МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 984
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, нека днес кафето да е от мен според предпочитанията.

Ние сме добре вече. Владислава е от вчера научилище. Хремата на Мартина понамаля. Аз кашлям доста и съм хремава, но вече също се оправям.
Мартина сама си бели мандарините и ги яде, но вече май само се забавлява да ги бели. Ябълките също като Преси обича да ги гризе, но аз гледам да ги режа още на парченца. Голямата кака още предпочита ябълката да е настъргана за да не дъвче.
deni_k, пиши по-често!
Гери, чета че ще ходите във Франция. Ще чакаме ослепителни снимки от Айфеловата кула!
Целувки и слънчев ден с разходки на всички!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 09:17 от VAVA

# 46
Добро утро, момичета!

Благодаря ви за милите (и доста окуражителни и повдигащи самочувствието и настроението) думи. Друго си е като чувстваш подкрепата на толкова много прекрасни хора.  Hug
Аз съм си в къщи. От вчера Калина е със зачервено и подуто гърло, малко сополи, понякога гласа й изчезва и малко кашля. Не е вдигала Т. Надявам се да й мине леко и бързо.  Praynig  С Жоро се майтапим, че детето все пак изчака важния ден на майка си да мине преди да се разболее.  Laughing
Болничките бързо да оздравяват, коликите на най-малките бързо да отшумяват, а останалите лесно с кризата да се справят!  Wink Joy
Пожелавам ви хубав и успешен ден.  Hug

Вава, с теб по едно и също време сме правили кафето  Wink

# 47
Така е, Лили. Явно сме най-ранобудни. Дано бързо й мине на Калинка-Малинка!

# 48
  • Сливен
добро утро,
по едно кафенце от мен,за хубав старт на деня Simple Smile

Гале(VJG),дано бързо и безпроблемно я изкара сдладурката Вики,тази варицела Praynig
на мен направо не ми се мисли за тези шарки,че аз нито една не съм карала(ако знаете как ме беше страх да не прихвана някоя през бременността Tired) и ще си ги карам сигурно с малката ooooh!
за плодовете-и Моника е на вълна мандарини Wink
а ябълка не съм се сещала да й давам цяла Blushвсе й ги беля,и резултата е по едно-две парченца да хапва.
фрешове не употребява Mr. Greenа тези сокове от кутиите ги спуква,може да изпие по една кутия дневно диваненцето Heart Eyes
Гале( VAVA),а ти къде се поизгуби-много работа ли имаш newsm78
Мини,дано коликите отшумят по-бързичко Praynig
но както са казали и другите,възхищавам се че след  целодневно търчане след кака Стефи,и нощното неспане на сладурката Преси,не си си загубила чувството за хумор и ни навестяваш   bouquet
Вили, дано малкия сладур бързо свикне с яслата и спрат тези ревове Peace
Мила, пожелавам ти много такива професионални успехи и за напред Hug(а сигурна съм,че ще има още много като те познавам колко си добра,позитивна,уравновесена и човечна Heart Eyes)
Моята щерка е на вълна бичам, всичко обича тези дни милата Laughing
вчера дори каза на люлката че я бича и я целуна Crazy Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 09:25 от iva i moni

# 49
  • Сливен
Joy Joy Joy
хи хи докато съм писала и Мила и VAVAса  почерпили с кафенце,но нищо за всеки според вкуса Wink
Гале, видях,че си писала как сте,радвам се че сте добре Hug
Мила,бързо оздравяване на Калинка-Малинка Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 09:27 от iva i moni

# 50
Днес много ранобудни булки и много кафета  Mr. Green  Но нека да има, по-добре така  Simple Smile

# 51
  • София
Добро утро

# 52
  • София
Здравейте!
Първо благодаря за кафенцата,нито едно няма да откажа  Laughing С това ставане в 7ч направо умирам за сън.Като съм почивка или втора смяна спя през деня и няма да ви казвам колко добре се чувствам,а преди не можех и да помисля че мога да спя следобяд Laughing
Бързо оздравяване на всички болнички Praynig
Малката е добре.Ходи си на ясла с голямо желания слава Богу  Praynig Лелките само я хвалят.надявам се все така да е.
Вили,разкажи за Наско.Как е в яслата?До обяд ли е още или го оставяш зацял ден?Вчера са били 18 дечица в нашата група,до сега това е най много,а по принцип трябва да са 28  Crazy
Това е за сега от нас.Приятен ден на всички

# 53
Аз не пия много кафе напоседък, ама при такова изобилие как да откажа Simple Smile Hug

Лили, бързичко да оздравява Калинка!

Браво на Мони, колко е любвеобилна!

Вили, дано Наско бързо свикне и да не боледува!

ВАВА, радвам се, че децата са добре. Но да ти кажа, мисля, че ти самата имаш нужда от няколко дни почивка вкъщи, цяла зима си влачиш разни леки симптоми на настини и подобни. Така че от сърце ти пожелавам скоро да можеш да си починеш вкъщи без да се налага да гледаш някое болно детенце. Снимки от Айфеловата кула ще покажа някой друг път (надявам се!), защото на Пламен сестра му живеят в Южна Франция и са дооста далеч от Париж. Ще пътуваме със самолет до Барселона - това е най-близкото голямо летище до Перпинян (града, където живеят).

Вчера на Киара й хареса да я снимат за паспорт Laughing Сега остава и да намерим време (и по-специално Пламен) да отидем да подадем заявлението).

Хубав ден на всички!

ПП Наталче, как така 28 дечица? В яслениет групи не трябва ли да са по 20?

# 54
Добро утро!

Наталче, плаче си, днес повече мрънка като го оставях, но си е неспокоен. Все още го взимам на обяд, но лошото е че спи само около 40 мин. и вечер също е много неспокоен. Плаче насън, викаме и това на 1/2 -1 час Embarassed. Аз даже днес видях твоята кукла, разбира се  беше спокойна Hug.

Гери, в система та още не беше попълнена групата а на вратата на самата градина имаше списък с 25 деца. Можеш да си представиш за какаво иде реч. Вчера на обяд вътре бяха 3 сестри и една лелка, жега, ревове...
 Другото, което исках да ви разкажа е как си променя отношението към мен и баща му, първо се прави на безразличен, по някое време започва да търси внимание. Например вчера чак към  18ч дойде да ме целуне Confused.

# 55
gertrudka, и ние имаме приятели в Перпинян. Обмисляме тази година през май или септември да стигнем до там. Но вие ще сте първи и ще давате съвети. Иначе и ние бяхме проучили, че е най-добре да се пътува със самолет до Барселона. От там вече имало и влакове и рейсове.
А пък в нашата група са записани 32 деца.

# 56
Мини, дано отминат бързо коликите на Преслава. Възхищавам ти се как се справяш с двете принцеси. Не ти ли помага някой поне за Стефи?
Чочка, Наталче, много се радвам, че Вики и Мишел свикват добре с яслата.
Вили_ар, дано и Наско свикне бързо. Ния от понеделник също е на ясла, но също е голям рев. Даже онзи ден повърнала от рев, бяха я преоблекли. Казват, че е само сутрин, после се успокоявала, но и тя като Наско после не иска да спи и не спи добре на обяд, държи ме за ръка и ако я пусна, дори и заспала се събужда, снощи също се буди цяла нощ и иска само "мама гуши". Засега и тя е до обяд, само да ми е да е здрава.
А за местата, това е вярно. И при нас по интернет в групата има 20 места, но майката на Алекса каза, че са й дали информация от яслата, че по списък са 27. Добре, че никога не са всички наведнъж там. А нито едно място не е обявено от тези над 20 през системата. newsm78 Sad
Мила, честито на патерица за доброто представяне. И дано Калина бързо се оправи.
Галя, да минава леко на Вики варицелата. Нямам съвети за справяне с пъпките, тъй като не си спомням аз дали икак съм карала шарката, а опит още нямаме.
Пухчо, дано при Преси не се наложи операция на сливиците. Praynig

# 57
честит рожден ден на мама миши!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

# 58
Честит рожден ден, мама Миши!
Много здраве, щастие, любов и късмет!

# 59
  • Сливен