МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 987
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден, скъпа Winie!

Пожелавам ти да останеш винаги това "лятно" момиче,което познавам!
Бъди здрава и преследвай мечтите си! Те винаги са много по-близо, отколко очакваме.

# 76
  • София
Уини, бъди здрава, обичана, глезена и винаги усмихната!
Радвам се, че те познавам, макар и само виртуално!

Присъединявам се към пожеланията на VJG  Hug Hug Hug

# 77
Мила Уини, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и остани тази прекрасна млада дама, която всички познаваме Hug Нека хората, които обичаш, ти носят само радости, а животът да те изненадва само приятно!

# 78
Честит рожден ден, скъпа Уини!

Пожелавам много здраве на теб и цялото семейство, много любов и здраво детенце, а по-нататък и мнооооого дечица! (от всичко по много Wink)

# 79
Честит рожден ден, Уини!Бъди здрава, все така позитивна и слънчева!Много весело изкарване на празника с любимите хора!

# 80
http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM Вижте това - много ме трогна ...  Heart Eyes

# 81
  • Пловдив
Мила, наистина е много симпатично клипчето  Heart Eyes Как се гушеше в тях, направо като кученце  Heart Eyes

# 82
Момичета, много ви благодаря за страхотните пожелания! Трогнах се много! Обичам ви  Hug Ето да се почерпите за мое здраве  Wink

За мое съжаление, Кари е малко настинала и пак вдига температура. Но е добре и е бодра днес. Павлин си е взел почивен ден и смятаме да излезем на обяд за да празнуваме тримата. А иначе с роднините ще празнуваме най-вероятно в събота.

Лек ден!

# 83
Честит Рожден ден Уйни и на Мама Миши на патерица!!!!!Желая ви много здраве,много дръзновение за нещата  които умеете най-добре,много упоритост и късмет за нещата които искате да свършите и много любов,за  да се осмисля всичко това!!!! Hug

# 84
  • София
Мила Уини, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и остани тази прекрасна млада дама, която всички познаваме Hug Нека хората, които обичаш, ти носят само радости, а животът да те изненадва само приятно!

Присъединавам се към пожеланието на Гери....а и букета е толкова нежен и роматичен

Хубав ден мила, и дано бързо и мине на Кари  Hug

# 85
  • София
Като казах букета се замислих колко харесвам сега градинските цветя - лалета, зюмбюли, а преди - не, просто бях толкова свикнала с тях в градината на баба и в нашата (живеехме в къща като малки), че чак ми бяха омръзнали и не ги харесвах.

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 13:58 от Desem

# 86
  • Пловдив
Честит рожден ден, Winnie! Да си все така позитивна и лъчезарна  newsm51

# 87
Уини,каква почерпка!? Crazy Ще ни пратиш всички на диета! Laughing
Аз от 3 дни се туткам с един тиквеник,все не ми идва реда до него!И  най-накрая го сложих да се пече,отидох да приспивам Бети и той взе,че позагоря!  ooooh! Но май ще го спася! Mr. Green
Деси,аз също обичам пролетни и градински цветя!Много са нежни!Но и всички други красиво аранжирани също!
Мечтая си някой ден да имам магазинче за цветя!    bouquet

# 88
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден Уини.
Пожелавам ти по-често да мечтаеш, а мечтите по-лесно да се сбъдват
и най-важното,
ти, детето и всички около теб да са здрави и щастливи.

# 89
Лелеееееее, Уини, изтекоха ми очите по почерпката...  Flutter
Мери, като си отвориш магазинче, аз пък ще поръчвам от теб цветята за сватбите, организирани от моята свадбена агенция!  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт