Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 232
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • В ЛЮтеницата
Аз добре ги давам обещанията, ама хич не е лесно да ги спазвам  Embarassed! Като тръгне човек на работа и така бързо минава времето.... Гледам и Адрианска откакто почна да се труди - доста рядко ни навестява. Елионката добре, че влезе да посрещне някоя нова мама, та да я видим и нея ...
Мис, дано да сте имали по-спокойна вечер и Даяна да се оправи по-бързо! Много ми е мъчно като чета за болни дечица!

Много се забавлявам, обаче, като чета детските бисери. Наистина децата са в много "смешна" възраст в момента. Лора я питам една сутрин - каква филийка искаш - с маргаринче, с лютеничка или с пастетче? А тя ми отговаря " Амиииии аз предполагам с лютеничка" Simple Smile Оттогава аз никога не предлагам, а предполагам  hahaha

вст, успех в търговията!

И накрая - пак със закъснение - Честит рожден ден pepejeans! Бъди здрава и щастлива!

# 91
  • варненка от София
Добра вечер момичета, аз днес съм изцяло с обърнат режим, станахме в 11:45 цялата фамилия и денят ми върви със закъснение Embarassed. Успях само да изпера и изгладя и да направя един тутманик, черпя ви с него. 

Иначе при нас нищо ново, аз почти оздравях, Шушето се сдоби с 3 кътника и това са новостите. Останалото си е рутина и ежедневие.

Сега ще ида да подомакинствам, че да пропусна проспания ден  Blush

# 92

Момичета днес имам рожден ден и затова ви черпя от сърце
На всички болнички БЪРЗО да оздравяват
Лека и приятна седмица  Heart Eyes

# 93
  • София
vesi77 ЧРД! Много здраве, щастие и късмет! Всичко останало се купува!  Hug

Днес оставих Кало вкъщи с баща му, а аз направо дойдох на работа да си почина  Joy

# 94
  • София
 Vesi77, честит рожден ден  bouquet

нещо не ми се пише.....чета критериите за детските градини от форума и загубих всякакво вдъхновение.....то не, че друго можеше да се очаква ама....

дано всички болни бързо да оздравеят Мис 74 и кайли  Hug....дано се оправите бързичко....

Миташки е с запушен нос от почти седмица, и нищо....пръскам Nisita и чакам.....ама той прави задни хреми, така че се чудя докога да чакам  newsm78...гласът му гъгне....

# 95
  • Бургас
Привет и от нас!
Влизам само набързо да се разпиша,че сигурно ни забравихте вече.Аз работя ,Ирен ходи на градина и все една и съща.Като имам повече свободно време ,ще пиша по подробно.

Честит Рожден Ден на Веси 77!  bouquet

# 96
Vesi77, Честит Рожден Ден  bouquet

# 97
  • София
Миташки е с запушен нос от почти седмица, и нищо....пръскам Nisita и чакам.....ама той прави задни хреми, така че се чудя докога да чакам  newsm78...гласът му гъгне....

Е Кало е точно същият. Аз пръскам Олинт. И се надявам този път да не се разболее.  Sad

# 98
  • гр.София
Веси77 ,Ч Р Д ! Много-много щастие и късмет!

Пожелавам на всички седмица без сополи и Т  Praynig!

# 99
Здравейте  Hug
Веси, честит рожден ден! Много здраве и хубави моменти  Hug

Болничките бързичко да се оправят  Hug

Ние вчера най-накрая успяхме да станем по-рано и стигнахме до Витоша  Laughing Лорката се забавлява мноооого, взехме й шейна, на която въобще не пожела да се вози или пързаля  ooooh! а през цялото време си я дърпаше сама и беше много доволна  Laughing Овъргаля се хубаво, поигра си, зачерви бузанки. А аз измръзнах  cold

Я да намина да видя какво чете Пух, че да не изпусна нещо  Laughing Hug

# 100
Здравейте мамчета и сладурковци!
Веси ЧРД! Да си здрава, весела и засмяна жена! Леле, каква маса си спретнала само, липсваме ние и децата да я разбъркаме...
Благодаря ви на всички за пожеланията, много сте мили! Така и не се научих как се качва снимка за почерпка. В петък ходихме в мола на центъра над НДК с децата и с мама, децата се набесняха. Даниел се сети за мен след време и го взех при нас, бяхме в заведенията. В събота бяхме у нас и децата пак издивяваха, много се търсят и си липсват. Като не ги съберем една седмица, вече питат едно за друго и им е мъчно.
Виктор расте като бясно, много приказливо и силно чувствително дете Crazy Реве с повод и без повод, рецитира и пее дълги- предълги стихчета и песни. Последната мода е "Аз съм българче", но в негово изпълнение звучи долу- горе така
"Аз съм бъгъчи, убичъм
на-ате панини зейени
бъгъин да се ааичам
пъва адост е за мене-е-е"
Следващият куплет е още по- неразбираем, та за сега ще ви го спестя.  Mr. Green
Ха-ха-ха, как съм се смяла и радвала и си го представям само как рецитира. Сладичко е!
Марулка, малката шушелия с кашкавала, как го е измислила само.
После ще ви дочета и ще пиша пак
Целувки!

# 101
  • София
Привет!
Веси77, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива!

Мале, какви трапези  Crazy , и Марулка с този тутманик, ммм  Crazy Laughing Hug
Бързо да се оправят всички сладури!
Нана, браво за кг Peace
Вст, много сте сладки на аватара  Heart Eyes И все забравям - песента на Роксет от подписа ти я харесвам много Heart Eyes  Hug
Да ви смая сега - аз не съм подала молба за ДГ  ooooh!  Blush Embarassed Даже още не съм им научила номерата и не знам къде де кандидастваме. Имам много шансове, нали  Crazy Laughing

# 102
Елфче  Hug
Охххх, тутманичето на Марулка. Снощи до никое време точих лиги по него  eat И тъкмо бях забравила, а ти ме подсети пак  Laughing
Песничката и аз много си я харесвам - сега нещо съм на такав вълна  Laughing
А за градината - влезнах да чета сега, ама бързо си излезнах  Crazy  И аз бях като теб до скоро, даже ходих при една от разходките ни да проверявам номера на градината, която е в съседната пряка  Laughing  Ама и  не си давам много зор, че ако се върна на работа, Лоретка ще е при мен, че иначе тук няма кой да я води и взима  Rolling Eyes

# 103
  • гр.София

Да ви смая сега - аз не съм подала молба за ДГ  ooooh!  Blush Embarassed Даже още не съм им научила номерата и не знам къде де кандидастваме. Имам много шансове, нали  Crazy Laughing

Спокойно,шансовете са ти същите като на нас-старите зайци.
 Както се очертава-до края на май можеш да мислиш колкото си искаш.

Тъкмо ще видиш,дали пък бебето и Ивчо не си се гледат самички прекрасно и градина ще ти е ненужна Grinning

Хе-хе, и аз рано сутринта преглъщах покрай тутманика!

# 104
  • София
Познайте днес какво видях в градинката пред блока... кокиченца  Heart Eyes Стана ми много хубаво, както нещо не съм на кеф днес ми оправиха настроението. Дано ви подействат и на вас добре
  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт