Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 173
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, милички  Hug
Благодаря ви за подкрепата   bouquet
Незнам дали ще се получи с пасирането на храната, просто защото тя се дави дори и от слюнка, вода, като бебе ми се давеше от кърмата. По принцип когато й готвя вкъщи или и давам нещо всичко е на малки парченца. Дъвче си хубаво детето. Знам ли - аз до ден днешен често се давя от слюнка или като пия нещо /интересното е, че е много рядко с храна  ooooh!/. Незнам дали е наследствено, ама дано го израсте по-бързо от мен. Миналата седмица като бяхме на рожден ден изпаднах в див ужас, като видях Лори да си взима от ядките на масата. Застанах пред нея и като идиот започнах да й обяснявам да дъвче бавно, вимателно
 и станах буквално за смях на всички, ама толкова съм се наплашила вече  Rolling Eyes
Ох, натоварих ви пак, ама много ми олеква като си споделям с вас  Hug
Валка, как е Али?

# 136
Валка, Vst_80, силно ви прегръщам и вас и децата ви.  Hug   Hug   Hug
Vst_80, аз също не давам ядки, защото риска от задавяне от тях е много голям. Дори и детето ти да няма проблеми и да си дъвче нормално. Нашият доктор ми е разказвал много страшни случки от задавяне с ядки. По принцип каза до 3-4 год. възраст да не давам, но аз на Боби още не й позволявам.
Сашко също не казва "в", замества го с "г" /года/ или "б" /буйчо, Баско/. НО, определено говори много по бебешки. Кака му на неговата възраст беше професор направо. Говореше супер правилно, казваше и "р".

# 137
  • у дома
val_stef, vst_80 силно ви прегръщам  Hug Hug Hug за съжаление съвет не мога да дам Sad

# 138
  • софия
валка,съжалявам да чуя през какво преминавате  Confusedдано всичко да отшуми скоро и  отново се радваш на  слънчевата муцунка на али  Hug
при нас нищо ново.
малката ходи на ясла с удоволствие.поне така го раздава.говори много.още с отварянето на очите сутрин на сън също много нарежда  Laughing.
онзи ден излизаме от нас и докато се обувам и казвам"найа,викни асансьора" и тя се обърна в посока на асансьора и както сигурно вече се досещате   Joy с пълно гърло викна"асансьоаааааааа" Joy....това е то  Laughing
да ви питам има ли някоя от вас познати в англия?добри  Wink.в смисъл искам да поръчам едно нещо,за найа,но естествено няма доставка,а аз пък нямам никой познат там и съм в чуденка какво да измъдря в случая  Thinking
ще черпя,ако някой намери връзки  Hug tooth

# 139
  • софия
забравих да ви кажа,че наскоро найа тръгна да ми се сополиви и я оправих,за един ден с клеева тинктура.направо съм очарована  Peace

# 140
  • София
Позакрепих положението с лаптопа Mr. GreenСегааааа....
Валка, опитвала ли си да й покажеш,че и ти имаш сянка и тя нищо не ти прави, да я накараш играейки да я настъпвате или гоните, да й направиш на стената от сянка зайчета и птички и да ги превърнеш в приказки от сенки. Таквиа съм срещала в Youtube, ако не се лъжа, друго не мога да измисля Hug
Вст, дано го израсте бързо, но по този въпрос съвсем нищо не ми хрумва Heart Eyes
Дани, имам познати в Англия, но са малко странни, та не знам дали ще се навият. Ако искаш прати ми едно ЛС с подробности и ще ги питам Peace
Блан, ти помниш като Елфчето Mr. GreenТемата за детските градини и аз я следя. Отчаяна съм и не разбирам защо здравите физически и психически деца на България биват дискриминирани. Не мога да си обясня дали това,че съм създала семейство и съм родила законно дете, което е признато от баща си и живее с двамата си родители е груба грешка в нашата родина. Не съм наясно и с обосновката на един куп други критерии, както и с това защо точно преди една година но стопиха нервите с първото кандидатстване, 12 месеца следяхме и се тровихме с всяко мърдане напред или назад в местата и сега това отива на вятъра.Спирам,че пак се ядосах Close
Аз пък имам друг проблем с Ина, прави зверски истерии когато излизам за работа. Никога не е било така. Всяка сутрин й казвам, че отивам на работа и ще се върна след обяд, но адът е кошмарен,пищи, вкопчва се в краката ми, въргаля се по земята. Направо не знам какво да й казвам и как да се преборя Tired
Спирам за сега, не че е чак подобаващо,но поне е нещо Heart Eyes

# 141
  • софия
ей,ама,като се покриете значи ....к'во правите посред нощите,да ви питам?!
бубче,мерси мацка,за предложението,за сега  елионка поема поръчката,ако нещо се Уаката нещата,ще опрем до твоите странни приятели  Laughing Hug
елфке,виждам те,че ти си на линия  Hug.как си,миличка?свила ли ти се е вече душичката с мисли,за раждането?аз нещо на последък съм се замислила,за второ чаве от както найа тръгна на ясла и ми е скучно,но още не мога да събера КУРАЖ да започна да действам  Laughing Laughing Laughing

# 142
  • София
Дани, давай, давай  Hug  Laughing Ами страх ме е, но най-странното е, че нищо че ми е за втори път, все едно не осъзнавам какво ме чака  Crazy Thinking Нереално ми е малко.  Simple Smile
За асансьора - и Ивчо така го вика  Laughing , ама май вината е в нас - няма как да знаят децата какво искаме от тях  Laughing  Crazy

# 143
Здравейте Laughing
Вст ох,голямо преживяване си е това Sad И моят мъж се дави,а Наско поне като се задави тича при мен и аз изтръпвам #Crazy такова тупане по гърба пада,но слава богу Praynigдо сега изплюва всичко каквото му е заседнало.Дано не ви се повтаря повече Hug
  Вал много  Hug Hug Hugна Алка.
  Ох,и аз да си кажа мъката Tired Наско напоследък се е вкопчил в мен и не иска вече да стои при баба си Sad Като стане вечер и започвал да плаче и да вика"мама,бебето,мама,бебето"едвам го успокоявала свекърва ми.И сега на тези нощни на мъжът ми го оставих тук,но пък много му се карам Confused и сега заспа сърдит Tired Незнам вече как да се оправям,той постоянно мачка и целува Ники.То е хубаво,че го обича но това се превръща в тормоз за малкото,Наско хич не умее да го пази.Скача около него,дори и от ръцете ми го дърпа да го гушка ooooh! и го натиска,удря без да осъзнава.Като му повиша тон пък ревва и плаши Ники и той започва рев #Crazy
 Винаги съм си казвала,че няма да му се карам заради бебето,защото знам,че по принцип по големите го отнасят,но незнам как да се справя Cry Сега като го гледам толкова е сладък като спи и ми е мъчно,че така му викам,но съм даста изнервена напоследък и не мога да се сдържам вече.
 А за водичката и ние сме на "дода"Може да казва вода,но това си му остана като навик и още не мога да го отуча да говори бебешките си думички Mr. Green
  А вчера като ходихме с него да пазаруваме и ни среща съсед и го пита (къде е бебето?)а Наско троснато му отговаря-"няма го,загуби се в гората при баба Меца"хич не му се говори и с хората напоследък и само такива бисери ръси.Да дойде пролетта,че да излезем и да се срещаме с хора,че съвсем ще забрави да контактува.
  Елфче айде,да идва и поредното бебче,че и ти да се оттърваш Peace
  dani777k тъкмо се чудех какво да ползвам за сополи,че вече нищо не ни помагаше,даже четох за сребърната вода,но ще изпробвам това като се наложи.А клеевата тинктура става ли за бебета?
  Мале ooooh!бая пописах,спирам вече,но поне ми поулекна.
  Лека от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
ей,ама,като се покриете значи ....к'во правите посред нощите,да ви питам?!

До сега гледах "Наистина любов" или "Love actually" с Хю Грант.Няма такъв филм,екстра ми дойде,поплаках си прилично.
 Валка-как е Али? Много мъчно ми стана за сгушващото се,увито  пашкулче. И аз някъде четох,че сега са в период ,в който се зараждат страховете и от месеци заспиваме на светната лампа,а преди това не исках да оставям Марти да ми  се налага и гасях лампата въпреки неистовият и рев.Дано бързо и премине на Ая. Hug

Елфче-моя приятелка роди секцио за 2ри път преди 2 седмици и беше мноого притеснена,като знаеше вече какво я чака.И за това,че за 2ри път ще се реже матката и т.н.,обаче каза че било много по-леко от първият път.И чувството по време на операцията,и болките след това и възстановяването и всичко ....Така че ,не се тревожи-всичко ще е супер.А относно нереалността,че ще се появи още едно човече....много бързо ще ти стане реалност,като ви изпишат. Heart Eyes

Аз онзи ден водих Марти на шопинг с мен и си изкарахме страхотно.Само двете.Тя ходеше наперено по Витошка,развявайки коса и носейки сама покупките си на  свивката на лакътя си,а те леко и се удряха в краката.В магазините влизаше,събличаше си якето и започваше да разглежда дрехите,като недоволна клиентка и да коментира "това е блуза,и това е блуза и т.н" Казваше на всички продавачки,които и обърнеха внимание,че е на 6 години и че скоро ще ходи на училище,а там където имаше по-силна музика започваха диви танци.... hahaha Joy Joy
Също така вчера едни познати я разпитваха разни неща и на въпроса "Какво  работи татко ?" си отговори правилно,а на въпроса "Какво работи мама?" каза: "Амиииии НИЩО,седи си вкъщи и нищо не правиhahaha  Joy не,че не е така.

Вст,Ели-дано не се задавят дечицата.Аз май съм доста смела и безразсъдна и разрешавам на Марти да яде и ядки,но ще си взема бележка. Confused

# 145
  • София
Милена, и аз много го харесвам този филм  Heart Eyes Досега всъщност не знам за жена, която не се е влюбила в него  Crazy Grinning (не говоря за Хю Грант де) Представих си Марти  Laughing Heart Eyes
За секциото - аз съм чувала, че второто е по-кофти и боли повече, пък да видим при мен как ще е.  Rolling Eyes Сега не ме е страх от самата операция, както беше преди, като беше неизвестно, страх ме е от това, което следва после. Как ще се справим, ситуациите описани от Ели78 си ги представям и при нас  Rolling Eyes Но, да стигнем дотам.  Simple Smile

# 146
  • варненка от София
ЧРД на Деско!

Бъди жива и здрава, много обичана и уважавана от двамата ти мъже вкъщи. Нека всичко хубаво и желано ти се изсипе през тази година!  Heart Eyes

Валка, дано преминете през тази криза бързо, прегръдки  Hug

Ванче, теб също те мислех, повече дори и от Лорката. Като знам как аз изживявам понякога болежките и инцидентите на Стефи и мога да си представя на теб какво ти е било. Дано го израстете бързо. Аз в това отношение не мога да се оплача, Стефи яде и дъвче едра храна от 10-тия месец, малко преди 2 годинки откри ядките и изобщо яде всичко, което хапваме и ние, все още не давам мед обаче. Това може би е защото аз самата го ненавиждам меда  Blush Последната мода са дъвките, не можем да й смогнем на темповете.

Миленка, живо си ви представям, двете хубавелки на шопинг  Heart Eyes

Дани, не е страшно да ти кажа, поне на този етап, чакаме те в отбора, а и вие с Мошето ги правите едни хубави децата, грехота ще е да си пестите семката  Flutter

Иначе за второто раждане и аз ги гледах мадамките в болницата покрай мен с второ се прививаха доста, макар и родили нормално, но матката контрахира по-болезнено при свиването. Има време да ги мисля тези неща, но от време на време и мен ме нападат страховити мисли. Най-голямата ми паника е как ще се разделим с Шушето, докато съм в болницата, просто тръпки ме побиват  Sad И все пак има доста време до тогава, та гледам да не ги мисля тези неща.

# 147
Привет,позагубих се за малко,ама стана нещо кофти с Ники,един идот го удари в у-ще със заледена топка в окото,Слава Богу вижда и вече се оправя, но бая се уплашихме,но да не ви депресирам...

Валка много я гушкай и може да и кашеш че сенките ни пазят главичките от слънцето да не ги пече ,аз така казвах на Еличка лятото и тя много и се радваше  Hug
Ванче същата съм от въздуха се задавям,много е гандо,ама ген ,криво ми е гърлото явно  Wink
Елфче,аз не разбрах разликата бях порядачно забравила първото раждане,но мога да гарантирам че каквото и да е болката,при мен си я  имаше ,радостта е по голяма,не се безпокой за децата те са ужасно жилави същества,колкото и да го тормози Ивчо ще оцелее  Laughing,ти дали ще оцелееш с трима мъже е отделен въпрос  Mr. Green
Ели, няма страшно Наско ще порасне и ще разбере защо си се карала,няма начин налага се понякога. Hug
Представих си Марти каква кокона е  Flutter,само една кредитна карта и трябва в ръката и е готова  Mr. Green
Дани късмет с решението  Peace,но колкото повече отлагаш по сложно става,особено след 30  Blush,но това е само моя теория.
Марулче ,Шушето ще разбира повече тогава,не се плаши предварително  Hug

Успех на всички с детските градини! Peace
Тук положението не е по розово,предимство соц.слаби,с друго дете в градината ,показваш документ че живееш в квартала,трябва да иамш чисто досие,един куп глупости и безкраен списък за градина в която ти тъпчат детето с макарони,спи на пода и не се учи на нищо освен 5 песнички и 10 цифри.
тъй че винаги има по зле  Mr. Green ,дерзайте!

# 148
Добро утро от мен.

Да сложа кафето за разсънване, че имам нужда.
Не мога да се наспя вече. Tired Днес съм втора смяна и пак станах в 6 и нещо за да се приготвим спокойно за яслата. Тони много трудно се разсънва и го вдигам по-рано. Но установих, че само с баща си тръгва по-спокоен на ясла. Днес почна да реве още от къщи, а тези дни е плакал само малко като влезнат в яслата. Хубавото е че два дни подред е спал в яслата. Определено след това е по-спокоен. А като не спи ставаше невъзможен на моменти.
Тази седмица е дълга за мен - от  понеделник до събота включително. И само си мисля за неделята и как ще се наспя. Но да не се каня много че могат да ме събудят набързо рано-рано. ooooh!

Лек ден на всички.  Hug

# 149
  • София
Добро утро!

И аз станах в 6, че Митко си дойде от работа и ме събуди. Но тамън се разсъних по-бързо.

Кайли а като е по-спокоен с баща му, защо той не го води?

Общи условия

Активация на акаунт