Операция на Щитовидна жлеза.

• 301 695
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 345
  • София
 Здравейте, някои бил ли е в майчин дом на преглед с направление и при кой лекар звънях за час и се оказа ,че чак след месец има час,Начев не работел с направление.и всички ли сте плащали без уговорка не оперират ли.ако някои се е оперирал без да плаща  да ми каже каква е процедурата.Мерси

# 346
изглежда,че май всички сме си платили

# 347
аз не съм плащала-с направление,но в пловдив.

# 348
  • София
Да така изглежда и то доста скъпо за един преглед ми искат 70 лева не знам операцията какви пари е ужас.

# 349
Здравейте,
сега попадам на тази тема.Ако мога да помогна на някой от личен опит.Оперирана съм преди около 5 год. в ендокринологията от доц.Сечанов-препоръчвам го с две ръце.Някой беше питал дали се плаща при него-не  винаги Simple SmileСтрахотен оператор!Всичко започна от един профилактичен преглед от работата-там ми препоръчаха да си проверя жлезата.Премахнаха ми я цялата, няколко месеца не пих никакьв хормон, защото при мен се беше оказал злокачествен тумор.Родителите ми бяха скрили в началото диагнозата, но когато ми проверяваха дали имам разсейки разбрах- с такъв жален поглед ме гледаха, че нямаше начин да не се усетя.Първия път ме изследваха на апаратура от втората световна и ни бяха казали, че се е разпространило и по лимфните възли.Беше кошмар.След, което Сечанов ме насочи към проф.Хаджиева-дано на никой не му се налага да ходи при нея, но в нейната сфера е най-добрата.Оказа се, че нямам нищо на лимфите, но трябваше на пия радиоактивен йод, който купихме "на черно".Стоях около седмица в изолатор, където никой не можеше да идва да ме вижда, контактувахме си по телефона.Не че нахалния ми баща не се набута при мен да "си види детето"Grinning Две години след това не трябваше да забременявам.После правих още няколко изследвания с йода, защото се очакваше да  пия отново, но за учудване на всички, всичко се беше изчистило от първия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Сега вече всичко е ОК, пия си хормончето всяка сутрин, бременна съм с близнаци в осмия месец, които са заченати по естествен път-не съм имала никакви проблеми да чукна на дърво.Единствено в началото на беменността имах големи вариации на ТСХ и много качих, но незнам от какво точно качих-от хормона, от това, че са две или най-вероятно, че много плюсках Mr. Green.Искам да кажа на всички-горе главата!!!Минах през всичко това, мислех че ще умирам, но вече всичко е в миналото и пред мен са само хубави емоции Grinning Grinning Grinning

# 350
  • гр.Гоце Делчев
Хей момичета аз  съм оперирана м.03.2007 година и ми е отстранена дясната част на щитовидната жлеза имах доброкачествен тумор.Досега хормоните ми са в норма и съм без лекарства.Единственото ,което чувствам е ,че особенно лятно време се уморявам много бързо,но други проблеми нямам.При мен проблема беше ,че преди операцията губех по 4кг на месец и нямах апетит.На тези,които им предстои операция да не се плашат,не е толкова страшна.При нас прегледа на ехограф е 20 лв. при ендокринолог.

# 351
pepi1963 колко често си проверяваш хормоните. Питам, защото умората е един от показателите, когато хормоните са извьн норма. Аз сьщо нямах никакви други симптоми, освен липса на енергия и след теста се оказа че хормоньт ми беше кьм 18, при нормални стойности 3-2.

# 352
И аз имам подобно чувство на умора. Сготвила съм нещо ,а сякаш съм изкопала цяла градина.Чувствам се скапана.Но не винаги е така,понякога е.А хормоните ми са в нормите,аз се проверявам на месец и половина. Grinning Grinning
При вас как е?Колко често се проверявате?

# 353
аз ги проверявам на 6 мес.,но пия еутирокс.имам все още известни колебания в сезоните,от времето..

# 354
Здравейте момичета!!!Последния ми преглед беше в края на месец юни.Хормоните ми бяха в норма .Следващия преглед ще бъде през октомври за да се прецени дали трябва да се увеличи дозата за през зимата.Хубав и усмихнат ден на всички!!!!!

# 355
а тези от вас,които са на еутирокс на каква доза са и колко е оставено от жлезата?

# 356
  • Варна
а тези от вас,които са на еутирокс на каква доза са и колко е оставено от жлезата?

Аз съм на Еутирокс - 150, без жлеза  Peace

# 357
  • гр.Гоце Делчев
Chrisimommy проверявам ги на 6 месеца,но засега всичко е в норма само последния път калия беше под нормата и трябваше да си направя изследвания след 1м.,но не ми остана време,но ендокриноложката каза че не е от това умората,че ми няма дясната част от щитовидната жлеза. Септември пак трябва да ходя на контролен преглед да видим тогава какво ще каже.
да не забравя ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НЕКА ГИ ЗАКРИЛЯ БОЖИЯТА МАЙКА .ЖЕЛАЯ ИМ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ.  bouquet

# 358
Момичета кажете кой хормони си пускате. Аз проверявам само TSH, достатъчно ли е или трябва и други, не ходя на ендокринолог засега защото се чувствам добре и този хормон е в норма, проверявам си го в частна лаборатория. Трябва ли и други да проверявам?

# 359
и аз само тсх.

Общи условия

Активация на акаунт