Операция на Щитовидна жлеза.

• 301 715
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета!Много ви благодаря за бързите отговори макар,че не съм много обнадеждена.Светлана,пожелавам ти бързо възстановяване и всичко с резултатите да е добре.Пожелавам много ,много здраве на всички!!!!

# 376
Здравейте момичета,вкючвам се и аз в темата,как е зимната гвардия оперирани имате ли проблеми,някоя от вас ходила ли е на ехограф?Аз да и познайте-имам киста 1см.водна,къгла.Моята ендокриноложка ме успокои,някои от нас правят следоперативна киста и че тя ще се прибере след време/а ма кога?/При мен е оперирана 2/3от десния лоб плюс истмуса и сега кистата ми се е появила в останалата 1/3.Иначе ТСХ ми 1.26 иТ3,Т4 също са в норма калций също.Засега моята ендо ще чака до Коледа и ако расте пак на пангара.Мн.ми е притеснено моля за съвет.Лека вечер на всички.Пишете ми

# 377
Здравеите. Радвам се че намерих с кого да споделя.Откриха ми възли отляво 39мм, отдясно 64мм и множество малки по средата.Ендокринолога ме изпраща за операция в 5 МБАЛ /София/ Има ли някои опериран там ?

# 378
Milaaa ,много съжалявам.при мен вече година след операцията(само с 1см жлеза съм)няма рецидив.заради малкото количество обаче пия еутирокс..
дано няма растеж! Praynig

# 379
Milaaa дано ти се размине втора операция. Аз не съм ходила на ехограф , все си мислех че евентоални рецидиви се появяват в далечно бъдеще, поне след 5, 10 години  Sad . Аз 7 месеца след операцията(премахната ми е по 2/3 от двете страни-възли и кисти) не съм ходила на ендокринолог и TSH ми е в норма и не пия нищо, а и не ми се ходи да не вземе да открия нещо ново  Sad. Но сега малкия като тръгне на градина ще взема да отида на един преглед пък да видим.

# 380
Milaaa,много съжалявам,че се е получило така...Много време не си се вклчвала тук.Моята операция беше малко преди твоята и е точно като при теб- десния лоб+истмуса.Не съм ходила скоро на ехограф и много се притеснявам да отида....Искрено ти пожелавам това нещо да се оправи без операция!!!!

# 381
Момичета, стига с това клане бе! Не измислиха ли по-човешки метод? Аз преди време чух по телевизията за нов метод, безкръвен, с лазер, но не успях да разбера в коя болница го прилагат. Някой не е ли чувал също? Не знаете ли подробности?

# 382
Момичета, стига с това клане бе! Не измислиха ли по-човешки метод? Аз преди време чух по телевизията за нов метод, безкръвен, с лазер, но не успях да разбера в коя болница го прилагат. Някой не е ли чувал също? Не знаете ли подробности?
Мен ме оперираха по безкръвен начин,без шевове и конци.Оперира ме д-р Румен Пандев,еднодневна хирургия към ИСУЛ.Страхотен хирург,ако на някой се налага го препоръчвам с две ръце!

# 383
Антика,
благодаряя за полезната информация. би ли споделила по-подробно за този хирург - къде преглежда, има ли частне прием , как протече операцията, прегледа преди това и все такива интересни неща. Мен много ме вълнува това, ако искаш може и на лични. Благодаря ти предварително. Каква беше твоята диагноза?

Поздрави

# 384
Преглежда в Бодимед/зад Майчин дом/един ден в седмицата,мисля четвъртак.Диагнозата ми е Базедова болест-хиперфункция на жлезата.Диагностицирана бях в Германия,а и тук.Той оперира и във Виена.Беше на същото мнение както колегите си в чужбина.Оперира ме на 09.07 и ме изписа на 11.07.Операцията мина без усложнения,а ислед това нямам никакви оплаквания.Разреза е мн.фин,няма конци.Сега месец и половина след операцията имам едва забележим белег.Клиниката се намира зад ИСУЛ,води се клиника по еднодневна хирургия.Обзаведена е по всички европейски стандарти,персонала е мн.любезен.Самият лекар дава пълно инфо на пациента и е прекрасен човек.Нямам никакви оплаквания,дори не съм ходила на определената контрола/но все пак трябва/Ако нещо друго те интересува пиши.Поздрави!

# 385
Погледнах си епикризата и намерих това.www.thyroidbg.com    Тук ще намериш пълна информация.

# 386
в пловдив по безкръвен път и без конци,оперира доц.димов в клиника "каспела".

# 387
Антика,
благодаряя за полезната информация. би ли споделила по-подробно за този хирург - къде преглежда, има ли частне прием , как протече операцията, прегледа преди това и все такива интересни неща. Мен много ме вълнува това, ако искаш може и на лични. Благодаря ти предварително. Каква беше твоята диагноза?

Поздрави

Антика, благодаря и за инфото и за линка.
Ако някой друг също знае нещо, нека сподели.

# 388
antika, ina15, можете ли да дадете малко повече информация по отношение на заплащането? Работи ли се със Здравната каса при този вид операции?

# 389
за пловдив в "каспела"е по здравна каса,само при прием ,че е частна болница ти вземат 40лв.условията са страхотни,д-ра е перфектен.

Общи условия

Активация на акаунт