Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 655
  • 674
  •   1
Отговори
# 525
За съжаление е така, Валката, а всички, които казват, че имат резултат - ами той е от това, че те спортуват, от това че са на диета, и не ядат сладко, а не от хапчетата! А намаляването на апетита след Витаслим Лайт - той е на психическа основа.

# 526
boldandbeautiful  бях проверила в един форум какво мислят за капсулите и попаднах на 3-4 мнения където дамите споделят, че не са били на диета, нито са правили упражнения, дори една от тях си похапвала и сладичко, а резултат имало. Явно всичко е до организъм и метаболизъм   33uu  
На мен днес ми е 1ви ден ще следя темата и ще споделям дали има резултати Wink
Хайде успех на всички в борбаса с килцата Hug

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 18:07 от tedii

# 527
boldandbeautiful   бях проверила в един форум какво мислят за капсулите и попаднах на 3-4 мнения където дамите споделят, че не са били на диета, нито са правили упражнения, дори една от тях си похапвала и сладичко, а резултат имало. Явно всичко е до организъм и метаболизъм   33uu 
Хайде успях на всички в борбаса с килцата Hug
Първи ден с кой продукт? Те са 3.

# 528
boldandbeautiful   бях проверила в един форум какво мислят за капсулите и попаднах на 3-4 мнения където дамите споделят, че не са били на диета, нито са правили упражнения, дори една от тях си похапвала и сладичко, а резултат имало. Явно всичко е до организъм и метаболизъм   33uu 
Vitaslim Light, надявам се да има резултат тъй като заедно с капсулите пия и един чай Инхуа (дават го за прочистване от токсините в организма и отслабване).  Успех на всички Hug  bouquet

# 529

Vitaslim Light, надявам се да има резултат тъй като заедно с капсулите пия и един чай Инхуа (дават го за прочистване от токсините в организма и отслабване).  Успех на всички Hug  bouquet
Виж сега и ме чуй внимателно. Ако Лайт не ти потиска апетита - категорично няма как да отслабнеш! Той е направен, за да ядеш уж по-малко, и оттам да отслабнеш, ама нещо май не става. При мен това нямаше ефект.

# 530
Здравейте,

и аз гласувам с две ръце за VITASLIM LINE. Изпробвано и доказано  Grinning

# 531
Здравейте,

и аз гласувам с две ръце за VITASLIM LINE. Изпробвано и доказано  Grinning
newsm62

# 532
Преди малко четох мнения в една друга тема, на новорегистрирани. Колко успешни били хапчетата "Х".
Ще взема да предложа на администраторите, хора с по-малко от N публикации да нямат право да пишат.
Имаше такива теми преди време.

# 533
Преди малко четох мнения в една друга тема, на новорегистрирани. Колко успешни били хапчетата "Х".
Ще взема да предложа на администраторите, хора с по-малко от N публикации да нямат право да пишат.
Имаше такива теми преди време.

Добра идея, но  ако не могат да публикуват в дадена тема, винаги могат да пуснат нова,
то и за това има нелепи заглавия на теми в подфорумите ooooh!

# 534

А ето момента да попитам нещо. От известно време съм регистирана, но както виждате на публикации ми стои постоянно са 0. Защо е така? Нещо по настройките ли е?

Относно хапчетата аз видях резултат при майка ми. Тя има проблем с щитовидната почти не яде а пълнее постоянно.

# 535

А ето момента да попитам нещо. От известно време съм регистирана, но както виждате на публикации ми стои постоянно са 0. Защо е така? Нещо по настройките ли е?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 536
Мерси много за линка!!!!

Поне знам, че не съм объркала регистрацията

# 537
Здравейте, ... пия Витаслим Лайт от 1 седмица сутрин не пия хапчетата понеже не закусвам,а пия по 2 на обяд и 2  вечер един час преди храна.Не знам дали е от хапчетата или ,защото не ям сладко ,но за тази седмица съм отслабнала с 1 килограм.

# 538
Здравейте, ... пия Витаслим Лайт от 1 седмица сутрин не пия хапчетата понеже не закусвам,а пия по 2 на обяд и 2  вечер един час преди храна.Не знам дали е от хапчетата или ,защото не ям сладко ,но за тази седмица съм отслабнала с 1 килограм.
Първо кажи как си се теглила. Ако кантарът ти не е електронен, много лесно може да сбърка. Също така, често на единия ден тежиш по-малко, на другия - пак си връщаш сваленото. Освен това, много важно е кога се теглиш - ако си се теглила след като си се наяла, пила течности, както и ако не си ходила по-дълго по голяма нужда - то тогава тежиш повече. Ако хем не си яла, не си пила нищо и си ходила до тоалетната - то определено поне 1 килорам ще си по-лека.
Ако си наистина отслабнала или олекнала с 1 килорам (има голяма разлика между двете) то не е от хапчетата, а от това, че поемаш по-малко храна. Продължавай да ядеш по-малко, движи се, а ако ходиш на фитнес или планина можеш да си купиш Витаслим Фитнес. Не знам колко има ефект, аз вече пия втора опаковка - сляпо им вярвам на производителите, понеже имам връзка с тях и успяха да ме спечелят..

# 539
Имам електронен кантар и се тегля  само сутрин ,веднага щом стана от кревата(кантара ми е на една крачка от кревата).За жалост нямаме фитнес зали в нашият малък град и физическата ми активност е почти нулева.Но забелязах нещо не знам дали е от хапчетата ,но като ,че ли ходя по-често по малка нужда...някои друг ,които пие хапчетата да е забелял такава реакция на организма си.

Общи условия

Активация на акаунт