Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 646
  • 674
  •   1
Отговори
# 540
Имам електронен кантар и се тегля  само сутрин ,веднага щом стана от кревата(кантара ми е на една крачка от кревата).За жалост нямаме фитнес зали в нашият малък град и физическата ми активност е почти нулева.Но забелязах нещо не знам дали е от хапчетата ,но като ,че ли ходя по-често по малка нужда...някои друг ,които пие хапчетата да е забелял такава реакция на организма си.
Не, не е от хапчетата. От нещо друго е. Тези хапчета "те карат да ядеш по-малко, както и да гориш мазнините" - слагам в кавички, защото не го вярвам, макар да купувам тази добавка.

# 541
Не съм отслабнала от Витаслим Лайн /споделям за него, защото само него съм приемала/, но наистина виждам промяна във формата на тялото си, особено при ханша.
Не съм го пила вече месец-месец и нещо, но резултатът е траен, нямам някакво възвръщане на мазнините или друга промяна.

# 542
Не съм отслабнала от Витаслим Лайн /споделям за него, защото само него съм приемала/, но наистина виждам промяна във формата на тялото си, особено при ханша.
Не съм го пила вече месец-месец и нещо, но резултатът е траен, нямам някакво възвръщане на мазнините или друга промяна.
Значи имаш промяна на сантиметри.
А други диети или спорт включи ли? В смисъл сигурно ли е, че е от Витаслим отслабването?

# 543
Друго когато го пиех не съм правила. Освен ходенето пеш 30-40 минути дневно, но не е някакво бързо ходене, просто със слушалките в парка, както ми се ходи така.
Сега обаче спазвам диета и не го пия. Като сваля килограмите които съм си определила, пак ще започна.
Само да предупредя, не знам дали при всички ще се случи или вече се е случило, но при приема на Витаслим Лайн, при мен се появиха доста стрии в областта на корема. Сега си се мажа с пшеничното масло на Икаров и намаляват. Та ако някой ще пие Лайн да се застрахова отрано!

# 544
А,след третия месец може ли да се пият

# 545
Zdraveite smqtam da zapochna da piq Vitaslim LINE no parvo iskam da vi popitam vas za savet,poneje vzimam i protivozachatachni dali shte ima nqkakav problem ako zapochna da gi piq?

# 546
По-добре питай съветниците на Витаслим, някъде гледах мейл... След малко и аз ще им пиша!
info@vitaslim.bg

# 547
Не изчетох цялата тема, доста страници сте написали. Но ще споделя ЛИЧЕН опит - ефекта от този продукт е НУЛЕВ.

# 548
Кой по-точно, какво си пила и за колко време, с каква цел?!

# 549
Chetoh pisheshe che moje da se priemat i s drugi lekarstva nishto ne pishe za protivozachatachni,pishe samo za maiki karmachki i bremenni

# 550
Някои пробвал ли е от тези Vitaslim LINE - дъвки,дали има ефект?  http://vitaslim.eu/bg/vitaslim-line-davka/page/365

# 551
 Sunglasses
напълно съм съгласна с ,,темида,,.......ефекта е нулев, но поне не вредят като някои други

# 552
Според мен няма ефект от Витаслим пих ги преди седмица две  но нищоооо Sad според мен рекламата му е голяма

# 553
Здравейте, и аз имам един конкретен въпрос относно таблтките Витаслим.
Задължително ли трябва д се взимат по посочента схема - 3 по 2 или 3 по 1 и мог(же ли да има интервал между отделните опаковки?
Аз пия и Лайт и Лайн, но доста нередовно. Започнах да ги пия в началото на м. Юли, изпих по 1 опаковка и после спрях за 1 месец. През септември пак си купих и пак изпих по 1 опаковка и пак прекъснах за няколко дни. Сега от миналата седмица отново си купих  по 1 опаковак от двата вида и пак пия.... но до сега нямам резултати. Отдавам го на моята несериозност. Между другото искам да кажа на тези които са по-изпълнителни от мен в приема на таблетките, но имат слаби резултати - една познат пи 3 месеца без да свали и 1 кг. и през 4 месец свали направо 6 - така, че не се отказвайте ще има резултат.
Успех

# 554
всеки организъм е страшно индивидуален но според мен не действат. Бях и сериозна в пиенето но резултат никакъв

Общи условия

Активация на акаунт