МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 977
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
4о4ка, Мира ме подсети Simple Smile Вие Вики на частна ясла май я бяхте записали, а? Или бъркам.
Ох, наближава връщането ми на работа и въобще не знам какво да правя. Няма кой да гледа Киара и ще трябва да търсим частна ясла. Засега съм решила да си взема 2 месеца отпуск и да пусна Киара на ясла някъде края на април, да са поотминали студовете. Все още не съм започнала да търся активно ясла, а май трябва, че времето ще се изниже бързо-бързо.

А, още нещо. Дочух , че 2 март ще е почивен ден и ще се отработва на 14 март, което ми обърква и без това не особено ясните планове, които правех, за рождения ден на Киара.

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМА МИШИ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО УСМИНХАТА!

# 62
4о4ка, Мира ме подсети Simple Smile Вие Вики на частна ясла май я бяхте записали, а? Или бъркам.
Ох, наближава връщането ми на работа и въобще не знам какво да правя. Няма кой да гледа Киара и ще трябва да търсим частна ясла. Засега съм решила да си взема 2 месеца отпуск и да пусна Киара на ясла някъде края на април, да са поотминали студовете. Все още не съм започнала да търся активно ясла, а май трябва, че времето ще се изниже бързо-бързо.

А, още нещо. Дочух , че 2 март ще е почивен ден и ще се отработва на 14 март, което ми обърква и без това не особено ясните планове, които правех, за рождения ден на Киара.
Оххххх и мен ме чака същото и просто незнам какво ще правя. Казаха февруари и сега казаха средата на мрт да се обадя да ми кажат точно кога ще я вземат (това в 48 ясла - западен парк)
Гери ти неплатена или платена отпуска ще си пускаш.  Hug

# 63
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМА МИШИ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ!
  bouquet

# 64
Мама Миши,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Само най-хубави пожелания за празника!

Отдавна не е писала мама Миши!Дано да намине и да ни разкаже къде се губи! Rolling Eyes
И мен ме е обхванала някаква липса на сън и след малко ще си легна и аз с Бети,че едва станах и днес! Tired Въпреки,че и вчера следобед си поспахме заедно! Flutter

# 65
Уини, много ти благодаря за полезните съвети! Не ви е било никак леко.  Hug Вики не е вдигала температура, само една вечер имаше 37.2, но мисля, че това не е температура все пак!  Peace
Вава, радвам се, че вече сте добре! Благодаря и на теб, вие сте най-шлифоване...  Wink
Лили, явно такъв е периода сега и сополите са част от "обзавеждането". Дано вес пак Калина бързо да оздравее!  Hug
Вили, доста дечица плачеха като тръгнаха на ясла, ама я ги виж сега - ходят си с удоволствие. И Наско ще свикне, просто трябва търпение!  Simple Smile
А Мони явно е нежна и чувствена натура, щом е толкова обичлива!  Heart Eyes

Вики май почват да я сърбят пъпките и се чудя само как да й отвличам вниманието. Моля се по-бързо да минава.  Praynig А от кога трява да броя започването на варицелата, т.е. в събота имаше 2-3 пъпчици, а в Неделя вечерта вече имаше повече. Та кой ден се смята за първи?  newsm78 Извинете ме за тъпите въпроси, но нямам опит, а и няма кой да питам...

# 66
  • София
Вили,ще свикне.отначалото повечето са така неспокойни.Вие в колко идвате в детската?
а относно броя на децата,някъде пишеше че са 28,а иначе в сайта на kgsofia.bg пише че са само 20  Rolling Eyes

# 67
  • София
Честит рожден ден, мама Миши!
Много здраве, щастие, любов и късмет!

# 68
  • София
Ще се опитам да се включа по всички обсъждани теми.
Стискам палци болничките бързо да се възстановяват.
Галка, мисля че 1ви ден на варицелата е деня, в който се появят пъпките, дори били и 2-3 бр.
Галка, и от мен пожелания Марти и Влади да са здрави, а ти да си си вкъщи просто за почивка Simple Smile
Мила, и моите прокашлят, но е явно от секрет, който се стича. Давам капки и нещо за откашляне Проспан или Хустагил. Сестрата ги гледа сутрин така, че съм спокойн,а че няма проблем с гърлото.
В нашата група са 27 деца (в сайта са 22), някъде четох обаче че това че директорките приемали по "системата" било на "добра воля" нещо нормативно май не  е уредено съвсем, но може и да е била грешна информацията.
Вили, стискам палци бързо да свикнете. И двамата ми плачеха нощем, когато тръгнаха на ясла. Доста е стресиращо за тях дори ако през деня не плачат.
В къщи сокове не правя Ели яде портокали напоследък повече ги мачка и гледа как капят  Twisted Evil
Иначе Мити яде само ябълки и банан.
Ели много хареса киселите краставички(изяжда по 2-4 от буркана) засега ги хапва без да знае, че това е мезето за ракийката, но от нас няма как да го научи, че ние я употребяваме само външно за мазане когато сме болни или за някоя манджа  Joy
Гери, имам една приятелка, която ще дава малката на частна градина(то е 2 месеца по-голямо от Ели), за да може да почне работа.... лоша е тази работа... как човек да не се замисли за корупция като знае разликата между 2та вида ДГ.  Sad

# 69
VJG, брой 14-15 дни след първата пъпчица. Много облекчава ментоловия спирт и Зиртека. Мартина буквално затаяваше дъх като я мажех със спирт. Нали беше мъничка и не можеше да се оплаче.
Честит рожден ден, мама Миши! Дано да са здрави и всичко при тях да е добре.
Съншайн, почивай си докато имаш възможност!
Гери, и аз мечтая за Южна Франция, но чакам да "порасна"!
Мира, Вили, и моето е неспокойно през нощта. Може би зъбите ги тормозят!

# 70
Ето още едно предложение за заглавие от мен:
МАРТенската ни дружинка скоро ще празнува втората годинка!

# 71
  • Пловдив

Желаем ти здраве, дълголетие, много сбъднати мечти и все така позитивна към живота   Hug

# 72
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте отново! Позагубихме се малко, но бяхме 10 дена в Бавария. Беше незабравимо. АЗ бях на семинар, а Гого и мъжо можеха също да присъстват. Настаниха ни в страхотна база, била преди 300 години манастир. Намира се на един полуостров на езерото Зеон, до ски -курорта Руполдинг. Езерото беше замръзнало и ежедневно карахме кънки, играхме кърлинг и се разхождахме по леда. Програмата на семинара беше много хубава- урок по танци- танго, валс, диско-фокс, нощен поход с факли, посещение на Залцбург!! През останалото време семинарни занимания. Изкарахме много хубаво, а ето и малко снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332884

От понеделник се преместих на стаж в друга институция. Чувствам се добре и е интересно.
Гого е все същия палавник- измисля само пакости. Иначе с махането на бибата и памперса нямаме напредък.

# 73
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
               на нашата прекрасна УИНИ!
Бъди жива и здрава,много весела,засмяна,влюбена и щастлива съпруга и мама!
Може и на двама!
Wink

Дени,много хубави снимки!Изглеждате страхотно тримата!Гого е взел да си изменя физиономийката,като че ли!Май отдавна не бях го виждала!Но си е все така голям сладур! Heart Eyes
Десем,и аз открих,че Бети много хареса киселите краставички!Преди няколко дни бях взела един буркан,и като ги видя ги нападна и искаше и още,и още! Crazy А биричка също си пие с удоволствие,макар че прави физиономии!Но продължава да иска и още! Laughing
А тази вечер след много мрънкане,успя дори да заспи и без биба!Май трябва да ги скрия да не ги вижда,че като ги види и затова ги иска!

# 74
Уини, бъди здрава, обичана, глезена и винаги усмихната!
Радвам се, че те познавам, макар и само виртуално!

Общи условия

Активация на акаунт