Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 187
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
  • София
pepejeans е сега вече ще трябва да пием по кафе  Wink Хем си по-близко.

# 31
  • София
Оооооооооооооо, девойки Mr. Green
Ние дали не се запиляхме като миналогодишния сняг ThinkingОбаче аз се хванах малко на работа докато попадна на нещо по специалността ми и се прибирам много уморена. Но поне Ина започва да диша и без мене, че беше станало страшно
Мис,мойте съболезнования Sad
Милнека, и аз рева всеки път като заминавам или като я пращам в Сандански, но за мене също е закон задължително да й се обаждам преди да излезна и да й казвам къде отивам и кога ще се върна, от това не ми става по-лесно, защото сутринта  така се вкопчи в крака ми, че сега имам синина. Все се надявам обаче, че все някога ще разбере и ще свикне Crossing Arms
И аз чакам Спинки да се разпише, и Карим също и още един куп други съфорумки, ама...
А как ми се спи не е истина, с това ставане на Ина м/у 5.30 и 6 всяка сутрин не съм се наспивила вече 2 години и половина Mr. Green
Ще ви оставям, но като сътворя нещо незабравимо пак ще се включа Joy

# 32
Тъй като Блу спомена, че тази година й се очертава да ходи на две сватби, дали не е тя поръчителката на подаръците от Чуднотека?  Thinking  Laughing
Забравих да ви се похваля, че успешно си изчистихме вирусите от компа. Имаше цели 16 вируса  Shocked. Но, свалихме нова и много яка антивирусна и сега нямаме проблеми.  Peace

# 33
 Joy Ехххх, колко ви обичам ако знаете   love001 Страшни сте  Peace

# 34
здравейте и от нас с ина.сащто както казва мама бубчето и моята ина е така,не ме пуска да излизам и много плаче и е нещо ужасно.обаче като не ме види че излизам и няма проблеми Simple Smile.може би като трагне на детска ще се пооправи и няма да е така Simple Smile

# 35
Привет Stop
  Vst_80 браво,само така с поръчките Peace
Miss_74 приеми и моите съболезнувания
  Нана честита прическа Peace хубаво е от време на време промяна Wink
  И при нас раздялата с Наско е вече трудна Sad Вчера така рева милото като го оставихме при баба му за няколко часа,добре че та бързо го разсейва и му минава.Но като го погледнах как се дере и протяга ръчички,си представих как ще е в градината Cry Сега поне го оставям при баба му,но иначе при съвсем непознати ooooh! май ще ходя и аз с него на градина докато свикни,тук пукали майките,отначало докато свикнат децата.
  Ето малко снимчици от насл
            http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112528&pid=10099062
  Бързо да се оправят болничките Hug
  Лека вечер от нас Heart Eyes

# 36
  • гр.Добрич
За много години, момичета.  bouquet

Дълго време ми беше криво и бях решила да не пиша вече при вас, но нова година - нов късмет. Mr. Green

Като цяло сме добре. От 3 месеца сме с инсулинова помпа и режимът ни е малко по-свободен. Вече не е нужно да ядем по 6 пъти на ден, но за сметка на това апетит на малкия много се отвори. Доскоро го тъпчехме насила с баща му, а сега по цял ден иска да яде.  Laughing
Ивчо започна много да бърбори и прави цели изречения, но повечето думички са бебешки или пък се гевези и така. Говорихме с една детска ясла да ходи предиобяд за 2 часа, да си играе с децата. Няма да яде и спи там, но на мен не ми се иска в това студено време да ходи. Може би към пролетта.
Общо взето скука - в града ни няма детски клубове и няма къде да го заведа да си играе. По цял ден сме вкъщи и вече съм #Crazy, защото е много инат.
Качила съм снимки в албумчето, да ни видите.

Това е засега. Поздрави.

# 37
Хей, СПинки,радвам се че размисли и се разписа отново при нас Hug Ивчо от снимката е.....страхотен( няма да казвам друго, че сватята ще ме "сдъвче' Whistling).Радвам се че нещата при вас се развиват положително, макар и с бавни крачки....
Поздрави от нас Hug

# 38
  • гр.София
 Добро утро.
 Аз си нямам сватя -Иво е страхотен  Peace
 Спинки ,много се радвам,че си тук!

# 39
  • София
Ивчо от снимката е.....страхотен( няма да казвам друго, че сватята ще ме "сдъвче' Whistling).

Още не съм си наточила зъбките  Mr. Green

А Ивчо наистина е страхотен  Simple Smile

# 40
Здравейте и от нас. И аз не съм се включвала от доста време, така че докато не съм забравила:

Мис, съжалявам за баба ти  Hug
Нана, честита прическа. Мен хич ме няма по експериментирането. Ходя си с една и съща прическа по година-година и половина.
Вст, оттук нататък само важни клиенти да те радват.
Бременната мама да й минава настинката, че идвал много лош грип.

Аз детето като го оставям при баба му и дядо му даже се радва, че си тръгвам. Те толкова й угаждат, че... като всички баби и дядовци
Ние няма с какво да се похвалим. Аз серадвам като малко дете на лекото затопляне навън  newsm44
Относно начина на говорене и ние бърборим без да спрем, но доста от думите в речника ни са си бебешки.

Момичета, толкова положително ме зареждате с приятелската атмосфера тук  Hug

П.П. Разгледах и аз снимките. Всички са такива сладурковци да не са им уроки

# 41
Здравейте!
elli78  албума е личен и иска парола, не могат да се видят снимките.
Нана, може да ги събираме децата да си играикат, вие къде сте?
Бубче, Спинки, Поли, радвам се че пишете при нас отвреме навреме.
Спинки, Ивчо има сладка усмивка, да е здравичък ви пожелавам. Хубаво е, че има апетит детето.
С излизането при нас не винаги е зор, понякога излизам и му казвам, понякога се изнизвам и тои се е заиграл, но се сеща по-късно и почва рев, изобщо много ме търси. Незнам как ще е с къпането, като живот и здраве се роди бебчо, но нещата ще се наредят. Едно време как са се оправяли с по 15 деца. Я, да се държим по-мъжки.
Колегите заминават в петък на Боровец, аз ще остана да обърна внимание на мъжо, че сигурно ще е почивка, и ще се събираме в новата къща за РД.
Целувки и хубав ден!

# 42
Ей, човек как да не се разпише след Спинки...много се радвам, че Ивчо е добре и се надявам мама вече да не ни изоставя.... Hug

За оставянето е на периоди...понякога много плаче, а днес сутринта си взе едно малко блокче и каза: мамо искам пли дядо да лисуваме... Wink Такива сутрини най-много ме радват...
А пък вчера отсече: Тати седи вкъщи и не оди на лабота, само мама ще оди...от което татко му беше много щастлив... Grinning

Мис74, съжалявам за баба ти! Sad

Аз също съм с нова прическ, къса и много филирана, но съм раздвоена..от една страна е различна, но от друга иска много подръжка и не се харесвам особено...ама карай, ще порастне...

# 43
  • София
Нана, може да ги събираме децата да си играикат, вие къде сте?

Пепе с удоволствие. Аз съм в 161 блок до Кауфланд. Ще викнем и сватята с Дария  Heart Eyes и ще си спретнем едно парти у дома  Wink Ще ти пусна на ЛС координати.

# 44
Привет Laughing
 Докато напиша то стана обяд Mr. Green
 Ето кафенце ,че аз чак сега успях да седна

pepejeans добре ми каза,че този албум го правих преди две години и сега не мога да го отключа,а си мислех че съм успяла Embarassed
  ето ни снимчиците http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325995&pid=10123955 тук трябва да се видят Laughing
   spinki радвам се че сте по добре,а Ивчо е станал много сладък мъж пу...пу...
   AndyB и аз сега като родих се подскъсих,и не можех да се възприема Rolling Eyes хем ми олекна,но пък на никъде не стои без поддръжка а преди с шнолана и няма проблем WinkНо сега свикнах Wink
  Забравих какво още беше Embarassedно малкото ми взе акъла #Crazy не си изпи и млякото #Cussing out,а и на вън е такава мъгла пъх се точех на разходка Sad
  Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт