Кайли,честно,възхищавам ти се.
Хайде,дано всички сте здрави през новата седмица.
Все пак днес ще стисна зъби и ще си трая.

Когато не съм се наспала съм много неадекватна - понякога не помня какво са ми казали, а и заспивам много бързо вечер от което страда мъжът ми защото не мога да му обърна подобаващо внимание.
Та сега се опитвам да го науча да си ляга той по-рано преди да съм заспала аз.
,
,
и
.
Иво тази сутрин в 6ч реши че се е наспал и искаше да гледа детско
И така до 8ч, когато заспа
Уф. Сигурно причината е все пак, че се разболява - снощи имаше Т. Та май избързах да се хваля, че ще съм му го предала. 
, и на туземните де
, може би в сряда или четв, когато е почивка. 
, другите бъдещи мами отдавна го направиха, ама аз все си викам че има време, пък то не остана.
Дано по бързо Тони свикне. 
Особено за подсечено дупе няма грешка
и двамата така ги лекувам.
това не се е случвало никога
и за това получи шоколадче 
та ми нарушиха режима
Но няма как
Разпишете се по малко.
....та да пусна и аз един пост ( не, че имам за какво да пиша), но да побутна темата......
....и Маташки на няколко пъти прави това ( но все още твърде епизодично, за да кажа, че му става навик....), понякога забравя да си вдигне гащите и го намирам да си играе със свалени гащи ( явно не му пречи
).
)
/дано имат и кой д аим помага че малеее не ми се мисли просто 

Вчера споделих предполагаемата диагноза с мъжо и ми се размрънка че само съм дърпала дявола за опашката и само повтаря че нищо му няма на детенце ама........./
.
. Не знам на кое точно се дължи това, че моето момиче отново се завърна, но и не искам да знам, сигурно всичко е допринесло по малко и най-важното е, че всичко е зад гърба ни. Благодаря ви за подкрепата както винаги сте страхотни!

Дано всичко е наред да се докажа и да ме оставят, защото много ми харесва това което правя - точно от нещата които обичам да правя е, но няма да споделя още иска ми се утре да го видя черно на бяло и тогава ще говоря повече.
Препоръчани теми