МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 999
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
gertrudka, сподели какво става с Митко !?!?

# 226
Засега нищо новопри Митко, чакат се след седмица-две резултатите от лечението и тогава ще има яснота как ще се процедира по-нататък. За донора също няма яснота засега. Лека-полека се събират средства, в началото на всеки месец ДМС изнасят отчет за смс-ите от предишния месец, та ще имаме яснота и там как вървят нещата.

Мен ме боли гърло и се опитва да ми потече носа Sad А се надявах да ходим някъде на ски в неделя, да не забрави Киара що е то да си върху ски Simple Smile

А, да се похваля - майсторът днес е приключил с плочките, може да се каже, че мога да започвам да чистя (въпреки че има още малко работа за довършване). Имаме реални шансове да се класираме за рождения ден на Кика Peace

# 227
Честита нова прическа и Браво на Преси,че е здравичък! Heart Eyes
Стискам палци никой да не се разболява! Naughty
Гери,вземи си някакви прахчета превантивно,и се подготвяй за новото жилище! Peace

Аз хич не съм добре още,макар че привидно ми минава,а на Бети вчера й направихме пак рентгенова снимка,и сме пак на антибиотик!  Sad  Панцеф + Вентолин и сиропи за кашлица,витамини,капки за нос! Кашлицата й поспадна,щурее,беснее,яде си нормално вече,но педитата имаха съмнения,и чуха някакви хрипове,та затова рентгена и Аб. Казват повече разходки като е хубаво времето  Rolling Eyes То като е все минусово,къде да ходим през деня!?

# 228

Аз ли съм най-ранобудна тази сутрин?

# 229
VAVA, благодаря за кафето и плодовете!
И аз съм ранобудна, но се разсейвам, че имаме майстори в къщи ...  Crazy

# 230
  • Сливен
и ние сме в групата та болните.
И тримата,но Моника е най-зле с бронхит е.От нищо през деня беше хремава и вечерта вдигна 40 градуса.Вчера я заведохме на лекар,той нищо не чу със слушалки,чисто гърло,но каза тази температура е вирус и хайде на снимка.Та така разбраха-вирусен бронхит.И сега сме с една шепа хапчета и капки-не ме питайте как ги давам...И на всичкото отгоре снощи пак с много висока температура,дано вече антибиотика да е подействал.
Това е от нас.
Много прегръдки и целувки на всички болнички мартенчета и техните майки,и специално на малката Бети,че много й се насъбра.
Гери,дано при зет ти нещата потръгнат вече само на добре.

# 231
Иве, Мери, дано девойките и вие бързо се възстановявате, както и други болнички, ако има. На Бети наистина много й се събра, милата малка мишка.

Лили, стискам много палци майсторите да не се помотват, а да приключат всичко днес и да можете да се радвате на спалнята си! И нашият майстор днес работи, дано да поприключи!

Аз все още съм с течащ нос, но въпреки това мисля да заминем за Банско, защото просто не знам кога пак ще ни остане време за ски.

# 232
Добра вечер от нас! Дано всички да сме по-спокойни през тази нощ и по - обнадеждени през утрешния.
Мери какво й е на Бети? Какво показа ренгена?
Иве, и Вики е с бронхит, незнам дали е вирусен, сигурно е от яслата. Педито ни изписа АБ. Аз цяла нощ се чудех дали да го давам, защото сме на хомеопатия, но хомеопатката не е на работа, за да я чуе и да й следи състоянието, та затова решихме да дадем АБ.
Дано всички децича да се оправят бързо-бързо. Незнам тази година какво става с тези болести, миналата зима изобщо не е боледувала Вики, а и не си спомням във форума така често да са боледували дечицата.
Гери, дерзай със ските. Хубаво е, че Киара също пробва. Аз не съм се качвала от зимата преди да забременея.

# 233
Лили,вчера пропуснах да ти благодаря за готините стихчета,много ми харесаха и трогнаха до сълзи! Hug
ех,тези бонбони,златни,защо така наистина!?
Миналата година и Бети грам не ми е боледувала  Sad
4о4ка,рентгена нищо не показа,т.е. съвсем леки наченки на пневмония май,но със слушалки чуха и двете педита някакво хъркане.Ама и аз като ходя сама на лекар с Бетката,и не чувам всичко,което казват докторите!Все нещо съм пропуснала,та диагнозата не я разбрах! Tired А и направлението го няма у мен!
Мони и Иве,лекувайте се и бързо оздравявайте! Praynig Нашите симптоми първоначлно бяха същите,и след 4 дни изчакване,пак на АБ минахме,но поне Т спадна.
Лека от мен за сега!
Ако ви се гледат клюки,тази вечер ще има по Втв от 22.30ч. награди на "Блясък" Mr. Green

# 234
  • София
Бързо оздравяване на всички...
при нашето боледуване има развитие. Мити е по-добре, не казвам добре тъй като е скаран с яденето(побърка ме това дете), но за сметка на неговото подобряване Елица от след обяд е с Т... е иде ми да се  #2gunfire ... стоим си цяла седмица в къщи в четвъртък сме излизали с нея ходихме за направление за очен (нямаше никой не е контактувал с болни деца там) от какво се разболя не знам.
Гадно й е пъшка нещо.
...сили не ми останаха ... татито ще пази Ели в къщи, аз няма как да остана пак в къщи, бабите не могат да дойдат

Забравих да кажа проверих цените на лагунските торти
Цеха е с адрес Дианабад между бл. 58 и 59 (в едни ниски пристройки между тях горе-долу по средата единствената оранжево боядисана).
тези с картинките отгоре са грубо по 3 лв/парче(ако правило съм запомнила: 10 бр. - 28; аз по-скоро се интересувах от 14 бр. с надпис и кутия 43 лв. )
трябва да се поръча поне 3 дни предварително. Може с картинка от техния каталог или ти да им занесеш на дискета.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ec678cdb69659a027e887ea3751fc … &initsearch=1

# 235
Ех, ама много болни има... Бързо оздравяване на Гери и Кика; Мери и Бети; Ива, Мони и тати; Мити, Ели и Вики!  Hug Дано не съм пропуснала някой...
Лили, дано майсторите ви бързо приключат с ремонта, толкова, че и теб да изненадат.  Simple Smile
Гери, сигурна съм, че ще си изкарате весело на Банско!  Sunglasses

# 236
  • София
Да си похваля болното пате. Свали възглавниците(4бр.) от леглото на Мити (служат, за да има вид на канапе през деня), подреди си ги пред нейното леглото (аз ги слагам там ако падне). Махна завивката от леглото на Мити извади му възглавницата и одеялото за сън .. на мама малката помощничка

Гери, весело изкарване на Банско и от мен!

Таничка, липсваш ни, тревожим се за теб!

# 237
Здравейте!

Много болнички госпожици има - всички да оздравяват! Наистина и времето и такова едно...аз се чудих дали да извеждам Кари навън, но излязохме - беше 5 градуса при нас  Peace

Гери, весело изкарване и ви пожелавам за рождения ден на Кика да си подарите нов дом  Grinning Надявам се много скоро да ни зарадваш с хубави новини за Митко! Хубаво е да се вижда, че хората помагат  Hug

Лили и на вас желая успешно и скорошно приключване на ремонта. Много е хубаво да си имате отделна спалня. И нашата е мъничка, но си е друго Wink

Десем, браво на малката ти мамина отмяна  Heart Eyes После ще ви пусна едно клипче на моята помощница  Laughing

Мери, добре, че ми напомни за наградите на Блясък. Много искам да ги гледам, а бях забравила, че са днес.  Wink

Момичета, прочетох нещо в нашия градски вестник, което ме втрещи. Татко с 3 годишната си дъщеричка пътувал към болницата, където жена му тъкмо родила второто им дете. Някакъв идиот го нападнал и наръгал до смърт пред очите на детето, което е в шок. Не знам на къде отива този свят, просто думи нямам...  Sad  Sad Бог да бди над двете му дечица и жена му  Praynig

# 238
  • София
Ужас

# 239
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Бързо оздравяване на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт