Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 8

• 58 708
  • 378
  •   1
Отговори
# 60
Термичния цимент на Керастаз на влажна коса ли се нанася? Rolling Eyes

На подсушена с кърпа го слагам аз.

# 61
Мерси. Hug
Питам защото аз на подсушена коса слагам коприната на CHI или Възстановяващ крем Абсолют Рипер за много сухи краища и се чудя как ще ги съчетая. Whistling

# 62
  • София

Питам защото аз на подсушена коса слагам коприната на CHI или Възстановяващ крем Абсолют Рипер за много сухи краища и се чудя как ще ги съчетая. Whistling

Използвай CHI, ако само си изсушаваш косата, а в случаите когато я третираш след това с преса, маша нанасяй Термичния Цимент.
Кремът Абсолют Рипер си е за краища, него и в двата случаи си го ползваш.

# 63
Мерси ,Иля. Hug
Да те питам доволна ли си от някое спрейче за блясък?

# 64
благодаря за отговорите..значи изключвам Абсолюр рипеар-а... а относно спрея за обем-имам го и няма никаква промяна...та за това се чудя дали изобщо останалите продукти за обем ще действат Thinking охх охх не е лесно да си с тънка коса  Blush Cry

# 65
  • София
Мерси ,Иля. Hug
Да те питам доволна ли си от някое спрейче за блясък?

Аз не употребявам специални за блясък, косата ми има страхотен блясък само от измиващите продукти, които използвам.

# 66
  • Belgium
благодаря за отговорите..значи изключвам Абсолюр рипеар-а... а относно спрея за обем-имам го и няма никаква промяна...та за това се чудя дали изобщо останалите продукти за обем ще действат Thinking охх охх не е лесно да си с тънка коса  Blush Cry

Лично на мен добре ми подейства шампоана за обем на Рене Фуртере - Фиораванти.

Ако искаш пробвай го, въпреки че имам спомен че някои потребителки не бяха доволни от него. Всичко си е до коса - с пробване става  Laughing

# 67
  • София
Мелиса, относно блясъка, аз съм много доволна от серията Лиз екстрийм (серума), няма нищо от нея в момента в Рибката за да ти пусна снимка. Обаче блясъка на косата основно идва от вътрешното състояние на организма, не толкова от продукти.  Hug

# 68
Мерси и аз мислих за този серум или за спрея за блясък на Лореал. Hug

# 69
  • София
Моля ви за малко помощ и за моята коса Simple Smile
И аз като black mamba съм с фин косъм и бързо омазняваща се коса.
От доста време искам да ползвам нещо не Керастаз - шампоан, балсам, маска, спрей....но все като чета описанието сериите и ми се струва, че няма нищо подходящо за моята коса  newsm78
Спряла съм се на някой от тези шампоани
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=87718&goChar=K#DETAIL
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=87770&goChar=K#DETAIL
Дали са подходящи за мен?
А какви други продукти мога да си купя?
Ползвала съм /т.е. в момента ползвам/ шампоан на Рене Фюртере за мазен скалп, маска за коса на Рене Фюртере за обем, имам и шампоан на Л'ореал за мазна коса....ами ефект не виждам никакъв. В момента съм си купила шампоан и маска от серията Moisture complex на Goldwell /фризьорката ми работи с тях/, но още не съм ги изпробвала.
Каквото и да ползвам обем нямам.
Какво бихте ми препоръчали?
Предварително благодаря!   bouquet

# 70
  • Belgium
Lodsi а добре ли я издухваш със сешоара косата? Да не би от това да идва проблема?  Thinking

# 71
  • София
Lodsi а добре ли я издухваш със сешоара косата? Да не би от това да идва проблема?  Thinking
Ами така си мисля Simple Smile
Дори си я суша с главата надолу /пак по препоръка на фризьорката ми/, но обем няма...

# 72
  • Belgium
Ами така си мисля Simple Smile
Дори си я суша с главата надолу /пак по препоръка на фризьорката ми/, но обем няма...

Аз пък я суша кичур по кичур пак по препоръка на фризьорката.
Ако я суша надолу не прилича на нищо.

# 73
  • София
Ето това кремче на TIGI   придава много добър обем - някак уплътнява косъма и задържа прическата. Можете да го пробвате, но наистина е важно как се суши косата

# 74
Здравейте и запис в тази разкошна тема.
Linn аз ползвам продуктите на П.М. от една година и съм доволна,също се боядисвам само с тази боя.Ходя в салона на SeaSide-след пикадили парка се намира,виж в нета адреса,оттам си купувам всичко,името на фриз орката ми е Ани.Ако мога да помогна с нещо пиши на лични.

Общи условия

Активация на акаунт