Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 8

• 58 680
  • 378
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Някой да има отзиви за Олио-кърл маската/не желето  Naughty/ на Керастас? newsm78Много неща съм ползвала на Керастас,всички са им много хубави,но досега не съм попаднала на "моя" продукт.Косата ми е чуплива,някога беше по-къдрева Laughing,и серията олио релакс ми действаше много хубаво,но фризъорката ме посъветва да си взема сега олио кърл и нещо не виждам ефект #Crazy
А ти какъв ефект искаш?

# 46
Иля Ами въпреки новите серии, които излязоха аз останах на нутритив, т.е в момента ползвам олео кърл вана + нутридефанс маска, за стилизант слагам различно, или някое кремче от нутри скулпт или нещо от текни.арт. Поне аз съм си открила комбинацията, която на мен ми действа най-добре. Иначе съм къдрава, преди да родя бях много дългокоса и ми трябваше 1 час в банята и много маска, за да успея да се разреша. Сега с бебето ми беше трудно да отделям толкова време за косата си и драстично се подстригах на дълго каре  Mr. Green.

Може да се обобщи, че всички продукти са хубави, но е важно да се уцели най-подходящия за дадения тип коса. Разбира се, за тези, които ползват Керастаз от скоро е много важно да бъдат компетентно съветвани от фризьора какво точно да изберат, за да са максимално доволни, неслучайно няма брошури на Керастаз, идеята е да те посъветва професионалист какво точно да избереш. Срещала съм и хора недоволни от марката само защото не им е обяснено добре как точно се прилагат продуктите (има си точно определени правила) или пък са били насочени към не особено подходяща за тях серия. Има само един продукт, който не препоръчвам, недоизкусурен е малко: маската олео кърл, предвид, че това е маска за къдрави коси, копито обикновено са сухи и трудно се разресват, маската не е много сполучлива, защото хич не разресва, иначе мирише страхотно.  Peace
kloe Не е спряна от производство, може би ненавсякъде я има.

Моля те за съвет!Имам къдрева коса и все не мога да попадна на идеалния за мен стилизиращ продукт,та въпросът ми е :с какво си оформяш къдриците?Като цяло съм доволна от Лореал професионал и сега мисля да си поръчам  http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=408
Ти какво използваш на текни арт и какво мислиш  за въпросното кремче?
Благодаря ти предварително.

# 47
janiz както писах в предишния си пост олео кърл маската е единственият продукт, към който имам резерви и то не от гледна точка на оформянето на буклите, а на разресването, т.е бих го препоръчала само на някого, който няма проблеми с разресването ( като бях дългокоса се разресвах по 1 час и то с купища маска  Crazy). А по принцип и не го препоръчвам, в салона поддържаме по 1-2 бройки само за тези, които целенасочено търсят тази маска и не искат съвет какво точно да си купят, но съм инструктирала да не го лансират много много. Иначе олео релакс е съвсем дурго нещо, маската разресва страхотно с малко количество, защото е силно подхранваща и обогатена с различни масла. Но олео релакс е серия за дисциплиниране на "непокорни" коси, така че за подхранване и изглаждане на стърчащи косички, както и за "чупещи се" коси е идеална. НО ако някой иска добре оформени къдрици не бих му дала олео релакс, бих го дала на някоя къдравелка, която иска непрекъснато да е идеално изправена на сешоар или с някакви домашни техники.
coke2k Наистина къдравите коси са специфични и капризни ( я моята е много проклета даже, на прав сешоар веднага се извива в различни посоки  Crazy), та докато се нацели подходящия продукт/серия минаваш през какво ли не. За този продукт: http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=408 имам добри отзиви, не съм го пробвала още, така че не мога да говоря от личен опит, ще трябва да го тествам скоро. Имаше на текни.арт една серия за къдрици - curl memory, имаше спрей( фантастичен Heart Eyes) и крем, но спряха спрея от производство франсетата, много им бях гневна  #2gunfire. Кремчето кърл мемори не е лошо за къдрици, но не е като спрея. Освен това експерт имат нелоша линия за къдрициж- шайн кърл, можеш да разгледаш някой стилизант от нея, или от стилизиращите продукти на олео кърл на керастаз, но ефектът е най-добър като се ползват поне с шампоан или маска от същата серия, а най-добре двете, за да се изпълнят стъпките по оформянето на буклите.
В момента аз се намачквам с аеро волюм пяната на текни.арт, добре ми е, а ако успея и да се духна с дифузера - още по-добре се получава. Пробвала ли си на влажна коса да нанесеш някакъв стилизиращ продукт и да се оформиш със сешоар + приставка за дифузер, ефектът е чудесен. Peace

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 00:38 от Lauren

# 48
  • варна
ЛАУРЕН,  bouquetМного изчерпателна беше.Аз преди време ползвах олио релакс само маската и много хубава коса имах,някак подредена.Сега ползвам маската олио кърл и шампоан на Рене Фуртерер ,но от рене съм по доволна.Ефекта който търся е жива коса,не сплитаща се в крайщата/не държа много на къдрици,тя така и така се къдри/.Но от маската олио кърл,някак няма ефект/ефекта е катос балсам само разресване newsm78Много благодаря за компетентното мнение.Имам само още един въпрос/два Laughing/Какво мислиш за серията за боядисана коса и трябва ли да са продуктите от една серия да има ефект?  bouquet

# 49
Lauren ,искам да те помоля за отзиви за няколко продукта на Лореал. Hug
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=553
за преса се колебоя кой продукт да си взема от тези двата http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=405 или
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=371

И най-вече се интересувам от http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=350  -дали мога за го използвам вместо срлей за блясък.

Предварително благодаря   bouquet

# 50
  • София
Хайде и аз да се изтипосам в новата тема, и да кажа, че напоследък ползвам шампон Ейдж Денсифорс и много ми харесва. Косъма ми е тънък и ми е идеален.
Това беше вместо запис  Hug

Мелиса, преди преса ползвам крема, обаче честно казано не съм възхитена. Утежнява косата и някак си лепне

# 51
Мерси,точно това не искам. Tired
Може би ще се ориентирам към спрея. newsm78

# 52
  • София
Ако решиш да си вземеш спрея, сподели после дали ти е харесал  Hug

# 53
За блясък ползвам  OKARA protect colour radiance serum на Rene Furterer. Дава страхотен блясък без да омазнява и утежнявя косъма  Heart Eyes Прави косата по-мека и жива.
В момента ползвам шампона и маската на Kerastase Bain Mirror, много съм доволна, ефектът ме задоволява, но се чудя дали с коя друга серия да започна да я редувам. Искам нещо по-подхранващо, косата ми е леко поизсушена от честото ползване на сешоар, гъста , но с по-тъничък косъм. Какво ще ме посъветвате?  Hug

# 54
здравейте!нуждая се от съвет за моята финна и бързоомазняваща се косичка .... колебая се между няколко продукта в златна рибка
дали да използвам серията Абсолют рипер за изтощени или тази за обем ... а също и относно тази пяна дали наистина действа в/у тънките коси http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=627 ?

# 55
И аз съм с фина коса и съм ползвала тази пяна.Много е добра,но в комбинация с шампоана от същата серия.Има и един спрей от тази серия,който е в прозрачна опаковка и е много добър.Нанася се преди сешоара и леко дава плътност на косъма,мирише страхотно и е много подходящ.Препоръчвам ти го горещо.А ако случайно ти се дават повече пари,еквивалента на серията,на Керастаз,е още по-добър,но разбира се там цената вече не е такава.Иначе,мисля,че няма по-добро от това за фини коси!

# 56
  • София
здравейте!нуждая се от съвет за моята финна и бързоомазняваща се косичка .... колебая се между няколко продукта в златна рибка
дали да използвам серията Абсолют рипер за изтощени или тази за обем ... а също и относно тази пяна дали наистина действа в/у тънките коси http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=627 ?

Относно серията Абсолют рипер - въобще не е подходяща за фина и бързоомазняваща се коса. Тя е много силно подхранваща, за много суха и изтощена коса.
Моята коса е нормална, с фин косъм. От тази серия съм ползвала шампоана, който ми действаше добре (изках да подхраня малко косата), омазняването ми беше както и с други шампоани. Ползвам и серума за предпазване от цъфтене, смятам че е страхотен  Peace Но за балсам и маска и дума не може да става за твоята или моята коса. Ще слепне направо за скалпа.

# 57
  • Belgium

Не се лъжи със серията за обем на Лореал Проф. Volume Extreme. Моята коса също е с тънък косъм и тази серия само я прави мека и хвърчаща, без особен обем.

# 58
  • София
Понеже и моята е "хвърчаща" установих, че става много гладка и прилепнала (но съжаление без обем) от този спрей на Лореал и от термичния цимент на Керастаз

# 59
Термичния цимент на Керастаз на влажна коса ли се нанася? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт