладури Hug
Пухчо благодаря за кафето е сега се тръшнах блаженно на компа и ми идва доста добре,дори и с бисквитката  bouquet

# 247
  • Лондон/Пловдив
Добър ден .Аз днес запазих час за рождения ден на Алекс ,добре че отидох по рано ,че даже за 28 когато му е рождения ден няма свободни часове ,та запазих за 29 март сутринта в 10часа само той беше свободен.Много ми хареса обстановката ,а  Алекс изобщо не ме потърси като го пуснах да играе.

# 248
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Браво на Иглика. Светли, навреме си се организирала. Аз ще решавам в последния момент, което е нетипично за Германия.

Танчето къде се губи newsm78

# 249
 Здравейте, момичета.
 Много Ви благодаря. Ние сме много добре и ми е мъчно за Вас и нашата тема, ама нещо нямам време да чета и пиша Embarassed
 Малкият сега вече седи сам, много е активен и аз нямам никакво време да седна пред компютъра. Започнах и пак да се готвя за шофьорския изпит и се опитвам да чета книга, когато децата спят на обяд. Ох, ще се опитам да чета и пиша по-редовно макар че и сега надничам да прочета.
 Много поздрави на всички, но нищо не съм чела сега, за да коментирам обсъжданите теми.
 Мерси на Гертрудка за  съобщението и на VJG за разказа за теологията.  Hug

# 250
Иглика, страхотни нещица си сътворила!!!

Доре, Киара също от известно време е на вълна "Аз" (и май наистина звучи повече "Асс" Simple Smile)

Светли, кой клуб запази? "Тон-бонбон" ли? Според сестра ми той бил най-хубавия в Пловдив.

Ние сме на Банско от снощи и Киара днес беше страхотна скиорка! Ето две клипчета:
http://www.youtube.com/watch?v=w-uJ_w4voB0
http://www.youtube.com/watch?v=UqmyPy5DR7k

Утре най-вероятно ще взимат проба от костния мозък на Митко, дано е в ремисия Praynig

Всички болни бързо да оздравяват! (аз съм хремава, ама се пуснах днес 2 пъти Simple Smile)

Танче, много ми е драго, че нисе оабди Simple Smile Да сте живи и здрави, пък ние ще те разберем, че нямаш много време!

# 251
Браво на Кика! Страхотна скиорка. Аз не мога да се похваля с подобни умения.
Мартина казва "Аз" и "Мен".
Иглика, разбира се, че ще има сладки кученца на тортата Wink
Танче, радвам се, че сте добре. Дано върви добре книжката! С две деца е по-трудно. С Влади завърших второ висше, а с Мартина не упях да прочета и един ред художествена литература. Embarassed Малко ме е срам, но последната книжка, която препрочетох беше "Пипи дългото чорапче", а преди това "Доктор Дулитъл" за да съм "в крак" с училищните занимания на Владислава.
Ние днес следобед се разходихме за 2 часа без деца и потвърдих резервацията е МакДоналдс за Владислава. Чакам да ми се обадят и от театър "Възраждане", когато направят програмата си за месец март.
Целувки на всички от нас и бързо оздравяване на Гери и болничките дечица!

# 252
# 253
  • София
Мини  Hug Страхотна е Стефи,как танцува само,да я нацелуваш хубаво от мен  Hug

# 254
  • Пловдив

Стефания е бонбон отвсякъде  Hug За съжаление нямам колонки тук на компа, но и само да я гледаш е достатъчно  Hug
Снощи в 23,30 ч. Преси като се събуди и като реши, че е време за ставане  Crazy Чудя се да се смея ли, да плача ли. Поседяхме 10-ина мин и го натъпках да ляга. Разбира се  той далеч не беше съгласен, но мислех аз да си лягам  Simple Smile
Хубав ден на всички и спорна седмица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт