Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 168
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.София
 Eха-а,Цветиаб и Рози24 се разписаха  bouquet

Кайли,честно,възхищавам ти се.

Хайде,дано всички сте здрави през новата седмица.

# 211

Кайли,честно,възхищавам ти се.

За кое blanc?

Днес почивам, а Тони ще ходи на ясла. Понеже видях че с мен се лигави и плаче повече сега съм се скрила в другата стая да не ме вижда и чакам да излязат с баща му. Незнам до колко успешна ще бъде тази тактика, но аз се чувствам гадно. Sad Все пак днес ще стисна зъби и ще си трая.

Eха-а,Цветиаб и Рози24 се разписаха  bouquet

По-често да се разписват. Hug

# 212
  • гр.София
 Кайли,дори и да ти е трудно не се оплакваш и се усмихваш.
 Аз пък съм едно мрънкало Simple Smile

Добро утро,мили деца!

Пепи е втора смяна вече и сутрешният ни джогинг става обеден  Joy

Оф,тия тичащи хлебарки под всяка страница ме побъркват. Забелязали ли сте ги? Гледам по-бързо да затворя страницата.

# 213
Blanc и аз мрънкам усмихвайки се. Wink Когато не съм се наспала съм много неадекватна - понякога не помня какво са ми казали, а и заспивам много бързо вечер от което страда мъжът ми защото не мога да му обърна подобаващо внимание. Blush Та сега се опитвам да го науча да си ляга той по-рано преди да съм заспала аз. Mr. Green
Днес се по наспах, след като излязоха баща и син. Денят е предвиден за  newsm79washhang  и  food002.

Оф,тия тичащи хлебарки под всяка страница ме побъркват. Забелязали ли сте ги? Гледам по-бързо да затворя страницата.

Къде ги видя тези хлебарки?

# 214
  • София
Привет!
Може ли да помрънкам вместо Кайли  Blush Иво тази сутрин в 6ч реши че се е наспал и искаше да гледа детско  Shocked , на обясненията ми, че по това време няма - започна един рев  ooooh! И така до 8ч, когато заспа  Tired Уф. Сигурно причината е все пак, че се разболява - снощи имаше Т. Та май избързах да се хваля, че ще съм му го предала.  Rolling Eyes
Кайли, благодаря ти за съветите и на теб - за дупето! Това цапащото не го бях чувала, но ще го взема и него.  Peace
И аз се радвам на чужбинските мами  Hug , и на туземните де  hahaha Heart Eyes
Шкембето ще си го покажа като мъжо се накани на качи снимки  Crossing Arms , може би в сряда или четв, когато е почивка. Simple Smile
Днес ме чака пране на бебешките дрешки на Ивчо  Crazy , другите бъдещи мами отдавна го направиха, ама аз все си викам че има време, пък то не остана.  Rolling Eyes
А хллебарките ги избягвам като не отивам до края на страницата, иначе са ужасяващи  Confused
Хубав ден ви желая!  Hug Heart Eyes

# 215
Хайде и аз да се разпиша днес Laughing
  Kailiкато чета ми се свива сърцето,как ще се справим и ние с градината.Милите дечица са свикнали с нас и си е доста трудно Sad Дано по бързо Тони свикне. Hug
  Elwing айде,че и аз отдавна чакам да видя тумбата Laughing
  А за дупето аз си забърквам кремче от Бочко със салицил и върши страхотна работа PeaceОсобено за подсечено дупе няма грешка Naughtyи двамата така ги лекувам.
  Ей и чужбинските русенки се разписаха Laughing радвам се че всичко е наред Peace
 Аз да си пофаля детенцето Mr. Green Вчера както си стояха с баща си в стаято и Наско без нищо да казва си взел цокала,събул си гащите и се изпишал след което пак сам се обул Winkтова не се е случвало никога Naughty и за това получи шоколадче Mr. GreenДнес пък всичко това го прави вече цял ден,но ходи и си излива и цокала в тоалетната,пуска водата и така  LaughingВече може да се каже,че е голям батко.Но пък като получи и днес шоколадче,започна през пет минути да да ходи напред назад с цокала и да послъгва че е пишал. Mr. Greenголямо набутване ще стане с водата hahaha
  Лека вечер от мен да ходя да лягам,че и моите взеха да стават рано Crazyта ми нарушиха режима Mr. Green

# 216
Добро утро.

Как не ми се ставаше за работа само. Tired Но няма как

Ели78 браво на Наско. А за градината не се притеснявай- свикват децата. Там е спокоен-играе,яде, спи. Но като ме види сутрин и не иска да ходи.

Елфче помрънкай  си. Дано Ивчо не се разболява и да сте здравички и двамата.

Пак се изпокрихте. Много работа или децата са превзели компютрите. Simple Smile Разпишете се по малко.

# 217
  • София
добрютро   food010

тези дни всички са много заети  Grinning....та да пусна и аз един пост ( не, че имам за какво да пиша), но да побутна темата......

Ели браво на Наско   Hands Clap....и Маташки на няколко пъти прави това ( но все още твърде епизодично, за да кажа, че му става навик....), понякога забравя да си вдигне гащите и го намирам да си играе със свалени гащи ( явно не му пречи  Joy ).

Ние в петък ще го водим на гости при нашите ( на отглеждане за 2 седмици), че за свети Валентин ще водя любимия във Виена за 3 дни...( той си прави план за музии (аз понеже съм ходила - тайно планувам за шопинг центровете - може нещо да е останало по намаленията  Wink )

# 218
  • София
EEee и една хубава новина,

Тази нощ са се родили тризнаците на едни приятели ( две момичета и едно момче)  newsm44 newsm53 .

Много съм радостна и щастлива...... дано всичко да е наред ( че са мънички, ама за тризнаци все пак достатъчно)

# 219
еее Pouh наистина хубава новина
да са им живи и здрави бебешорите на твоите приятели   bouquet/дано имат и кой д аим помага че малеее не ми се мисли просто ooooh!
Искрено ти завиждам и за екскурзиийката до Виена- искам и аааааз Wink
влизам само да се разпиша,и около нас нищо ново иинтересно /освн жълтите сополи които влачим вече 20 дена ......досега не ми се беше случвало и съм притеснена,но доки знае и още се мъчим да ги излекуваме с клеева тинктура,а мен ме страх да не е синузит #CrazyВчера споделих предполагаемата диагноза с мъжо и ми се размрънка че само съм дърпала дявола за опашката и само повтаря че нищо му няма на детенце ама........./
elli78 БРАВОС  на баткото-ивка още чака някой да я обуе и събуе Laughing
..................абе къде ги видяхте тия хлебарки #Crazy

# 220
  • София
EEee и една хубава новина,

Тази нощ са се родили тризнаците на едни приятели ( две момичета и едно момче)  newsm44 newsm53 .

Много съм радостна и щастлива...... дано всичко да е наред ( че са мънички, ама за тризнаци все пак достатъчно)

Супер! Да са живи и здрави. Една моя приятелка също чака тризнаци и вече е в 33-та или 34-та седмица  Wink

# 221
  • София
Привет!
Пух, честита радост на приятелите ти!  Hug Уау, не си представям как се гледат  Crazy  Blush
Ние имахме пак неспокойна нощ  Tired Така се надявах на прословутите 2г, когато уж почват да спят непробудно, но май ще чакам 3г. Или първи клас  Rolling Eyes
Браво на Наско! Ивчо още не е правил тоя номер  Simple Smile

# 222
  • гр.София
 Елвинг,първо ги чакаш да започнат да спят непробудно , а след време ги чакаш да се приберат от купон Mr. Green...

Пух, страхотно.Ти нали преди време писа че се очакват тризначета?
 Да са живи и здрави.

На София вчера й текна носът, и очите. Пак започнах осцилококцинума. Няма да фалират тези,французи ли са,що ли.
 Но ще пробвам и клеевата тинктура.

Пух,пускаме те във Виена,ако обещаеш снимки  Wink

# 223
Ахаа, появявям се аз....само, че неподготвена със заглавие за тема. Извинете.

Срам, срам, от кога съм без работа и все нямам време. Оправдавам се, ама май огранизацията ми куца.

Не съм чела назад, ама хич.

В момента подготвям Пресиан за ясла - втори дубъл. През лятото ходи едва 1-2 мес. и го спрях. Сега го намирам за поотраснал и ще съм до него в страданията му. Зор голям...неспира да плаче само като чуе ясла. Онзи ден на един детски р.ден, случайно се запознахме с една сладурана, която посещава същата група, сприятелиха се и така.

Искам да пожелая на тризнаците много здраве и любов !

Ами това е за сега, бъдете здрави!!!

# 224
Привет момичета!

Реших да се разпиша на бързо, защото знам, че ни мислите.
Ние сме Слава на Бога много по добре, чак не смея да кажа голяма дума, пу-пу.
Водих Али след като ви споделих на вас за проблема, който изживявахме да и леят куршум и по същото време отново започнахме да я носим в баба й тъй като аз започнах нова работа Simple Smile. Не знам на кое точно се дължи това, че моето момиче отново се завърна, но и не искам да знам, сигурно всичко е допринесло по малко и най-важното е, че всичко е зад гърба ни. Благодаря ви за подкрепата както винаги сте страхотни!  Hug  bouquet

Та така де щастлива съм - детенцето ми се върна и аз си имам нова работа на която съм ошашкана, защото ми е трети ден, а договора ми фактически даже ще е с утрешна дата Simple Smile Дано всичко е наред да се докажа и да ме оставят, защото много ми харесва това което правя - точно от нещата които обичам да правя е, но няма да споделя още иска ми се утре да го видя черно на бяло и тогава ще говоря повече.

Хубава вечер и още веднъж ви благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт