Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 668
  • 674
  •   1
Отговори
# 510
Не разбирам, защо са ви тези диети като после пак се връщате към хранителните навици  Shocked Нали идеята е човек да промени начина си на хранене и живот, за да се чувства и изглежда добре. Аз лично бих положила усилия в тази посока вместо да се хвърлям в някакви диети за по 1,2, 3 месеца...

Напълно подкрепям! Не Витаслим, а правилно хранене е пътят към добре изглеждаща фигура

# 511
Не разбирам, защо са ви тези диети като после пак се връщате към хранителните навици  Shocked Нали идеята е човек да промени начина си на хранене и живот, за да се чувства и изглежда добре. Аз лично бих положила усилия в тази посока вместо да се хвърлям в някакви диети за по 1,2, 3 месеца...

Напълно подкрепям! Не Витаслим, а правилно хранене е пътят към добре изглеждаща фигура
i az sam na sashtoto mnenie,che vsqka dieta ima uo-uo efekt ,osven ako ne q spavame do kraq na jivota si:)

# 512
Да аз лично реших да ги пробвам взех си и резултат никакъв дори след това се депресирах и качих с 2-3 кг.
Не се залъгваите тези таблетки са скъпи и безрезултатни Wink

# 513
Момичета, кажете ми има ли ефект от Витаслим Лайт? Купих си ги преди 4 дни, никакъв ефект няма при мен. Аз съм много ящен, ям когато ми се иска (плодове предимно, рядко някакво ядене, основните ястия са 2-3 на ден), а не в определени часове и затова редовно се случва да не взема хапчето точно 1 час преди ядене, а просто сутрин, обед, вечер. Ям понякога плодове (диня) точно след като изпия капсулата, това грешно ли е?
Искам да подчертая, че се опитвам да изразходвам много енергия, напоследък често ходя на планина, посещавам пътеката във фитнеса. До преди 2 дни бях само на фитнес, и резултатът е 0.5 кг за 16 дни. Отчаях се, вбесих се и си дадох парите за Витаслим - напразно. Не очаквам да се стопя за 4 дни, но по това, че апетитът ми не само не се потиска, ами дори се покачва сякаш, съдя, че Витаслим не струва. Ако имах собствени доходи, бих си купил и нещо по-скъпо и надеждно, но съм на 18 само.
Все пак на мен не ми се струва нормално за 16 дни да не отслабна изобщо, или пък с някакви грамове.
Единствения начин сам да огранича приема на калории е след кафето сутрин - никакво ядене до обяд, или най-много малко диня. Но съм чувал, че сутрин е важно да се яде. Затова ви питам грешно ли е да се пропуска закуската, и ако не я пропускам, то това не са ли излишни калории, след като мога да не ги приемам?

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 17:13 от boldandbeautiful

# 514
  • София
Аз също започвам. Ще пиша след време дали има резултат. Искам да отслабна 4 кг. за да си върна предишното тегло. Моята приятелка има аптека. Тя ми каза, че от както продукта е на пазара продължава да се купува редовно. За мен това означа, че все пак действа.

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 18:17 от pigi12

# 515
  • София
Здравейте,
Аз днес си взех една опаковка Витаслим Лайн. Ще докладвам дали има ефект след време.  Hug
Засега...ефект няма...
Пак ще пиша.  Mr. Green
Пих го точно 2 месеца. Апетитът ми намаля, но не и теглото. Нищо не свалих. Спирам го.

# 516
Моля ви, казвайте отзиви за Витаслим! Никой ли не е пил тази добавка?

# 517
Пия Витаслим Лайн, има ефект поне при мен, признавам си че не ги пия редовно и както трябва по схема но има ефект във формата и в сантиметрите, за килограми не мога да кажа все още.

# 518
По-груби сметки съм дала над 200лв за витаслим и както бях писала преди отслабнах да...3кг,но беше по -скоро от лишаването на храна.Реших да започна да си ям,каквото ми се иска и ми е вкусно и в същото време да си пия хапчетата (по 2 капсули 3 пъти на ден)- ами да ви кажа бързо си върнах старите килограми.Оттогава спрях да купувам витаслим и започнах 90 дневната диета,която не е никак строга и мога да ви кажа ,че за отриицателно време постигнах резултатите,които исках.Просто и аз се убедих,че няма смисъл от тия химии,няма ефект...

# 519
  • BG
При мен Витаслим действа като убива апетита и с малко храна се засищам и се чувствам преяла.

# 520
здравейте и от мен !
доскоро пих витаслим лайт в съчетание с витаслим фитнес и аеробика и бих казала ,че имаше резултати .От лайта апетита  ми намаляваше , защото принципно имам зверски апетит - постоянно ми се хруска нещо , с витаслима го овладях до някаква степен , а витаслим фитнеса ми даваше повече енергия . Пих ги 20на дена - резултат - 4 смъкнати килограма ...  хранех се както обикновено с изключение на закуската . Нея я замених с фреш от моркови , препечена филийка и сиренце ! успех на всички - според мен витаслима дава резултат ! Flutter

# 521
Пия вече 4 опаковка и ефект почти не виждам. Имам още 30 хапчета и смятам да приключвам.

Явно продължаваш да ядеш повечко. Аз днес си ги взех и фермацефката ми каза да не ям сладко след 2 часа, а ако може изобщо да не ям още по-добре, никакво пържено. Може да има по-добър резултат, ако ги комбинираш с други от вида на Витаслим.

# 522
Пия вече 4 опаковка и ефект почти не виждам. Имам още 30 хапчета и смятам да приключвам.

Явно продължаваш да ядеш повечко. Аз днес си ги взех и фермацефката ми каза да не ям сладко след 2 часа, а ако може изобщо да не ям още по-добре, никакво пържено. Може да има по-добър резултат, ако ги комбинираш с други от вида на Витаслим.
Аз също вече изпих 1 опаковка Витаслим Фитнес и си дадох парите напразно! Преди това купих Витаслим Лайт. И тези пари са ми от спестявания, ученик съм! Ходя на Фитнес, ям нормално, закусвам зърнени закуски вече. Ефект - 0!!!! Все едно ям по 10 дюнера на ден, такова чувство имам. Но явно огранизмът ми е такъв, че не може да отслабна. До гените е, защото баща ми също е затлъстял.

# 523

Аз също вече изпих 1 опаковка Витаслим Фитнес и си дадох парите напразно! Преди това купих Витаслим Лайт. И тези пари са ми от спестявания, ученик съм! Ходя на Фитнес, ям нормално, закусвам зърнени закуски вече. Ефект - 0!!!! Все едно ям по 10 дюнера на ден, такова чувство имам. Но явно огранизмът ми е такъв, че не може да отслабна. До гените е, защото баща ми също е затлъстял.
Опитай повече спорт и балансирано хранене (не диета). Преди година бях постоянна във фитнеса и здравословното хранене и успях да отслабна с 3-4гк за месец. Зърнените закуски са голяма заблуда, от тях не се отслабва! Потърси из нета някакъв режим на хранене и пак казвам не диета, а режим Naughty има голяма разлика между здравословното хранене и глад. Трябва да забележиш от каква храна пълнееш и да я ограничиш до минимум. Никаква храна от типа на Fast Food, ясно сега започва училището и няма как да се избегне, но щом аз отказах този тип храна, вече почти година значи и ти можеш. Движи се повече и никакви мазни и пържени храни! За да има ефект от хапчетата за отслабване трябва и ограничаване на храната!

# 524
Здравейте. Нова съм тук и досега следих вашата тема без да се регистрирам. Реших преди повече от 2 месеца да започна да пия Витаслим Лайн. Нещо повече - зарибих и моят мъж. Дадох си дума, че какъвто и да е резултата ще се регистрирам тук и ще го споделя.
И така - и двамата пихме Витаслим Лайн 2 месеца по 3 пъти на ден (на гладно). Спазвахме вземането стриктно, без пропуски. Намалихме до минимум тестени и сладки неща, но с воля, нямаше усещане за ситост...нищо забележимо.
Резултат: При мен - 0 кг, при съпругът + 2 кг нагоре.
Съжалявам да го напиша!  Shocked През цялото време живеех с личното убеждание за успех ...... Е сега съм много РАЗОЧАРОВАНА.
Спрях да го пия след 2-рия месец, защото ми се появи аритмия и започнах да пия бета блокери за сърцето. След купища изследвания никой не разбра от какво се появяват. Не казвам, че е от Витаслим, но и не мога да го изключа.
 Желая успех на всички нас в борбата с кг, но за съжаление явно няма да е с Витаслим.
Хубав ден на всички!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт