Как бързо времето минава, АПРИЛчето все по-палаво става.

• 14 010
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Привееет  sohappy!

Снощи, както писах, реших и аз да пробвам с киселото мляко....ама ТЦ! Като взе да го плюе, да реве и да се мръщи нищо не беше в състояние да го накара да пие.  Sick Опитах го - нищо му нямаше на млякото  Confused И набързо му направих дозата адаптирано и всичко беше ОК. Иначе кисело мляко си яде с удоволствие, с бисквитки, с пюре, но явно на айрян не го кефи. ЛУРДЕС, дано при вас мине номера  Wink

galivo, с риск Емма и мен да анатемоса и аз все още си се разхождам полугола пред детето  Blush
А за килимите, тук до нас има магазин Carpet Max, но бях останала с впечатлението, че са главно дизайнерски и на цени над 700лв.  ooooh! Е, аз съм влизала там преди 4 години, когато обзавеждахме този апартамент, а сега все още не съм решила ще имам ли килими в новия или не  Rolling Eyes, но ще разгледам сайта  Wink  Ето го и сайта на Carpet Max.

Къпането от почти два месеца не е мое задължение, баща му се справя отлично. Понякога хвърлям по едно око и добре си се забавляват, за сега не му прави чак такива номера, че да не може сам да го изкъпе.

# 121
Здрасти, момичета-кокичета! Включвам се, след дълго изключване, защото компа ми се беше скапал. Как`ви Софка е вече 8100 кг., но за сметка на това на височина не е наддала (68 см.). Ми трътлесто кюфтенце, кво да го правиш. Вече нищо, повтарям нищо не яде, освен, че цока по малко. Хремава е вече от седмица, пълзи като изтребител, изправя се по мебелите и дърпа де, що свари. А тиквата си вече почти я разби. Даже и не се занимава да реве, след като се удари (сигурно щото ние й се хилим и й пляскаме, все едно е голямо геройство).
 В коритото (къпя я на земята , в спалнята и аз) обича да си цапа с ръчички и да прави локвички по килима.
И като мъжка мама, на подрастващо пичлеме да се изходя и аз- момичета, я не се занимавайте с глупости! Поне до две годинки малките ви момченца едва ли се усещат за туй-онуй. Тъй де, Казанова е единствен и неповторим.

# 122
Здравейте момичета!
Благодаря ви за съветите за мантуто! Бебчето нао моята приятелка също нямаше и му сложиха при педи ново-никакъв диспансер,от което много се радвам и ние ще направим така Praynig
Мирка-навсякъде,където не е специализирано са евтини килимите-Зона,Лабиринт,Домко и тн! Моят е от Домко и е много красив,голям е колкото на Сиска от клипчето с крачките на Дани(аз по-голям не исках,че си е мръсотия с килим,само заради бебка го взех) и е 130 лв Heart Eyes
Момичета,аз явно не си храня детето както трябва-все огладнява по-рано-кажете ми как ви се вижда-сутрин-мляко-на обяд основното, следобяд-кремчето и на вечеря-супата с 2 сухара? Това малко ли е??? newsm78

# 123
reiana , като чета , 4 пъти ли ядете ??  И не си написала грамажа на храната.  За сравнение ще ти напиша Косьо колко яде.

1 хранене -  220мл мляко
2 хранене-   попара с 2 големи филии хляб
3 хранене - 2 бурканчета пюре ( 250гр )
4 хранене - 230 гр каша
5 хранене - 250 мл мляко

А по принцип пробата да манту трябва да я прави педито ( и ваксината също ) .Но не им се занимава.

# 124
Миленая така като те слушам явно аз не дохранвам Миленчето! #Crazy Какво да увелича newsm78 Сутрин пие 180 мл мляко,на обяд основното,което е към 200 гр,слезобяд кремчето,което и то е толкова и вечер супата и тя е толкова плюс 2 сухара #Crazy Чудя се какво да променя

# 125
Здравейте, момичета!

Честито, caradchova! Да си жива и здрава и само хубави неща да те спохождат!

ВаняМ,  Hug

Aquariel,
за клилимите да се включа, макар че вече момичетата са ти отговорили - в carpetmax http://www.carpetmax.bg/mail_form.php?name=11&lang=bg има много хубави и голямо разнообразие от килими. Има и скъпи (белгийските, примерно, но пък те са и с най-високо качество), но има и евтини. Миналата година си взехме килим от чиста вълна тип рогозка - 3м на 2м, страхотен, който струваше около 200 лв. Проблемът при естествените материи е, че по-трудно се почистват, ако се разлее нещо върху тях  - вино, сок или въобще нещо цапащо. Докато от изкуствената тъкан петната се отстраняват по-лесно. Но ние си бяхме наумили, че искаме естествена материя и засега няма поражения...
За банята - Марта я къпем в коритото. Понякога решава, че ще рита и ще шляпа и тогава понамокряме тук-там из стаята, но по-често е спокойна - гризе едни гумени играчки за вана, а батко й я пръска с тях.

Галиво,   ние и досега си ходим голи пред децата и се къпем заедно понякога със сина ми, който е вече на 7 г.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 17:12 от Тодоран

# 126
Миленая така като те слушам явно аз не дохранвам Миленчето! #Crazy Какво да увелича newsm78 Сутрин пие 180 мл мляко,на обяд основното,което е към 200 гр,слезобяд кремчето,което и то е толкова и вечер супата и тя е толкова плюс 2 сухара #Crazy Чудя се какво да променя

По принцип всички деца са различни - едни се нахранват с по-малко , други -  с повече. Това , което мога да те посъветвам е - да видиш след кое ядене огладнява по-рано и да увеличиш порцията .А защо минахте на 4 храненета ?? Направи и ги пак 5 и ще видиш.

Aquariel, в неделя взехме килим от Практикер - 140см на 200 см - 80 лв.

# 127

Калли, значи кисело мляко вече даваш вмето АМ? Аз също мисля да пробвам тея дни. newsm78

Да, от няколко дни. Аз му квася, а ако нямам- Елена  Peace

За ходенето голи: пред Калоян не ходя отдавна, но пред Мишо-да.
Добри си перка чистак-бърсак-нали са всички мъже, дреме му  Laughing

# 128
Момичета МНОГО ама МНОГО ви благодаря за инфото, за сайтчетата и за всичко! Разгледах ги, еййй страшни килими има, направо очите ми изтекоха. В събота ще обикаляме да видим какво ще си вземем.Много полезна информация ми дадохте   bouquet  bouquet  bouquet

кали и аз съм решила един ден като почна да давам киселото мляко да си квася у нас Wink

Абе кажете моля ви, вас така ли ви хапят бебчовците като сучат. Ние нали сме вече със зъби и отгоре иотдоле, та незнам защо ама всеки път като суче лекичко (понякога не толкова) със зъбки ми хваща зърното и се хили после и придобива един палав поглед, абе всичко разбират тез деца, от мен да знаете! Stop Mr. Green Laughing 

Реянче всяко дете си е различно. Примерно Косьо на МИленаГ си хапва доста здраво, аз попара си правя с две филии и се наяждам, а на него си му стигат...пу-пуу! Ама гледай да не я претъпкваш Миленка, защото не е хубаво да им се разширяват стомахчетата и да се натоварват от сега Wink  Peace Щом огладнява давай и повече или включи десертче след основното на обяд Wink

ПП-Галиво аз да, но Васко го е срам  hahaha Нали сме женска къща за сега Wink

Дидник- абе уж приспивах габа към 22 часа и сме откъртили двете и аз се събудих в 2 и до към 3 часа не можах да заспя и затова се рових в нета Wink Но аз съм си нощна птица, обичам вечер когато всички спят да си направя чай или мляко и да седна пред компа- нали се сещаш моето си време Wink

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 18:06 от Aquariel

# 129
Aquariel , по аватара ти съдя , че си падаш по  Кухнята на ада.

# 130
Здрасти, момичета-кокичета! Включвам се, след дълго изключване, защото компа ми се беше скапал. Как`ви Софка е вече 8100 кг., но за сметка на това на височина не е наддала (68 см.). Ми трътлесто кюфтенце, кво да го правиш. Вече нищо, повтарям нищо не яде, освен, че цока по малко. Хремава е вече от седмица, пълзи като изтребител, изправя се по мебелите и дърпа де, що свари. А тиквата си вече почти я разби. Даже и не се занимава да реве, след като се удари (сигурно щото ние й се хилим и й пляскаме, все едно е голямо геройство).
 В коритото (къпя я на земята , в спалнята и аз) обича да си цапа с ръчички и да прави локвички по килима.
И като мъжка мама, на подрастващо пичлеме да се изходя и аз- момичета, я не се занимавайте с глупости! Поне до две годинки малките ви момченца едва ли се усещат за туй-онуй. Тъй де, Казанова е единствен и неповторим.
ох, посмях се, благодарско Тео! И до някъде се поуспокоих, че има и други неядящи дрисльовци!!!
 Една странична питанка-има ли в нашите редици....военни???Някой.....? Аре бе? Важно ми е!!!! Шшшшшш!!!???? Отговаряйте и по-добре да има, ей!

# 131
На втори сезон съм, и макар че ми е малко терсене без суб, яко се зарибих. Тоз Рамзи голям пич честно! Ти гледаш ли го?
ПП-Знам че го дават май по ТВ2 ма обикновенно от малката нямам време да го гледам и си го тегля от нета, ама никъде няма бг суб за него. На Гордън всичко се разбира щото си е чист английски, ама пустите американци като вземат да "изяждат" цели думи щото  ги мързи да говорят и става терсене  ooooh!

# 132
На втори сезон съм, и макар че ми е малко терсене без суб, яко се зарибих. Тоз Рамзи голям пич честно! Ти гледаш ли го?
ПП-Знам че го дават май по ТВ2 ма обикновенно от малката нямам време да го гледам и си го тегля от нета, ама никъде няма бг суб за него. На Гордън всичко се разбира щото си е чист английски, ама пустите американци като вземат да "изяждат" цели думи щото  ги мързи да говорят и става терсене  ooooh!

Гледам го .И мен ме кефи.

# 133
Здравейте и от мен.

Честито, caradchova! Да си жива и здрава и мнооого щастлива.  bouquet

Вчера бяхме на консултация Дари е 70,5 см. и 6840 гр.Въпреки разстройството, което продължи 3 седмици  е натдала 380 гр. и 2,5 см.Много се зарадвах на резултатите,защото очаквах да е задържала.

Вчера успях да пусна снимки в новия сайт.Вижте ни.

Приятна вечер

# 134
  • Popovo

Добро утро днес кафето е от мен.
Моят син благоволи да остави майка си тази нощ почти да се наспи. Не сме играли по късни доби, но станахме по първи петли. Mr. Green
За банята и ние като всички с баща му бяхме целите мокри, докато го къпехме, но от няколко вечери имаме нов начин. Баща му се съблича, сяда с него на земята в банята и си пляскат, а аз го къпя и така. Когато монтират душ-кабината ще видим. Тя има дълбоко корито може да го слагам там.
Мирка, аз сложих килими заради Гого да не пълзи направо на плочките, но да не мислиш че седи на тях. Нее,  там му боцка на дупето. Сяда си на теракота и най-новия му номер е да си извади от шкафа капак на тенджера и да дрънчи.

И в тази връзка да попитам, как обезопасихте шкафове и чекмеджета?

Общи условия

Активация на акаунт