Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 629
  • 674
  •   1
Отговори
# 555
Zdraveite momicheta! V vtornik si kupih Vitaslim LIGHT,predi nqkolko dena se teglih na kantara bqh 55kg. tazi sutrin reshih pak da se preteglq i kantarat mi pokazva 53kg.  Simple Smile Chudq se ot kantara li e ili hapchetata imat nqkakav efekt!  Simple Smile

# 556
Здравейте момичета! Аз съм скиптично настроена по принцип към хапчетата за отслабване,но тук четох за витаслим и реших да пробвам. От 2 месеца пия vitaslim line които са за изгаряне на мазнини в проблемните зони. Пия ги по 2 на ден т.к. ми идват малко скъпички (сутрин и вечер). Първия месец отслабнах с 9 кг, като съм ограничавала само хляба и сладкото. Сега продължавам с тях. След като родих бях 78 кг, но вече съм 70 без спорт. Може би, ако спортувам ефекта ще е и по-добър. Успех на всички! Peace

# 557
Пих Витаслим двата вида за отслбване Vitaslim LINE и  Vitaslim LIGHT веднага щом излязоха на бългаския пазар и ефекта беше поразителн. После пак се отпуснах и качих малко килограми, реших да си ги взема отново. Пих ги точно, както е упътването, взех си и дъвките, но ефакта беше НУЛЕВ.
Сякаш пиех друг продук.

# 558
Здравейте, и аз имам един конкретен въпрос относно таблтките Витаслим.
Задължително ли трябва д се взимат по посочента схема - 3 по 2 или 3 по 1 и мог(же ли да има интервал между отделните опаковки?

Даричка, Лайт и Лайн не се редуват, а се комбинират. Или ги пий и двата заедно, или само единия от тях, но достатъчно време (сериозно тоест  Laughing )

За противозачатъчните аз лично съм питала витаслим преди време. Казаха ми, че няма проблем с това. Предупредиха ме обаче, че хапчетата антибебе влияят на хормоните, а техните продукти не. Тоест да разбирам, че ако пия противозачатъчни, от които дебелея, проблемът е хормонален и трябва да видя мога ли сменя сегашните си хапчета с други, от които няма да трупкам килца и тогава вече да започна с витаслимите.

# 559
  • BG
Имам да свалям 15 кг., започвам с Витаслима и фитнес всеки ден, ще пиша при резултати.

# 560
Аз пия комбинация Laight + Linе вече месец.Досега ефектът е 0.Не съм мръднала.Разчитам че трябва постояннство и ще ги пия 3 месеца.Дано да има ефект.

# 561
Пълен боклук! Дами, не оставяйте надеждата да Ви бърка в джоба. И аз много се надявах с нулев резултат - пиех ги и правех упражнения всеки божи ден... кантара накрая показваше с няколко килограма отгоре.... Спортувайте, ходете повече пеша, ограничете сладкото, хляба, не използвайте асансьор, но не си хвърляйте парите на вятъра... Naughty

# 562
Здравейте.Искам да попитам някой пробвал ли е vitaslim bust?

# 563
Ot 2 meseca piq vitaslim Light i svalenite kilogrami sa 12 . Reshih da probvam i vitaslim Line ot 2dni go piq i shte vidime da li ima efekt za sega nqma... newsm78

# 564
Djina , a колко са ти килограмите , че да свалиш 12 ???Аз вече повече от 2 месеца пия комбинацията LIGHT+LINE и нито грам надолу.От 70 килограма не мога да мръдна, а нормалното ми тегло преди да забременея е 55 кг.

# 565
ami 75 sega sam 63

# 566
Пълен боклук, само като погледна колко е малко количество на съставките и цената за която се продава направо се чудя как може някой изобщо да си го купи.

# 567
Здравейте,1 седмица витаслим лайн, 4 дни витаслим фитнес.виждам резултат,но може би е рано (поне от л-карнетина да имаше някакъв прогрес  Praynig ) .Днес тръгвам на фитнес,даже след 30 мин. отивам да си купя карта и започвам. Не знам дали трябва да си взема и витаслим лайт.Доста парички ще се изхарчат за тия хапчета. Пила съм лида,мога да ви уверя че отслабнах наистина много,го колкото си спомням около 9 10 кг за 2 месеца,но се чувствах ужасно,не спях,бях нервна и избухлива,просто ужасно. Дано с тези се получи нещо... по празниците качих няколко килограма,от ноември до сега около 5 6 станаха вече,и се надявам да ги сваля с тренировки и хапчетата. Ще следя с интерес вашите резултати! Peace Praynig

# 568
Забравих да ви честитя празника! ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ,ДАМИ!  Heart Eyes  bouquet

# 569
добър ден,дами!
пия витаслим лайн/днес е 17-ят ми ден/ и резултатът е -2кг. не спазвам никаква диета,просто гледам да пия повечко водичка...преди време пиех лайта,но не се чувствах добре от него/не че не свалих кг./...главата ме болеше зверски,а вечер заспивах по никое време  Rolling Eyes и го спрях...
висока съм 160см. започнах на 70 кг.
след 2 седмици вече съм 68... само инфо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт