Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 204
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте отново  Hug
Кайли забавляваме се доста, ама като се замисля как на някои жени хич не им е забавно  Cry
Елфче, знае си детето как да зарадва мама  Heart Eyes
Елена  Hug
Ади, аз се изчистих точно с тази програма  Peace Ама аз я изтрих, че беше за временно ползване. Надявам се скоро да не ми се налага да ползвам каквито и да е антивирусни  Crazy

Ние тепърва ще ходим на рд и то с Лорката, разбира се  ooooh! Тя си умира от щастие, че няма да си ляга, а ще танцува  Mr. Green Отглеждам си истинска нощна птица ми купонджийка. Ще има треперя след някоя и друга година по прозорците.

# 76
  • София
Пада ми батерията на лаптопа, а зарядното ми се прецака, та само ще кажа ЧРД и ще ви споделя какво измисля Ина освен всичко напиано - обяснява, че я боли сърцето, а пък "гаджето" й твърди,че му пада кръвното Joy  Двойка хипохондрици hahahaКато си оправя адаптора обещавам да се отплесна Mr. Green Mr. Green

# 77
   Честит рожден ден pepejeans!Само радост и здраве около теб и едно прекрасно бебче Heart Eyes

Аз тези дни нямам време да си почина Tired Моето малко и добричко патенце стана едно ревливо магаре Mr. Green Леле ooooh!то можело и да реве това дете.Че и колики му се появиха Sick
 А пък за изпълненията,всичко каквото сте писали ни е познато CloseДори по веднъж ни ухапа мен и баща си.Когато реши е много добричък,целувки извинения,но като му  се скараш и репликата му е "ти сърдиш" и това вече ми бърка в мозъка Twisted Evil
   elen@ и аз съм се замислила за спирала,и сега даже ще отида на преглед и ако всичко е наред слагам пък каквото стане.
  marulka_s и аз съм така с чистенето,но като започна да ми тежи корема и да не мога да върша много работа,започна и да не ме дразни ,и сега понякога,си мисля колко добре се чувствах тогава като хич не ми пукаше има ли къде да стъпя Mr. Green
  Лека от мен,дано и при нас е такава,че иначе сутринта съм  #Crazy

# 78
  • София
...- обяснява, че я боли сърцето, а пък "гаджето" й твърди,че му пада кръвното Joy  Двойка хипохондрици hahaha..

hahaha Joy

Много са сладки, как ги измислят само. Марти вчера скача в локвите, задължително от няколко дни насам, но само като се прибираме, и по едно време ми казва "Писна ми на шапката!" и аз го питам кое, "Ами да скачам в локвите "  Laughing

# 79
 Joy Joy Joy
Еххххх, разсмяхте ме добре преди сън  Laughing
Моята купонджийка заспа преди малко  ooooh! Да знаете, че някой ми е сменил детенцето в болницата. Не може да е моето. И аз и баща не обичаме танци-манци и шумни купони  Embarassed Е, това дете цяла вечер беше на дансинга, лудуваше и танцуваше без спирка и беше във вихъра си. Даже се катери по столовете, гледайки от какичките  Crazy Направо не можах да си позная уж кроткото детенце. Изправи ми се косата и ми се скъси живота тая вечер да я гледам между хорските крака търчаща като пощуряла. А бяхме малко хора и заведението беше затворено само за нас. Какво беше това чудо, незнам  Rolling Eyes В 1ч не даваше никакви признаци на умора и нададе рев до небето като й казахме че си тръгваме. Сега спи като къпана и аз като ели се надявам до сутринта да е така, че друг път като се превъзбуди толкова и пищи цяла нощ  Tired

# 80
  • София
Привет!
Вст, не са я сменили - толкова много прилича на теб  Wink Heart Eyes Браво че е купонджийка, ако беше някое мрънкало по-добре ли щеше да е  Simple Smile Дано да ви е била спокойна нощта, при нас беше голямо въртене и сега съм така  Tired Дали е щото са му тръгнали последните два зъба, или от разместването в стаята нещо се е "разстроил", не знам.  Rolling Eyes
Бубче, и Ивчо е хипохондрик. Но най-често го "боли" корем или гърло  Crazy И като минем покрай някоя аптека иска да купуваме л-ва  ooooh! - "Ивчо бойен, пие йекаство"  Crazy А Марти с локвите ме разби  Laughing Hug
За събирането на играчки какво да ви кажа - понякога наистина е трудно да се ходи у нас  Blush , но поне гледам всяка вечер да ги прибирам, пък на сутринта пак биват разхвърляни навсякъде Confused
Ади, бързо да се оправят сладурите ти! Както и всички болнички!  Praynig Peace
СРЕЩА???  Whistling

# 81
Днес се чувствам ужасно. Цяла ден съм с болки в мускулите и без сили. Като че ли грипа ме пипна. Не знам какво става с мен,но откакто Тони тръгна на ясла все с разни настинки се влача. Сега се опитвам да взема мерки навреме само че не знам до колко ще успея. ooooh! А тази седмица няма как да отсъствам. Tired Утре ще мисля какво да правя.
Пазете се момичета,че явно ще познаят за грипа. Sad
Елфче ти ме разби с това че Ивчо сам си иска лекарства. С Тони играем "борба свободен стил" докато му ги налея в устата и да ги глътне, а имам 10 година практика в даването на лекарства. Tired

# 82
Здравейте  Hug
Кайли, бързо оздравяване  Praynig Hug
Елфче, вярно, че е по-добре така  Laughing Пък и така можем да ходим с нея по събирания - иначе един от нас трябва да си остане с нея  Laughing А за приликата - всички все казват, че приличала на татито, аз пък намирам невероятна прилика с брат ми като малък. Ако за това говориш, де  Laughing
Слава богу танцьорката спа непробудно да 12ч  Laughing А и на обед си легнахме и сега играе с нови сили. Утре сме намислили да я качим за малко на Витоша да си поиграе малко, че все търси "няг"  Laughing

# 83
Кайли,да оздравяваш бързо  Peace Hug
Аз 2 дни бях без глас и едвам изкарах на работата,мъка голяма беше  ooooh!
А от снощи Даяна адски повръща,през нощта поне 7-8 пъти повърна,едвам успявах да сменям дрехите и чаршафите  Simple Smile,сутринта ми вдигна 40 градуса температура и оттам веднага отидохме в спешното отделение,засега ще е на диета и свещички за сваляне на температурата,дано бързо се оправи,че много се мъчи милата,все гледа някои да я гушне и заспива  Sad
Другата седмица ще съм в болнични,та се надявам да се включвам по-често  Peace
Ади,мерси за бързия отговор  Hug
Приятни почивни дни  Hug

# 84
  • София
Добър вечер!

Едвам сколасах да седна сега в уж почивния си ден  ooooh! Като съм захванала от 12 часа да готвя, та още съм край печката. Успоредно с това мерихме с кума банята, че ме чака ремонт. И съответно нов заем. Митко ме бъзика, че явно не се чувствам добре само с един кредит  Mr. Green
Не ми се мисли как ще се оправим без баня, но трябва да я направя, защото ми пада цената на жилището. То и без това пазарът е в застой и със стара баня после нямам почти никакъв шанс за хубава цена и съответно по-нисък ипотечен кредит  Wink
Лошото е, че Кало май ми се разболява и то само след 4 дни на ясла  Sad Дано не е грип.
За сметка на това обаче днес за първи път седна вкъщи на гърнето и даже се изпишка  Laughing Имаме напредък, защото в яслата вече си сяда без проблем и си върши нещата в гърнето. Вкъщи обаче не искаше.

Дано болничките оздравяват бързо!

# 85
  • гр.София
 Мис, по-добре ли е Даяна? Доста страшничко звучи.
 Кайли,дано ти мине до утре Praynig

При нас-скука-а-а!
 Освен дето София си е лакирала ноктите с молив-ярко ориндж.Майка й не се лакира,пък тя...

И помня,да знаете, обещанията дадени от Бубчето-да се разпише подобаващо. И на Пепър -да пише всяка неделя Grinning

# 86
  • София
Привет!
Кайли, бързо да се оправяш! И аз имах опасенията, че съм се разболяла, но взех един осцилококцинум и съм кукуряк  Rolling Eyes Пу-пу! Голяма реклама му правя, ама на нас все ни помага. Пробвай ако искаш. А за л-вата - това е само ако са леко сладникави, естествено. Най-обича панадол  Shocked ooooh! и споменатия осцилок., даже му вика че са бонбони  Crazy Неща от рода на АБ му се дават много трудно, ама дано не се налага  Praynig
Бързо да се оправи и Даяна! И Кало да не се разболява!   Praynig Peace И браво за гърнето  Hug
Вст, точно това имах предвид - че визуално много прилича на теб. Може и на татко си да прилича, ама ми е неудобно да го оглеждам толкова  Blush  Laughing
Пак да питам - среща???  Blush

# 87
  • София
Хохохо влизам да се похваля  Mr. Green
За една седмица съм свалила 2 кг само като спрях сладкото, хляба и газираното  newsm44
Това ми подобри рязко настроението, а и оставих Кало на мама, та ще си полегна до Митко малко. Дано заспя от неговото хъркане  Joy

# 88
Браво Нана.  smile3501

Елфче взех си Осцилококцинум + още нещо (забравих му името) за грипни състояния. Снощи вдигнах и температура до 38 градуса, но днес слава богу се чувствам по-добре. Поне не ме боли всичко и не ме втриса постоянно. Утре ще ходя с маска на работата. Сега само се моля да не заразя и Тони, защото той постоянно ми се навира в лицето.

мис74 дано Даяна се оправи бързо. Praynig

След като вчера лежах почти целия ден днес се опитвам да наваксвам с задачите в къщи. Сега съм сложила да готвя поне за 2 дни напред, че седмицата ще е натоварена. Докато яденето е на котлона и Тони спи ще изгладя прането. И пак няма да ми стигне времето за всичко запланувано. ooooh! Още се опитвам да се организирам с работата, детето и домакинството. Добре поне че и таткото помага. Wink

# 89
Мис, по-добре ли е Даяна? Доста страшничко звучи.

Бланк,днес поне не е повръщала,но продължава да вдига температура и да не яде,само вода си иска,иначе от сутринта е на 4-5 солети и нищо друго  Rolling Eyes
И аз съм сама и се моля тази вечер да е по-добре,че ако ми се наложи да я водя пак някъде,сама ще си умра от шубе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт