Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 148
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет!
Първо да ви питам нещо много идоитско - в момента една запалка се пере в пералнята, дали може да стане нещо - примерно да гръмне  Rolling Eyes Естествено е излишно да казвам по чия вина е вътре  Tired , но и аз съм овца, че не гледам какво има, преди да мушна прането вътре. Тъпото при нашата пералня е, че не може да се отвори преди да свърши програмата. И все пак - дано оцелее и тя, и ние  Praynig Crazy
Елиа, радвам се да те видя!  Hug Дано и таткото ви скоро се прибере, че много кофти така. не си ли идва отвреме-навреме?
Вст, случката с кученцето и дом. насилие е  Laughing , ама сигурно на теб не ти е било смешно.

# 61
Споко елфче- прала съм запалки Grinning Нищо няма да стане, освен че запалката ще я хвърлиш, щото плувнала във вода и тн..... от нея запалка повече не става Crazy
Ако искаш да си по-спокойна- преди центрофугата спри програмата и я извади Laughing
Аз съм за пореден ден на работа първа смяна и едва гледам.... Tired За щастие от утре  следат няколко почивни дни, през които  ще отскочим на една сватба, на някой  и друг купон и ..малко кротка почивка( надявам се....)

# 62
  • София
Велмар, мерси!  Hug Най-смешното при нас е, че никой не е пушач от сем., но си имаме запалка за гости  Crazy  ooooh! Явно трябва да взимаме нова  Laughing

# 63
Блан  Joy Joy Joy
Елфче, бая ме боля вче,а ама сега се бъзикам с татито Laughing
Елиа и аз се ,адвам, че се ,азписа  Hug

А за запалката и аз нямам идея какво може да стане  Rolling Eyes

Хей, Велма,че и ти се появи  Hug
Както и моите запетайки  Tired

# 64
  • варненка от София
Пепеджинс, ЧРД! Желая ти много здраве, много радост и късмет и най-важното лека и безпроблемна бременност!  bouquet

Елфче не се кахъри, редовно пера запалки на мъжлето и няма никакъв проблем, няма как да гръмне, нали е във вода все пак, като изсъхне дори ще работи  Wink
Аз по този повод проверявам барабана преди да го напълня, защото той е любима складова база на Стефи, дори снощи открих кашкавала в пералнята  ooooh! Вече стига на всякъде и съответно много пипа и разхвърля, а на мен това ми трови живота. Аз имам отклонения на тема чистота и ред и просто се побърквам, но сега не мога и да върша много неща, защото се изморявам страшно бързо  ooooh!

Още си влача грипчето, още си повръщам, абе идилията е пълна, а на Шушето в този период успяха да пробият три кътника, та вкъщи беше къмпинг Веселие.  Tired

Относно характера на човечетата мога и за да пиша, да пиша, да пиша... Последната мода вкъщи е, като я накарам нещо да направи и ми казва: "Не мога, малка съм"  Shocked, в същото време когато иска нещо да направи и си го е намислила, то тогава тръби, че тя сама може, ще ставала кака.
Последната случка от вчера на тема кака и бебе беше, че като станахме сутринта и се загледа в нощницата ми и ми вика искам мляко и тръгва да се обслужва, аз й обясних, че мляко вече няма и тя се обърна и ми вика - да, млякото е на бебето, Стефи всичко му дава. Та има моменти когато ме влудява, други когато ме умилява и не мога да повярвам, че това е моето момиче, но така е растат децата.

Оф и аз се отплеснах май  Embarassed

# 65
Пепеджинс, ЧРД! Лека и безпроблемна бременност, и много усмивки!  Hug

Много обичам, когато vst_80, marulka_s, че и другите мами се отплесват... Wink

vst_80, права си за насочването на вниманието...няколко пъти бутна момиченцето на моя приятелка на 1г4м, аз много му говорих и сега резултатът е налице...само щом я види, изглежда като обсебен от мисълта да я бута и удря...същото става и с "махай се"... Confused

Айде, айде, на нас можеш да ни кажеш какво точно се е случило и защо всъщност си посинена... Mr. Green

Хайде и аз да ви разкаже нещо весело: разхожда се онзи ден по боди с къс ръкав и изведнъж го чувам да крещи и реве...отивам, а той си гледа свивката на ръката при лакъта и пищи: Мамо, лъчичката се е смачкала...изплави я, мамоооо...баща му се намесва, показва му, че и неговата е на линии, а той изпадна в още по-голяма истерия...мамммооо, и на тате лъчичката е смачкана... hahaha

elia_gg , не мога да си представя как се справяш с двете индианчета сама.... Rolling Eyes

# 66
Анди  Joy Ами то какво друго да очаква човек в този квартал  newsm43 Прати ги твоите мъже насам - ще им изправим ръчичките  newsm66
Сладурко  Heart Eyes От къде пък го е измислил това  Laughing

А между другото аз да питам няма ли да се организираме скоро за някоя срещичка  Praynig Да видим колко са пораснали дечицата, някое и друго сладко коремче и нова прическа  Heart Eyes  Hug

# 67
  • гр.София
 Двечките от кв. О.-ще ме уморите от смях!!!

Марулка,подкрепям-отплесвай се често и по много Simple Smile!

# 68
  • София
привет и от мен  Hug

Пепеджинс честит рожден ден   bouquet много здраве, любов и успешна бременност ти желая

Анди  Joy много весело ми стана.. то и ние имаме проблеми с това "махай се оттука" и "марш" от толкова забрани и каране, сега ги употребява като за "добър ден", та реших да започна тактиката да не обръщам внимание, да видим докъде ще я докараме.....

Марулка дано скоро се оправиш....пък колко са изобретателни, просто не е истина  ooooh!

Елфче и аз съм прала много запалки ( е тя вече сигурно програмата е свършила де, ....докато се намеся и аз с компетентно мнение  Wink )

ВСТ  hahaha  това с домашното насилие напълно го разбирам....миналата година ми падна една саксия на носа  hahaha  колкото и нелепо да звучи...тръгна да пада от шкафа и аз инстинктивно си подложих главата да я спра... hahaha ....и после с това нелепо обяснение иди обяснявай, че нямаш сестра....то не беше лед, зазразено месо....по носа....ама и фон дьо тена едва свърши работа.....

А за проявите на агресия - мисля си, че всички деца минават през този етап, особено откакто Миташки взе да налита на децата или яростно да си хвърля играчките с единствената цел да ги чуе как дрънчат #Crazy....единствената оправия е да му се обяснява бавно и настоятелно ( и повечко нерви в резерв....)....

Елия браво - как се справяш сама.....
За среща съм ЗА ( както обикновено, че нали пропуснахме коледното парти)

# 69
Пух  hahaha и твоето оправдание  Wink е велико  Laughing

# 70
Здравейте и от мен.

Много се радвам като се "отплесвате" така и се разписвате подобаващо. Hug

Вече сме си в къщи и аз почивам 3 дни. Какво щастие.  Simple Smile Хубаво беше че свекъра гледаше Тони да не излизам в болнични от втория ден, но се по изнервих допълнително с тях. Като ходим на гости за 1 ден не им обръщам внимание на мрънкането, но като станат повече дни и съм пред избухване.
Гледам говорите за поведението на децата. Тони прави изпълнения основно пред мен и баща си, но рядко му минава номера. Като откаже да слуша просто го нарамвам под мишница и го отнасям. Оставяла съм го на улицата да се търкаля и стоя и го гледам скръстила ръце. Тогава обикновено се намира някоя загрижена баба да започне да го вдига и моя синковец веднага се е сгушил в мен. Mr. GreenНо обикновено изпада в истерии когато не се е наспал или му се спи ужасно много, а не иска да легне. В тези случаи не признава друг освен мен и само някой да се доближи или да му заговори се започва отначало с писъците и тръшкането. Онзи ден така се изнервих на свеки- детето реве, аз се опитвам да го успокоя, а тя пак му говори и се опитва да го вземе. Щях да я халосам с нещо, ако не бях заета с Тони.

вст голямо "оправдание" си намерила. hahaha Тогава сигурно не ти е било смешно, но е хубаво че го приемаш от веселата страна.
Пух  hahaha и твоето оправдание Wink е велико  Laughing

Joy Wink

Елфче голяма памет имаш.  Simple Smile
Елен@ и аз съм със спирала вече от една година. Нямам проблеми, малко по-обилен ми стана цикъла и понякога по-болезнен за мен. Но се чувствам много спокойна от както съм с нея. А и моя мъж също. Wink

Честит рожден ден на pepejeans! Много здраве и лека бременност.  bouquet
Честит рожден ден и на Снежко. Много здраве и на нея. Отдавна не се е разписвала, а последно спомена за преместване в София и семейни проблеми. newsm78

elia_gg хубаво е че се разписваш.  Hug

# 71
  • София
Двечките от кв. О.-ще ме уморите от смях!!!
Peace Laughing , Пухчето също  Laughing
Добре, че сте вие да ме развеселите малко. Че днес Ивчо ме докара пак до рев, не мога да се търпя и себе си, и него в такива моменти.  Crazy Но пък рече че съм принцеса, та замаза положението  Simple Smile Само се чудя как го измисли  newsm78
А, мерси за запалката - нищо не стана, пералнята е жива  Laughing На Шушето номера с кашкавала обаче ме разби Crazy Mr. Green Да не пропусна - и аз се радвам на дъъълги зелени постове, а и на всякакви други цветни и нецветни  Heart Eyes
За среща и аз съм навита  Peace Предложения?

# 72
Pepejeans, честит рожден ден и от мен!

Иначе на мамите, чакащи второ бебче, искам да кажа, че ми казаха и друг вариант освен бутането на количка с една ръка и воденете на дете с другата. Продават се бордове за колички, които се прикрепват към колелетата на количката и детето стъпва отгоре и си се вози. Ето един сайт със снимка на борд: http://www.premaman.com/wapr/ml/int/cat_index.jsp?aref=0028894

# 73
  • София
Благодаря на всички, които споделиха. Отново ми стана по- леко като ви чета и така е откакто се е родил Марти Hug
Вст, от полза са ми думите ти, както и на останалите  Hug

polito_87 , гледах ги тези бордове, но само като си помислих по какви разбити улици я бутам количката и се отказах. Няма начин да стане с такъв борд. Поне не и в моя квартал.  Confused Може би в парка ще е идеално, но пък там не ми трябва.

Pepejeans, честит рожден ден! Всичко хубаво ти желая!   bouquet

# 74
Честит Рожден Ден на pepejeans! Много здраве и семейно щастие!   bouquet
Мис, ето това е антивирусната: http://softvisia.com/download.php?view.1228  Мисля, че ще ти свърши работа.  Peace
Радвам се и аз, че Спинки се разписа.  Hug
Аз също от опит мога да кажа, че второто се гледа по-лесно. Вече и ние, като майки сме много по-спокойни и много по-организирани.  Peace
elen@, аз около три пъти до сега се навивам да си сложа спирала и се отказвам в последния момент. Страх ме е от слагането и от ваденето после.  Rolling Eyes
Мойте дечурлига след едноседмично сополяване се оказа, че са със стрептококи в носа. И двамата.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт