Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 189
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мис, моите съболезнования! 

Вст, честита поръчка! Да имаш още много поръчки ти пожелавам!

Когато излизаме без Марти, обикновено майка ми идва вкъщи да го гледа и той ни казва чао и знае, че излизаме някъде и ще се приберем. Един път, лятото, свеки искаше да й оставим Марти да го гледа, пък ние имахме работа по магазините. Той нещо се загледа и бабата на мъжа ми ни казва "Хайде бързо, тръгвайте, докато не ви е видял!" Е супер гадно ми стана. Извиках го, казах му чао, цунках го и тръгнахме тогава. Миленка, може и за това да ти е гадно, че си се измъкнала така. Не те ли пуска иначе?  Rolling Eyes

# 16
Миленка, може и за това да ти е гадно, че си се измъкнала така. Не те ли пуска иначе?  Rolling Eyes
  Ами-не! Много пъти съм пробвала да и обясня къде отивам и кога ще се върна и ефекта е винаги един и същ-плаче,вкопчва се в мен и не ме изпуска от поглед!А така ,(като се измъкна ),някой път дори не се сеща да попита за мен.... Както и да е ...сега съм по-добре...може би е  от виното  Embarassed  Crazy

Елена-страхотен аватар!  Heart Eyes

Лека нощ,  пожелавам  ви супер приятна топла и слънчева седмица.  Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 23:28 от mmilena

# 17
  • софия
миленка,до турско ли ще пътуваш ?

# 18
Вино ли каза някой Blush И аз така- наздраве, Миленче Grinning
( това го приемете като запис).Ще гледам да намеря време близките дни за адекватно разписване Crazy Преди това ще имам доста да чета...... Whistling

# 19
Мдааа,искаш ли нещо да ти донеса? Wink

Велмарче-наздраве....то,на"що вино свърши....... Simple Smile)

# 20
Мдааа,искаш ли нещо да ти донеса? Wink
Аууу да се включа и ази щом е подрък и аз искам   Laughing

И кой каза вино?  Laughing
Ха наздраве!  Wine Glass

# 21
  • софия
бих,казала мъж,но друг рЕзан не ми трябва  Joy

# 22
  • софия
мацка,ако намериш някъде бих се зарадвала на това
http://www.pampers.com/en_US/proddetail/id/900823
сапун,за ръце,нашия свърши,а е супер.много дълго го ползвахме не че не си мием ръцете  Laughing.не знам дали там го има...елионка ми го донесе,но от гърция  Rolling Eyes
http://well.ca/products/pampers-kandoo-instant-foaming_2913.html … 9205f7f106ced348c

# 23
бих,казала мъж,но друг рЕзан не ми трябва  Joy

ХаХаХаХахахАХаааааааааааа

мацка,ако намериш някъде бих се зарадвала на това
http://www.pampers.com/en_US/proddetail/id/900823
сапун,за ръце,нашия свърши,а е супер.много дълго го ползвахме не че не си мием ръцете  Laughing.не знам дали там го има...елионка ми го донесе,но от гърция  Rolling Eyes
http://well.ca/products/pampers-kandoo-instant-foaming_2913.html … 9205f7f106ced348c

За първи път виждам такъв...
Незнам къде да го търся,тяхните аптеки например са някак си доста невзрачни и празни.....,не като на"ще...препълнени с к"во ли не.Но имат и магазинчета тип "кинкалерия"-ще погледна там.Ако го намеря ще накупя....  Simple Smile
 Ей,Спинки-виждам те.Напиши ни набързо как сте

# 24
здравейте от нас с ина.вчера имаше малко темп.и ходихме на лекар,и тя каза че не е грип а някакав вирус,надявам се да нее нищто сериозно. newsm10

# 25
Здравейте!
Валка, blanc,   bouquet!
Нана, честита промяна.  Peace
Vst_80, поздравления за първата поръчка. И мене ме гложди кой е поръчителят. Да ни покажеш после какво си сътворила.  Peace
Мис, съболезнования за баба ти.  Hug
Ние сме леко сополиви. И от миналата сряда са си в къщи и двамата, защото аз работих събота и неделя и се паднаха много почивни дни. Днес ги водих при педито и каза да им пръскам само физиологичен разтвор. А, аз от сряда ги тъпча с какво ли не. И капки всякакви слагах. Дано спрат вече.  Tired
Добре дошли на marusq_mandeva и Ина.   bouquet

# 26
Здравейте момичета.
Много хубава нова тема.  bouquet Hug

Miss_74 моите съболезнования. Наистина е много тежко. Cry

ВСТ честита поръчка  и още много след нея.  bouquet Hug

Нана хубав цвят. А Кало е страшен с този екип.

Елфче вярно, вече не остана.

Разписвам се набързо. От неделя съм на работа и седмицата се очертава натоварена. Тони е малко болничък и не е на ясла. Сега се гледат с дядо му, че иначе трябваше да взема болничен още на втория ден. Помолих нашата докторка да го прегледа в неделя и сега съм по-спокойна, дори не съм го водила при джипито. Не му личи обаче да е зле- търчи и вилнее с пълна сила, а кучето на свекърите вече е в стрес от неговите набези. Joy За да не разкарваме Тони всяка сутрин сме на гости, а тук не мога по всяко време да седна на компютъра. Поне имам 3 почивни дни след този старт.
Лек ден и много  Hug на всички.

п.п. Да честитя именния ден на Насето на патерица. Да е все така чаровно и усмихнато дете. Hug

# 27
  • гр.София
 Да им минава бързичко -на Тони и на хлапетата на Адрианска Praynig
Мис74,съжалявам за баба ти Praynig Отиват си за съжаление,рано или късно.
Валка-мерси за темата  bouquet
  Вст-честито и като по вода да ти върви Hug

Милена
,успешно пътуване и да се похвалиш после,ако си купиш нещо и за теб.
 Моята по правило си реве,ако види,че тръгвам без нея.И точно така се измъквам-да не ме види.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 17:41 от blanc

# 28
Валка-мерси за темата  bouquet
Aaa аз мерси за заглавието мацко  Heart Eyes Hug

# 29
Здравейте на всички сладки муцунки, мами, тати, баби и т.н.!
Много отдавна не съм писала. Сладка темичка си имаме, както винаги
Миленка, много е сладка Марти с тези червени бузки!
Добре дошлш на маруся и ина! Дано ви е хубаво при нас.
Miss_74, нашите съболезнования.
Vst_80, още сто пъти по толкова /както казват децата за много/
В нова квартира сме, до езерото на Дружба, всичко е чисто новичко вътре. - и градината ми е близко. Дебелея. В момента съм като с Дани в шестия месец и се чудя какво да облека. Сега от продавалника си поръчах дънки за бременна и блузка, по широчка. Дани иска миче /момиче/, ще я разхожда, ще си играе с нея, племенничката ще й дава бибероната. Много са сладки.
Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт