Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 429
  • 425
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Ужасен декор. Кой го е избирал,незнам. Старото предаване повече ми харесваше. Аз да попитам, купували ли сте новото списание "На кафе", дали е интересно.  newsm78 Рекох да ви питам,че не ми се дават 4-5 лв. напразно, а пак на работа няма какво да си чета, като изгледам предаването и е една скука  Rolling Eyes

# 211
С Булсатком сме.
Сутринта хвърлих едно око на Лора и Милен, но не се загледах. Иначе при Гала и вчера беше така.

# 212
  • 221B Baker Street
С Булсатком сме.
Сутринта хвърлих едно око на Лора и Милен, но не се загледах. Иначе при Гала и вчера беше така.

е,ние сме на кабелна и нямаме такъв проблем Peace

# 213

Ние сме от другите, но явно проблема не е в нашите ТВ, а в сателитите......Ех, пусти технически времена....

# 214
И мен много ме дразни тази ниска масичка за кафе. Помислих си, че ако поканят някой по-засукана гостенка, по-дебеличка де, как ще се наведе да си вземе чашката с кафето. Сигурно ще вирне бъркалките Joy Ами то голяма изгъзица...Извинете Embarassed

Май само плотът за готвене, във формата на чаша ми харесва. Ама то не е кой знае каква идея. Thinking

# 215
е щом на марта вачкова предаването ми се струва по- интересно и в самото предаване ми е най- забавна играта ...............значи е зле положението. ох, и навсякъде едни и същи гости .....нещо ефира ни май страда то липса на нови лица

# 216
Днес се пробвах да гледам малко, но нещо.... И аз ще дам шанс на предаването, само заради доброто старо време.
Ако беше някое ново предаване, а не ''На кафе'', вече да съм го забравила напълно.

# 217
Ужасен декор. Кой го е избирал,незнам. Старото предаване повече ми харесваше. Аз да попитам, купували ли сте новото списание "На кафе", дали е интересно.  newsm78 Рекох да ви питам,че не ми се дават 4-5 лв. напразно, а пак на работа няма какво да си чета, като изгледам предаването и е една скука  Rolling Eyes

Точно пуснах една тема и говорех за списанието и ме препратиха тук. Списанието е много прилично, месечно вече, да вярно 4 лв. е ,но има какво да се прочете за разлика от списанията в които да се чудиш дали не си дал 6-7 лв. за някой каталог на парфюми и дрешки . Добре са го направили пък и като се замислиш преди струваше 1 .40 и го купувахме 4 пъти в месеца което е  5.60 , а сега давам 4 лв.За декора на предаването казах че не ми допада, но едва ли ще оставят така нещата. Гала е доказан професионалист и се надявам да ни радва още дълго с позитивноста в предаването или списанието.

# 218
Нищо не видях, нищо не разбрах, излезе ми работа. На пръв поглед обаче, нещо постно ми се видя  Thinking.

# 219
хванах точно когато интервюираше фолки камелия.само около 5мин погледах и пак превключих.еми не ми харесва,има голяма разлика от преди.и гала ми се струва лекинко ,ама лекинко погрозняла

# 220
Не е погрозняла. Просто бяла, руса жена, на крещящо оранжев фон как да изглежда? И това приятелката и Кремена Халваджиян и го причинява...

# 221
хванах точно когато интервюираше фолки камелия.само около 5мин погледах и пак превключих.еми не ми харесва,има голяма разлика от преди.и гала ми се струва лекинко ,ама лекинко погрозняла

И двете ми се струват погрознели. Никол от играта обаче е много красива.

# 222
Никол от играта обаче е много красива.

Тя е рекламно лице на Kensol Grinning

# 223
  • Пловдив
ако четат от Нова - моля, оправете декора!

# 224
  • Разпиляна във въображението
Дъщерята на Искра Радева ми прилича на фолк звезда Whistling

Общи условия

Активация на акаунт