Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 623
  • 674
  •   1
Отговори
# 570
Имат прекалено много слим продукти не ми вдъхват доверие ама може пък да ги пробвам имат и евтини варианти. Според мен осново зарди пеинето на вода и намаляването малко на храната водят до желания ефект - 2 кг на 2 седмици ...

# 571
Още малко инфо да събера и споделен личен опит - и ще се "излъжа" и аз да взема да пробвам.
Имам са сваляне около 6-7кг., точно в областта на корема, ханша, качих ги много бързо за година Sad
От месец ограничих храната - никакво сладко, мазно, тестено, не пия, никога не съм пушила - и нямам и грам надолу  ooooh!
Почнах с леки упражнения в къщи, не ми се дават сега пари и за фитнес... пак без ефект.  ooooh!
Не знам от метаболизъм ли е, от годините ( 37г. ) ли е, но до скоро бях 60кг, сега прасчо е 67  Confused и не ми стават дънките.

Май ще пробвам и Vitaslim Line  newsm78

# 572
Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли е Витаслим Бюст?
Чудя се дали да не си го купя. Цената е добра и в листовката пише, че няма вредни действия. Притеснявам се да не напълнея, тъй като наскоро отслабнах и не искам да си върна килограмите. Но пък искам и хубав бюст Wink Ще ви бъда благодарна, ако споделите мнение Simple Smile

# 573
  • Варна
Дами, за мен всяка стока, която се рекламира толкова агресивно, не струва и пукната пара.Рекламата се плаща от клиента, както всички знаем, и за да отиват толкова пари за реклама, това означава, че себестойността на даден продукт е многократно завишена.Днес имаше поредната пропаганда във vesti.bg как това е тайната на тънката талия.Толкова агресивна реклама с измамни доводи и нулеви научни доказателства едва ли ще върви в развитите държави.Хареса ми един коментар относно професор-ката, която бяха подкупили да наговори небивалици.Коментарът беше " малеее, като я гледам тая колко тънка талия има " - самата истина, значи тя не е ползвала продукта, или той не действа.Коментарът беше набързо изтрит от модераторите.Жал ми е за вас, които харчите вашите или чуждите пари, за да пълните джоба на фармаФията.Има многократно по-прости бабешки рецепти, по-ефективни и по-евтини за всичко.Шапка свалям на онези, които писаха в темата за Бял равнец.

# 574
  • София
То ако с хапчета ставаше изобщо нямаше да има дебели хора  Laughing
jumeirah, не се притеснявай, ако напълнееш ще си купиш някой от другите боклуци на витаслим  Wink

# 575
  • София
Здравейте, пия Витаслим лайт от 3 дни и наистина апетита ми изчезна. Много съм щастлива, защото напоследък ме гонеше страхотен глад и все нещо дъвчех непрекъснато. Разбира се не очаквам да пия тези хапове, да ям като разпрана и да отслабна. За мен е важно, че не изпитвам никакъв глад и ще мога без проблем да си почна отново Дюканската диета / преди 2 мес. я почнах, но уви-неуспешно приключи, и не само тя, пробвах и 90-дневната, но не можах да устоя на глада/ Сега се надявам пустия апетит да не се завърне скоро......

# 576
Пия и лайн и лайт от месец и 2 седмици , имам чувството , че апетита ми даже се увеличи , адски ми се яде , аз като бременна нямах такъв апетит. Както и да е , почнала съм , ще изкарам 3 месеца , колкото казват , че трябва да се пият , но при мен до сега има едни 2 кг свалени , които не съм убедена , че са от витаслим-а , а просто , защото се ограничавам.

# 577
Здравейте, миналия понеделник започнах да комбинирам Витаслим Лайт с Витаслим Лайн и резултата вече е налице 2кг. надолу- бях 70, вече съм 68. Много съм щастлива искам да сваля още най- много 10кг., така че продължавам упорито. Успех на всички и пишете отзиви за резултатите при вас!

# 578
Елизабет, може би е до организъм....Ти как ги комбинираш? Аз пия 3 пъти на ден по 2 от Лайт и 3 по 1 от Лайн (както  пише в упътването). По принцип при мен проблема е, че не мога да се ограничавам- нито с хляба, нито със сладкото(без сладко ми пада кръвната захар и ми става лошо), но откакто приемам Витаслим нямам апетит- прияжда ми се чак вечер и то не много, като седна да ям и скоро се отказвам- просто не ми е сладко. Така, че....да видим, дано да сваля още някое килце. Praynig

# 579
probvala sum vitaslim fitnes i deistva az otslabnah okolo 5 kilograma za mesec  Hug tova beshe predi 3 godini tazi zima se otpusnah i kachih 7 kilograma sega si vzeh kombinaciq light i line no ne moga da dam oshte suvet poneje go piq ot 2 dni sushto si vzeh i bust za sled tova  #Crazy

# 580
Пих ги цял месец - няма да продължа - резултат НУЛА  Crossing Arms
С ограничения в храненето, с упражнения, и всичко което трябва да се спазва и нищо.

Минавам на други хапчолъци.

# 581
Аз имам малък напредък . За 2 месеца и 10 дена пиене имам свалени 5кг , но! , аз съм на 90 дневната диета измежду другото нали  Laughing. Отделно почнах да пия противозачатъчни , от които преди като ги пиех много бях отслабнала така , че не мога да кажа , че точно витаслим-а ми е помогнал да сваля тия кг , ще видим като го спра след 20 дена ще качвам ли. Имам да свалям още 5кг иначе.Сега се сещам и за енергията , която хабя с малкия , може още да не ходи , но на ден правя по 20 качвания и слизания по стълбите само да разнасям бебе , багаж , колички , отделно със самата количка обикалям като луда града така , че да ви кажа може витаслим-а изобщо да няма касация с отслабването ми  Grinning.

# 582
Някой изпробвал ли е Vitaslim IMMUNO, VITAMINS, HEALTH? Някое от тези, които подпомагат имунната система. Чудя се дали са ефикасни и кое е по-доброто.

# 583
  • София
Момичета, интересува ме доколко са безвредни добавките Line и Light, има ли някой фармацевт сред вас да изкаже мнение?
Май се насочвам по-скоро към Line, още повече, че замислям да засиля двигателната активност Mr. Green

# 584
АЗ съм доволна от Витаслим Лайн. Спрях го преди повече от половин година ,понеже вече давам пари и за други лекарства , и............

Общи условия

Активация на акаунт