Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 419
  • 425
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък не искам да сменям канала. Нека предаването бъде такова, каквото го помним Peace
Точно това мисля и аз. Искам си старото предаване, със старите рубрики, със някой недостатъци, но свежо и уютно.

# 181
на мен също не ми хареса, искам си стария формат, старото студио и т.н.

# 182
  • Все на втория етаж
Като че ли имам някакво разочарование от днешното предаване. Разговора с приятелките беше  Sick , поне за мен...Декора също нещо много отсечен и груб ми се струва, ако мога така да се изкажа. Иначе определено това й се отдава - да води такъв блок, като идея много ми харесва.

# 183
Женската аудитория харесваше предишния формат и реализация на предаването...защо не са успели да запазят именно тази формула, запазената марка, етикета...Хората очакват да видят същото и сега, а се поднася някакво жалко подобие.
Изключително разочарована съм, въпреки че не съм кой знае какъв почитател.

# 184
Този,който я интервюира с какво е известен?
Че ми е страшно познат и не се сещам от къде...
Пък така грозно може ли да си кръстоса краката пред нея?
Само дето не си навря обувката в носа и.

# 185
  • 221B Baker Street
Този,който я интервюира с какво е известен?
Че ми е страшно познат и не се сещам от къде...
Пък така грозно може ли да си кръстоса краката пред нея?
Само дето не си навря обувката в носа и.

eeee,kak,това е суперрррр Любооооо-той е дебееел,не,той не е дебеееел  Sick

# 186
Гала днес изглежда чудесно. Party Whistling Heart Eyes

# 187
Днес съм у дома, пуснах НТВ, да видим  Grinning!

# 188
  • София
Взели са си бележка относно облеклото и. Wink

# 189
Ох, на този оранжев фон, с таз' бледорозова блузкаааа......  Докато е на този фон, освен черно и кафяво, друго не виждам какво! Наистина е недомислен декора, ама много!

# 190
Ох, на този оранжев фон, с таз' бледорозова блузкаааа......  Докато е на този фон, освен черно и кафяво, друго не виждам какво! Наистина е недомислен декора, ама много!

Точно по тази причина установих едно - ще слушам На кафе, без да го гледам......Аз и преди така правех - На кафе за фон, а в същото време  си върша работата......Декора е убийствен.....

Знам,че тук четат хора от всички телевизии, вкл. и Нова - моля, променете декора! Четете какво се пише тук и си вземете поука....

# 191
  • Sofia
Айде и аз тук, като стар фен на предаването Peace

Вчера пропуснах, но днес гледам. За студиото всичко, което сте казали вчера е МЕКО КАЗАНО Shocked Shocked
Ужас! Имам чувството, че са събрали захвърлени вехтории оттук-оттам щото няма пари за мебели. Надявам се, че имат някаква много основателна причина - например непристигнали мебели или пожар в приготвено вече студио, иначе не мога да си обясня това недоразумение, наречено "студио" дори с липсата на вкус от "стилистката" Кремена!!

Иначе Гала е леко притеснена, но както винаги чудесна в разговорите, непринудена и предразполагаща. Peace

# 192
Ама на Кошлуков как му отива тая розова стена Flutter

# 193
с розовата ризка за Кошлука де

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 10:06 от pinko

# 194
  • 221B Baker Street
eeeee,ама то стана ясно,че няма да харесате нито едно издание на предаването.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт