Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 8

• 58 685
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
И аз ти благодаря Иля  Hug жалко, че не съм от София.
Ако някой знае салон във Варна, където се продават продукти на PM моля да сподели.

# 31
  • София
Ако някой знае салон във Варна, където се продават продукти на PM моля да сподели.

Ооох, съжалявам, изобщо не погледнах града.  Blush
Дано някой се включи за Варна.  Hug

Намерих инфо само, че при някакъв Нуши  Rolling Eyes евентуално щели да заредят с ПМ.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 19:18 от Иля

# 32

Ооох, съжалявам, изобщо не погледнах града.  Blush
Дано някой се включи за Варна.  Hug

Намерих инфо само, че при някакъв Нуши  Rolling Eyes евентуално щели да заредят с ПМ.

Нуши в Пикадили парк. Peace

# 33
*Alina* и Иля много съм ви признателна   bouquet Благодаря момичета!

# 34
Аз питах в старата тема ,ама тъй като не получих отговор ,се надявам  да ми отговорите Embarassed.
Сед изправяне на косата ми с преса ,в момента в който изляза и е влажно времето  косата ми се начупва ужасно.С какво да я  фиксирам и да не е лак ,че става ужасно твърда.Благодаря ви .

# 35
  • София
Iron Finish-Loreal Tha или термичен цимент на Керастаз Peace

# 36
Iron Finish на Loreal на суха коса непосредствено преди преесата ли се нанася?

# 37
Iron Finish на Loreal на суха коса непосредствено преди преесата ли се нанася?

Да, аз го ползвам така (и се получава идеално), но може и  на леко влажна коса (според опаковката - изсушена до 90%)

# 38
А ориентировъчно като цени ?Благодаря ви.

# 39
Извинявам се, че нахълтвам в темата, но искам да попитам от къде си купувате продукти на Paul Mitchell? Благодаря ви предварително Simple Smile

Продуктите за коса на Paul Mitchell може да се закупят онлайн и от тук

Поръчката идва за 5работни дни.последната дойде за 2раб.дни.Цените са в паунди,не в евро.Сега чакам на Керастаз маска и шампоан.По евтино ми излиза отЯгода.

# 40
  • варна
Някой да има отзиви за Олио-кърл маската/не желето  Naughty/ на Керастас? newsm78Много неща съм ползвала на Керастас,всички са им много хубави,но досега не съм попаднала на "моя" продукт.Косата ми е чуплива,някога беше по-къдрева Laughing,и серията олио релакс ми действаше много хубаво,но фризъорката ме посъветва да си взема сега олио кърл и нещо не виждам ефект #Crazy

# 41
Извинявам се, че нахълтвам в темата, но искам да попитам от къде си купувате продукти на Paul Mitchell? Благодаря ви предварително Simple Smile

Поръчката идва за 5работни дни.последната дойде за 2раб.дни.Цените са в паунди,не в евро.Сега чакам на Керастаз маска и шампоан.По евтино ми излиза отЯгода.

Колко е доставката?

# 42

Благодаря   Celebre  и аз се чудех откаде мога да си взема за проба  нещо на Paul Mitchell  но все не ми остава време да търся !  bouquet

# 43
Цитат
Колко е доставката?

Мисля,че зависеше от теглото.

# 44
Цитат
Колко е доставката?

Мисля,че зависеше от теглото.
Регистрирах се вече  Laughing пробвах с душ гел излезе ми 3,75 лири .

Общи условия

Активация на акаунт