Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 130
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Привет! Simple Smile
Бързо да се оправят всички болнички!  Praynig
Спинки, радвам се да те видя!  Hug Надявам се каквото се е случило преди и те е разочаровало повече да не се повтаря!  Hug А адашчето е голям сладур наистина  Heart Eyes
Ели78, твоите слънца също  Heart Eyes
Пепеджинс, не ми се смята  Blush , ама - кога се очаква бебето?  Simple Smile Търсих те по отчетните, но май още не си се записала  Embarassed Blush Голяма съм любоПитка  Blush
Ние най-изненадващо вчера си купихме легло за бебето, мъжа ми и баща ми правиха разместване и сега все едно съм в чужда стая, много ми е странно.  Rolling Eyes Но пък Ивчо се радва и само дава зор да сглобяваме леглото за братчето Crazy

# 46
  • София
Ние най-изненадващо вчера си купихме легло за бебето, мъжа ми и баща ми правиха разместване и сега все едно съм в чужда стая, много ми е странно.  Rolling Eyes Но пък Ивчо се радва и само дава зор да сглобяваме леглото за братчето Crazy

Е, то време не остана Елфке. Ха, честита придобивка  Wink

# 47
Привет дружина! Пак на грешното място писах. Май наистина много съм изпуснала.
Та така, аз се завърнах най-после, не само във форума ами и в Бг.
Казвайте какво интересно?! Нови бебета нови придобивки, нови хубави неща, че болестите са лоши новини?!

# 48
Момичета,благодаря ви за подкрепата,много сте мили,както винаги    Hug
Спинки,Карим,радвам се да ви видя  Laughing Peace
Ади,кажи коя е тази "яка" антивирусна програма,че за 1 седмица,три пъти си преинсталираме компютъра,аман от вируси  Twisted Evil
Лека вечер на всички  Hug

# 49
  • София
Здравейте, мамчета и дечица !

Спинки, Карим Hug

понякога успявам да по прочета малко , друг път съвсем изпускам  темите, но така е като не ми стига времето. Ей, Дружбрнки аз в петък работя

в печатница Дружба, която е съвсем близко до Кауфланд. Кварталът ми е доста непознат, но ми се иска да ви видя, макар че няма да съм с Яна,

но свършвам към 17-18 ч. Thinking

# 50
  • София
Ей, Дружбрнки аз в петък работя в печатница Дружба, която е съвсем близко до Кауфланд. Кварталът ми е доста непознат, но ми се иска да ви видя, макар че няма да съм с Яна,
но свършвам към 17-18 ч. Thinking

Ами супер. Аз в петък съм до 17 часа на работа. Ми да вземем да се организираме тогаз  Mr. Green

# 51
Здравейте!
Елфче, дата на термина е 30 август,дева, дано този път е момиче. Ще взема да отида да се подстрижа.
Писах на Нори, утре съм до 18 на работа и после ще празнуваме ден-ден, ще остарявам с още една годинка, но дано пак да успеем да се организираме.
Карим, добре си ни дошла на българска земя и разказвай, какво видя, какво хареса?
Ели, ма много сладки мъже имаш, какви къщички и човеци правят само, а пък бебе - пухчо, направо ми идва да го нагушкам.

# 52
  • София
Здравейте, мацки  Hug

Елфче, честито ви легълце! Наистина малко ти остана, аз като си спомня какви сладки мигове са това... Но се радвам, че приключих вече и всичко мина. И бременността, и операцията. Знам, че е рано, но ти пожелавам лека операция, бързо възстановяване и прекрасно и кротко бебе. При нас правилото, че второто е по- кротичко, важи.

В тази връзка да ви питам, решила съм да си сложа спирала, има ли някой, който вече е сложил, доволен, не. Валка, помня, че ти слага преди време, какво ще кажеш. Малко ме е страх, но другия месец отивам за изследвания и 90% сигурно е, че ще сложа.

Спинки, радвам се, че малкия е добре, а ти защо си ни била сърдита, тук всички много ви мислим и ви обичаме  Hug

И накрая, много ми е трудна темата с възпитанието. Чета разни работи, опитвам се да спазвам разни съвети, много ми е трудно. Може би при нас роля играе и ревността. Не знам как да се държа с Мартин. От известно време започна да удря и да блъска другите деца. Удря малкия, изпада в някакви невероятни истерии и ми е много трудно да го успокоя, не ме слуша какво му казвам. От друга страна е доста чувствителен и се срамува, когато сме на друго място.  Thinking Както каза един приятел, първите три месеца са трудни, след това става още по- трудно.
Ще се радвам да споделите  Hug

# 53
  • София
Пепеджинс, честит рожден ден! Желая ти здраве, любов, лека бременност и едно сладко бебче през нашия месец! Wink Hug  Честит рожден ден и на Снежко!    bouquet

Елена, благодаря ти!  Hug Като минала по този път може да ти искам съвети  Blush - и за секциото, и за други неща. Съвети за възпитанието не мога да дам, и Ивчо е така  Rolling Eyes , а още го няма "врага"  Crazy  Laughing Спирала мисля и Кайли казваше че има, или бъркам.  Rolling Eyes
Карим, радвам се да видя и теб!  Hug

# 54
Здравейте  Hug
Аз пак ви изпуснах края, ама имам големи проблеми тези дни с нета  Twisted Evil и ми беше трудно включването.
Честит рожден ден на Пепеджинс и Снежко! Желая ви много здраве, късмет и незабравими моменти. На поредното ни коремче  Heart Eyes желая лека и безпроблемна и най-усмихнатото бебче на финала  Hug

Малко помня от прочетеното  Embarassed не ми се сърдете  Praynig
Страшно много се радвам на включването на Спинки и Карим - дано да е по-често.
Елфче, честита ви придобивка за бебчо. И аз имам чувството, че вчера ни съобщи голямата новина, а то не останало време за следващата  Heart Eyes Laughing
elen@ на мен винаги ми е било трудно да давам такива съвети  Laughing Аз лично колкото повече неща чета, толкова повече се обърквам  Crazy Пък и дечицата са много различни и това което важи при едно не минава при друго  Laughing Мисля си и друго - слънчицата минават през различни периоди и всичко отминава. Просто трябва яко търпение. И не трябва да се фокусира вниманието на детето към това, което не трябва да прави. Напр. преди няколко дни Лори каза любимото на всички "бе" - аз й повторих изречението без него и тя го каза правилно и продължи да си играе. Върна се баща й и тя  и на него се похвали - той започна да й повтаря "не казвай бе" , стига с това бе, с бе не се говори и тн. Повтори й го 100 пъти. На следващата сутрин лори слагаше "бе" след всяка една дума, която казваше  ooooh! Направо ми идваше да си сложа тапи за уши  Laughing Даже сама си правеше забележки - Лори бе, не казвай бе,бе  Mr. Green
Лорка преди време ми изпадаше в някакви такива състояния - започваше да пищи и да се мята на земята по средата на магазина, напр. Тогава успявах да я успокоя единствено като я извеждах навън или отивахме в някой ъгъл, където няма публика и започвах да й говоря успокоително и да й обяснявам, че не трябва да прави така, че е грозно и тн. Само така се оправяхме. Колкото повече хора имаше толкова по-голяма й беше драмата.
Имах детенце в градината, което постоянно блъскаше и удряше останалите. При него ми помогна ежедневните и постоянни разговори с него за това как се чувстват другите като постъпва така с тях и как би се почувствало то ако постъпват така с него или със сестричката му, към която беше страшно привързан. Но то беше изключително впечатлително детенце и може би затова имаше резултат. Ох, незнам, пак се отнесох с безмислени приказки, които няма да са ти от полза  Embarassed  Но ми се иска да ти кажа да следваш това, което ти казва сърцето и инстинкта ти, а не книгите, защото ти най-добре познаваш слънчицата си и съм сигурна, че ще намериш най-правилния подход за тях.

И накрая след дългото ми бръщолевене  Embarassed да ви се оплача та да се посмеете на мой гръб  Laughing Днес изживях страшно нелеп инцидент. Незнам дали ви казах, че имаме кученце на двора, което расте буквално за часове и има страхотна симпатия към Лори. Щом я види минава през всякакви препядствия, но я поваля на пода и започва да си играе с нея. А тя милата е много нещастна. Та при днешната разходка, опитвайки се да опазя Лорка от кучето, то така ме спъна, че се пльоснах с всичките си 300кг на плочките на двора. Така хубаво се разкрасих, че мога да мина за модел на домашно насилие  Crazy А и цял ден ме скъса главата от болки, явно добре съм се ударила  Sad А с татито искрено се забавлявахме тази вечер в Мола на съжалителните погледи към мен и не толкова доброжелателните към него. А случката е толкова нелепа, че сигурно и много познати ще се усъмнят в това. Сега ми е паднало да се оплаквам от него  Laughing

Боже, улях се жестоко  Embarassed Отивам да се опитам да спя само на едната си страна  Laughing
Добро утро на тези, които след малко ще се излюпят  Hug

# 55
  • гр.София
Пепеджинс,да си жива и здрава,много любов и разбирателство у дома,здраво бебе-момиченце на финала!

ВСТ-пу,пу,да ти мине като на кученце Simple Smile

За характера на щерката в момента-всичко описано,без ревността, за Марти-важи и за нея.Абсолютно отказва да ме слуша на моменти.Ревове,тръшкане и лягане на земята.Пепи го нарамвах и го отнасях на безопасно разстояние,докато тя ми се изплъзва от ръцете като змия и се струполясва на земята...
 Предимно вкъщи ги върши такива.

# 56
  • София
Добро утро, Ванче    Hug Дано бързо да се оправяш.

Аз станах да поработя 10 минути от вкъщи. После ще заведа Кало на яслата и отивам в офиса. Че в противен случай трябваше да го вдигна още в 6.30, ама се договорих с шефа. Mr. Green

Хайде мятам кафенцето, че иначе не мога да се събудя

# 57
  • у дома
pepejeans, ЧъРъДъ  newsm51 леко раждане и едно здраво бебче на финала  Hug  bouquet

изпратих диването при баба до обед, а дядо следобед  Crazy и след малко изчезвам на работа, ще се включа повече по-късно, ако успея да открадна мъничко време  Mr. Green

лек ден  Hug

# 58
Здравейте, момичета! Миналата година пише по веднъж в тема, тази година- по- рядко  Mr. Green
Редовно ви чета, и се самоуспокоявам, че промените в настроенията, ревовете, тръшканиците на индианеца са в реда на нещата. Откакто нашите августинчета започнаха да стават батковци и каки сериозно съм се замислила как моят варварин все ще е малкият в семейството /и на 20г. все ще е малък/, а вашите момчета и момичета на 1- 2 години са вече големите деца в семейството newsm78
Виктор расте като бясно, много приказливо и силно чувствително дете Crazy Реве с повод и без повод, рецитира и пее дълги- предълги стихчета и песни. Последната мода е "Аз съм българче", но в негово изпълнение звучи долу- горе така
"Аз съм бъгъчи, убичъм
на-ате панини зейени
бъгъин да се ааичам
пъва адост е за мене-е-е"
Следващият куплет е още по- неразбираем, та за сега ще ви го спестя.  Mr. Green
Всекидневно в къщи се бие и кара с брат си. Чак ми дожалява за баткото на моменти, и вес се сещам за знаменитата му фраза при поредната битка /тогава Виктор беше на около 1г./ "Викторе, млъкни, ти си ми сбъднатата мечта!!!" hahaha

Такива ми работи при нас. Таткото от миналата година работи в чужбина, така че аз го играя директор на зоопарк  Crazy При това без почивен ден  ooooh!
И последно, че се улях. Днес отиваме на ясла, порядъчно закъсняли, и на вратата на групата стоят сестрата и лелката. "А-а-а, ето го нашия юнак. Днес само той е на ясла"  Shocked Всички останали са болни ooooh! Ще видим как ще го отглеждат днес- абсолютно безмислено е ясленската група да работи заради него. Сигурно ще го пратят в някоя от групите на градината. Кротко помолих само да ми оставят бележка от къде точно да си прибера маймунчето довечера Mr. Green

# 59
  • София
pepejeans, ЧъРъДъ  newsm51 леко раждане и едно здраво бебче на финала  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт