Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 623
  • 674
  •   1
Отговори
# 585
Zdraveite iskam da vi popitam na 15 sam no sam visoka 1.53 i teja 53 kilograma iskam da svalq,no ne znam dali ako si vzema vitaslim ili vitaslim davki shte ima nqkakav efekt iskam da mahna mazninite ot korema i bedrata si!Pomognete mi ili mi preporachaite neshto za otslabvane!!!  Cry Cry Cry

# 586
iskam da Vi popitam dali moga da piq Vitaslim Line po 1 put dnevno

# 587
На 15г. абсурд да пиеш хапчета за отслабване  Naughty
За тебе повече движение и спри да се тъпчиш с вредни храни. На тази възраст карате само на чипсове, снаксчета, кроасани, дюнери и всякакви боклуци, заседявате се пред компютрите, без да спортувате и после "оле-лееее, на какво приличам"  ooooh!

mimi32, пий го така както е описано в листовката.

Но аз споделих резултата при мене - никакъв, сега съм на друг продукт и резултата ми е 2кг, за 12 дни !!!!

# 588
При мен мога да кажа , че нямаха никакъв ефект , по - скоро диетата и противозачатъчните ми действат отслабващо.Давах си парите на вятъра .

# 589
Здравейте мамчета .... пише ви един не-мамец  Laughing

От година и половина се занимавам с бодибилдинг ( непрофесионално )...  Пил съм какво ли не ... като се почне от Креатин Монохидрат за покачване на килограми и се стигне до продукти за чистене на водна задръжка и сваляне на килограми ....

Причината да пиша в тази тема е , че много ме дразни лъжливата реклама на въпросните Витаслим !!

Искам да ви споделя няколко неща свързани със свалянето на килограми със медикаменти ....

Най важното нещо което трябва да знаете е , че работещите продукти не ги рекламират по телевизора!
Също така работещите продукти не се приемат повече от месец - месец и половина ! ( Понеже организма на всеки привиква към дадения продукт )
Така е с медикаментите за качване , така стоят нещата и с медикаментите за сваляне на килограми ! ( Ако някой ви казва че трябва да пиете нещо поне 3 месеца за да има ефект.... то значи ви лъже !!! )

Повръща ми се като видя реклами на медикаменти , които уж били най-новата супер дупер технология и видиш ли как ги рекламират едни какички анорексички които били отслабнали с помоща им .... ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ РАЗБЕРЕТЕ ГО Simple Smile

Ако искате да отслабнете с медикаменти ..... избора ви е само един
"Л-карнитин" и "Фет бърнер" ( като и двата медикамента се пият не повече от месец след което се почива също толкова ) , отделно диетата ви трябва да е на ниво ... и да я спазвате а не да се самозалъгвате че я спазвате .... Трябват ви и базови упражнения ( поне в домашни условия ..... има 1 тон подобни направени както на статий така и като клипчета в Интернет )

Искам да вмъкна и още нещо .... понеже някои "мами" тук казват " Отслабнах 2 килограма за 10 дена". ТОВА КАК СТЕ ГО ИЗЧИСЛИЛИ ?  newsm78 ..... Промяна в теглото ( било то качване на килограми или сваляне на такива ) НЕ МОЖЕ да се измери в период по малък от 1-2 месеца !
Ако тръгнете да се теглите всекидневно по 2 пъти , за 1 седмица ще видите 14 различни показания на кантара , и това няма нищо общо с това , че слабеете или нещо подобно ....
Организма е създаден от доста голям процент вода , и точно тази вода винаги варира .... !
Тоест с няколко думи , единствения начин да измерите даден спад в килограмите си е когато не се теглите всекидневно Simple Smile а се теглите 1-2 пъти месечно !!! само тогава може да се отчете спад/растеж в килограмите ..... всекидневното теглене отчита спад или растеж единствено на водата в организма ви Simple Smile

Ако имате въпроси питайте .... ( ОТ СЕГА ДА КАЖА ДИЕТИ НЕ ПРАВЯ НЕ СЪМ ДИЕТОЛОГ !!! )

# 590
belopala , понеже входящата ти кутия е пълна и няма как да ти пратя лично съобщение ..... пиша в темата Simple Smile

(ВАЖНО !!!! АКО ЧАКАТЕ БЕБЕ , ТОКУ ЩО СТЕ РОДИЛИ ИЛИ ВСЕ ОЩЕ КЪРМИТЕ !!! МОЛЯ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ЛЕКАР ПРЕДИ ДА КУПУВАТЕ КАКЪВТО И ДА Е МЕДИКАМЕНТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ !!! ДОСТА МЕДИКАМЕНТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ СЪДЪРЖАТ СЪСТАВКИ КОИТО СА НЕДОПУСТИМИ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ или КЪРМЕНЕ !!!)

Л-карнитина е единична съставка ... тоест  както витамин Ц-то Simple Smile
(Много марки , един и същ краен продукт) Simple Smile Гледай милиграмите да са от 500 до 1000mg и съответно си правиш равносметка за колко време ще ти стигне въпросната кутийка количество/цена ( опаковката е без значение , Simple Smile )

За фет бърнърите ( Не знам дали е позволено да се пращат линкове )
THERMODYN или CHITOSAN ( на марката PEAK <черни кутийки с жълти етикети> )
сравнително евтини са , термо означава топлина , съответно ти става ясно какво прави Simple Smile.
CHITOSAN-а не е термо но също върши добра работа ( преценката остава твоя )
Препоръка ( ако вземеш фет бърнера ) не тръгвай от първия ден на пълна порция Simple Smile .... тествай го с половин доза  и не е препоръчително да се пие преди лягане .... има и кафе вътре.

И 2та продукта се пият максимум 1 месец .... не си играй да ги пиеш повече , ефекта им изчезва ... понеже организма ти свиква с тях Simple Smile Ако ги продължиш само ще си даваш парите на вятъра след този 1 месец ( Задължително почивка )

И да не забравиш за някакви базови упражнения ( бягане ,коремни преси и т.н. ) , също така ако килограмите са в повече ( говорим за над 5 ) .... едно намаляне на сложните въглехидрати ( не казвам спиране а намаляне ) като ... Хляб , Картофи , Банани .... ще е голям плюс

Приятен ден и "По Здрави"                               Simple Smile

# 591
Спрях да пия витаслим от поне 2 седмици и продължавам да отслабвам , ясно е , че не е от тях , а от диетата така , че хапвайте по - малко и не си давайте парите на вятъра  Wink .

# 592
  • София
Привет, аз да споделя за моя опит с Витаслим Лайн...Честно казано, ако не виждах резултата по себе си, нямаше да повярвам и аз.. Обаче..при мен действа... Имам нарушен метаболизъм, киста на щитовидна жлеза и т.н. екстри, нямам нито финансова нито времева възможност до позя каквато и да е диета, спортувам тичане след близнаци на 2г.6м.  Laughing
След раждането ми остана голям, ама много голям корем - като бременност 7-ми месец... Изчетох какво ли не по въпроса за Витаслим тук, но все пак реших да пробвам. В момента тече втората половина на втория месец, и ще говоря в цифри:
Започнах със следните мерки на 1-ви Април 2013:
Талия - 101 см,
Ханш 113
тегло 78 кг  ooooh!

В момента имам
талия 90 см,
ханш 108 см
и тегло 73 кг.

измерих се днес (23.05.)

Предвид, че този месец не го пия много редовно (почти 20 дни пропускам обедната доза т.е. пия 2х1) аз виждам резултатите в огледалото и някои дрехи от преди бременността вече ми стават.

Пия много вода, храната не си я ограничавам, но се храня много нередовно - често пропускам закуска и вечерям след 22:00... Този режим ми беше и преди Витаслима, ама ефект нямаше върху телесата ми..
Извинявам се за дългия пост, исках да съм максимално точна и обектива.
Странични ефекти освен повишената консумация на вода нямам.
Успех на всички,  с каквото и да решат да отслабват   bouquet

# 593
Loshana , браво за страхотните резултати . А иначе бягане след 2 близначета си е истински спорт . Аз имам бебе на 5 месеца и макар , че не ходи пак се топя покрай него  Laughing .

# 594
Лошана .... поне 10 - 15 минути се чудих дали изобщо да пиша относно отговора ти ( понеже .... няма как да не прозвучи като заяждане от моя страна )  , дано не го приемеш лично ( просто се опитвам да дам малко яснота за този продукт  Wink ) Та да мина по темата направо....

Умишлено си спестих коментари по състава на продуктите на Витаслим , но явно ще трябва да ви дам малко по подробна информация какво всъщност пиете и как ви послъгват Wink

Та да започнем от първия проблем на продукта .... Рекламират го като продукт за отслабване но всъщност това е нищо повече от таблетка пълна с боклуци ! Една от  съставките на прехваления ви Витаслим е "Масло от пореч" или по просто казано Ленено масло .... което няма абсолютно никаква функция що се касае топенето на мазнини !!! Това е продукт който се прилага при бронхит , дори и не го лекува цялостно   Outta Joint !
В друга разновидност на продукта виждам "Хром хлорид"  ooooh! ..... Чакай де , тоя хром хлорид не се усвоява от организма ?!?!?!?!?  newsm78 ( с две думи ..... познай къде отива  Joy )
Реално единствената съставка която ви е от полза в този продукт е именно Л-карнитина !!! НОООО !!! При дозация 300мг в таблетка ....  newsm78 простата сметка е следната ....
(4000 мг дневна) при 30 таблетки в кутия за 20 дни излизат 1 кашон вита слим по 20 лева всяка кутия ... Wink
( би била идеалната добавка ако имате нефтен кладенец в двора и парите не са проблем за вас !!! )
!!! Някой да не се излъже да се натъпче с хапчета сега Simple Smile !!!

Второто нещо което трябва да ви е в главата , когато купувате този продукт .... са неговите разновидности!!! Хах стана ми смешно .... единия бил за крака , другия бил за гърди .... третия бил за всичко останало .....  Joy ( НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО !!! )

П.С. Понеже не се доверявам само на моето мнение , направих малко проучване в един от специализираните БГ форуми за фитнес и ми хареса следния коментар за Витаслим ( ще си позволя да го цитирам нищо че някой може да си го познае и да ме съди  Joy )

Добавката е базирана на два основни ефекта:
1. Приемайки необходимите ти дози, оставаш без пари и няма какво да ядеш и в следствие отслабваш.
2. Като разбереш как си се набутал за тея пари и какво си можел да си купиш от доказалите се марки, отслабваш от притеснение.

Явно цялата серия е предназначена за шарани.  baby_neutral

# 595
  • София
Ами темата е за Витаслим и аз пиша за моя опит с тези хапове . Не се засягам, всеки има право на мнение. Както казах, успех на всички, с каквото и да решат да отслабват .

# 596
ManovaLL - а тези продукти (Л-каритин и фетбърнери) има ли ги по аптеките, или само от интернет или в магазините за фитнес продукти се продават? Нещо не ми се рискува да купувам от интернет, все пак за здраве се касае...

# 597
за фетбърнерите не съм сигурен , но Л-карнитин би трябвало да има ( друг е въпроса с каква концентрация са ... милиграм на хап )

За фетбърнерите ... по скоро ги няма ( не съм сигурен никога не съм влизал в аптека да питам за тях ) , но това не означава че са продукт , който е опасен или нещо такова ..... Проблема с нашите аптеки е че дилърите им са само Български фирми като АКТАВИС ( които работят с ограничен арсортимент от стоки ) .... а реално 90% от бърнерите се разработват и доставят от САЩ .... (може и да греша в процентите но да речем че процента е приблизително толкова )

Ше ти дам примера .... от 3-4 месеца търся презервативи на Виталис ... но в нашите аптеки има само Спортекс ( БГ ) и Дурекс ( ГЕР ) ..... същото е Simple Smile 

Разбира се правилно уточняваш за онлайн сайтовете ... но има реномирани сайтове ( Български ) които са се доказали в продажбата на хранителни добавки .... и повярвай нямат интерес да си губят клиентите Wink
1 съвет ако ще пазарите онлайн ....
Избягвайте сайтове по които :
: Мигат рекламки ( светят , казват ви че сте спечелили нещо си , предлагат ай-кю тестове и т.н. )
: Се отварят по 10 пъти в различни табове на броузъра ви ...
: Или такива които не изглеждат подобаващо (професионално направени)

Няма да правя реклама , нито от къде съм пазарил аз тъй като това не е редно все пак ... !

# 598
ManovaLL, заинтересувай се като коментираш състава на деден продукт.

Vitaslim LIGHT съдържа
PinnoThinTM (масло от ядки на корейски бор)
CLA

Vitaslim LINE съдържа
конюгирана линолова киселина (CLA) комбинирана с тривалентен хром
полифенол епигалокатехин (EGCG), който се съдържа в зеления чай
гуарана

Тези съставки са доказани къде повече къде по-малко, че съдействат в борбата с теглото.  Съдържат се и в други продукти, както и сами по себе си се раздават в аптеките срещу не много скромни суми.
Витаслим лайн наистина/аз съм писала вече/помага за намаляване на апетита, а където не помага може да си внушиш и пак да помогне. Важно е добавката да не е вредна за здравето, а който има пари да си купува каквото си прецени...

И накрая ето съдържанието на препоръчвания от теб фетбърнър:
➡ Бигардия, форсколин, зелен чай, гуарана, чили
➡ Допълнителни екстракти от гугул, пипер, бяла върба
➡ Кофеин анхидро

Същата работа, с добавка кафенце и лют червен пипер....

Това, че сме жени не ни прави некви тъпачки, на които да даваш акъл Naughty

# 599
я дай и дозацията да ти се смеем на тъпотията Wink
искам буквално да ти се изсмея в лицето честно Simple Smile покажи ни дозацията моляяяятееее :Д покажи я и пусни и едно проучване какви трябва да бъдат дневните норми на тези продукти мООооОляяяяяЯЯтеееее Wink

Витаслим
  *  Конюгинирана линолова киселина (CLA/Conjugated Linoleic Acid) – 305 mg
  * Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract) – 100 mg
  * Екстракт от гуарана (Guarana Extr.) – 50 mg
  * Хром (като Chromium (III) Chloride) – 25 µg

Фетбърнер
* Guggulsterone  - 833 mg
* Synephrin  - 512 mg
* Polyphenol - 421 mg
* Salicin - 333 mg
* Guarana - 120 mg
* Cafein - 200 mg
* Forskolin - 125 mg
* Capsaicin - 50 mg
* Piperin - 5.3 mg

Ще сравняваме ли още боклука с истинкия продукт госпожица информирана ? Или предпочиташ повече да не ме занимаваш с некомпетентност ?
Знаеш ли , че това горе първото на Витаслима е Л-карнитин ?
Знаеш ли , че с тази дозация 305 мг на хапче ти трябва на ден да глътнеш 14 хапчета от тоя витаслим .... за да имаш ефект от този Л-карнитин ?
Знаеш ли , че от цялата форула на тоя витаслим реално само този Л-карнитин върши някаква работа ... всичко останало е тонизатор или отпаден продукт ( хром хлорид ХАхАХхАхАХАХаХ смях )

Като гледаш еднакви ли са 2та продукта Wink
Защо да си купя Витаслим боклука , като мога да си купя чист Л-карнитин с концентрация 1000мг на хап за 2 пъти по малко пари ?

Айде отговори ми на тия въпроси госпожица/госпожа компетенция от най умните Wink

Rolling Eyes и не мога да схвана сега последно ? Витаслим топи мазнините или ти топи "глада" ......  Реално погледнато ..... двете нямат почти нищо общо .... Ако наистина ти подтиска глада ... за какво си говорим просто ?? Това ще се окаже най най най не полезния продукт който съм срещал някога !
Ти мазнините с глад ли ги бориш ?  Shocked Нали беше важно добавката да не е вредна за здравето ?  newsm78 То пък аз кво ли разбирам ... я да си мълча  baby_neutral

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 16:54 от ManovaLL

Общи условия

Активация на акаунт