Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 578
  • 674
  •   1
Отговори
# 45
здравейте,
туко що ми доставиха хапчетата.За страничните ефекти понякога безсъние и бях ужааааааасно жадна, колкото и да пиех вода устата ми все беше пресъхнала.За подтискането на апетита изобщо нямах апетит дори да искам да ям нещо, защото ми харесва и знам, че е вкусно не можех никакво желание за храна.. днес съм изяла 1 банан ще изям 1 ябълка и гълтам хапчето  Grinning Grinning

# 46
Имате ли проблеми със съня?
Не пише ли някъде какво съдържат  newsm78

# 47
Здравейте,
чета, чета и никаква нова информация, аз също си взех от витаслим лайт, за съжаление още не съм ги почнала... Ако наистина има ефект непременно ще пиша, обмяната на инфо си мисля, че помага, за де се предпазят хората от лъжлива реклама...

# 48
Здравейте. Аз пия Витаслим лайт и наистина има ефект. Не ми се яде толкова мн, избягвам хляб и пържено и сладичко. Пия го от 5 дни и се чувствам добре.  Не съм се мерила още за да кажа колко кг съм свалила. А и гледам да се движа повече. и така по нататък ще пиша как съм с отслабването... Simple Smile

# 49
Пия вече 4 опаковка и ефект почти не виждам. Имам още 30 хапчета и смятам да приключвам.

# 50
Хей момичета, как върви... Аз тъкмо се чудя дали да си купя тези Витаслим лайт, но малко ме е страх от странични ефекти, а и не искам да си давам парите на вятъра... Казвайте, помагат ли? Има ли някакъв траен ефект?

# 51
  • Пловдив
Слях двете теми за Vitaslim.

# 52
Здравейте!
Искам да попитам къде се произвеждат хапчетата?
В сайта не намирам инфо?
Ако някой има кутийка ,може ли да погледне?
Мерси и успех на диетуващите!  bouquet

# 53
Здравейте!
Искам да попитам къде се произвеждат хапчетата?
В сайта не намирам инфо?
Ако някой има кутийка ,може ли да погледне?
Мерси и успех на диетуващите!  bouquet

На кутията пише произведено от КАПСУГЕЛ-Франция. Peace
От китайските поне ми намаляше апетита,а от тези НИЩО... Пълни боклуци са !  #Cussing out

# 54
Сис,благодаря ти!  bouquet
Много чудно,защото търсих в Гугъл и не излиза нищо за такива френски хапчета.Сега ще се ровя пак.
Ама ти казваш ,че не си доволна? Thinking
Не е по темата,но почнах от четири дни един концентрат и много ми намаля апетита,а и свалям.
Ето тук по подробно,който се интересува: http://www.colispharma.be/forte-pharma-minceur-turbodraine-peche.htm
Само не знам дали го има в България.

# 55
Муцка, пробвала съм какво ли не за да сваля килограми...От диети,спорт ... та до хапчета...
От китайските нямах никакъв апетит и свалих много килограми-много смятай над 15-но като започнах да хапвам пак се качиха... При условие,че не съм яла големи количества и избягвах трите бели отрови-сол,брашно и захар...
Последното което пробвах бяха въпросните Витаслим... Случайно попаднах на една реклама и си казах "Защо пък не... Толкова известни лица тоят зад кампанията им..." Но стигнах до поредната задънена улица... Напразно си дадох парите...
Сега ,ако си забелязала линийката ми,съм на един много известен режим и се справям доста успешно до момента... Не ми се коментира докато не постигна целта си и не я задържа...
Успех на всички слабеещи,но Витаслим не е решението на проблема ви,повярвайте ми!!!  bouquet

# 56
Njakoi polzval li e vitaslim light ,ima li rezultati i dovolni li ste!

# 57
Сис,успех,мила, с режима! Hug
И аз се боря отдавна с излишните килца,но все се “изхитрям“ да си ги върна,че и в повече. Sad
Сега за пръв път опитвам с помощно средство.Искам само да ми намалее апетита
 и да ми дойде стимул за режим и спорт.
Стискам ти палци!

И за да не е спам:Това което открих в Гугъл е,че тази фирма Capsugel прави самите капсулки,опаковката,а вече коя фирма е забъркала съставките май не е много ясно?
http://capsugel.onlinemore.info/article.asp?id=629

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 15:28 от муцка

# 58
Муцка,  love001  love001  love001

# 59
Здравей Десси78,
пих  една опаковка от тях,не мога да кажа дали има ефект,но поне нямаше странични ефекти.Единственото положително беше ,че 30-40 мин след като изпиех хапчето,не усещах глад и може да се задоволиш със значително количество по- малко храна .Та това е мисля ,че сая добри за подпомагане на начало на диета,за друго нз.

Общи условия

Активация на акаунт